Įkraunama...
Įkraunama...

2004 m. lapkritinukai

Zaiza, tavo merginos čia turbūt pas tėtį fotosesijoje? bigsmile.gif nuostabios jos wub.gif

Veite,tavo atostogų fotoreportažas FB patiko man. Džiugu girdėt apie veiklos pokyčius pas tave. mirksiukas.gif

Lace, tavo 'sagutei' komplimentai ir pavėluoti sveikinimai 4u.gif
Aušrytė kokia jau daili panelė tikra ta žodžio prasme wub.gif

Atsakyti
Ir nuo mūsų skrieja didžiausio sveikinimai mažiausioms šio skyrelio merginoms wub.gif

Mamicy, kaip tu jautiesi? Ar tikrai trečias lengviausias? rolleyes.gif

O Vaivutė wub.gif Nesitiki, kad jau tokia didelė doh.gif ir graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyčiukas @ 2012 09 17, 14:04)
Mamicy, kaip tu jautiesi? Ar tikrai trečias lengviausias? rolleyes.gif

nu kolkas dar euforijoj... o poto bus matyt biggrin.gif beje, nėštumas ir gimdymas šįkart labai jau lengvi buvo... su praeitais net nelyginami...

kaip Jūs gyvenat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 17 rugsėjo 2012 - 19:50
Mamicy, sveikinu wub.gif Gausus merginų būrys pas jus dabar smile.gif

QUOTE(MAMICY @ 2012 09 17, 19:49)
gimdymas šįkart labai jau lengvi buvo...

papasakok ax.gif, ateičiai lotuliukas.gif Kaip panelės su nauja sese apsipranta?

Po mažiuko gimimo gydytojas pasakė, kad prieš sekantį gimdydama iškart raštu parašyčiau, kad reikalauju po to išvalyt, nes sakė, kad jei abu kartus liko gimda neatsiskyrus pilnai ir tiek laiko tvarkyt reikėjo, tai tikrai bus ir vėliau taip pat, fiziologija doh.gif
....

Gyvenam paskutines vasaros dienas smile.gif, čia vasara oficialiai iki 23 d., K neatsidžiaugia, kad jam prailgėjo vasara, nors ir eina į m-lą. Mažasis dar sunkiai su m-la, širšė, verkia sad.gif, dar šiandien visą vakarą ir namie praverkė, rodo, kad ausytę skauda, tikiuos, kad nebus kokio uždegimo unsure.gif, dar ir draudimo negalėjom gaut, kol nebuvom registracijos pradėję (kaip visur biurokratija). Žodžiu, adaptuojamės smile.gif Vakar buvo diena be automobilio, griežtai čia, išties tik spec. transportas, visur renginiai, oras geras buvo, tai smagu buvo gatvėm pavaikščiot smile.gif
Atsakyti
pirmas mano gimdymas buvo kaip pirmas... lėtas, bilekoks... su kirpimais ir pan... antrą išvis man net atmintis kažkaip blokuoja... ir baigėsi jis extra CP ir krūva komplikacijų... o va trečias rolleyes.gif

QUOTE(MAMICY @ 2012 09 14, 19:27)
o aš buvau 99 proc įsitikinus, kad bus CP. ir gydytojas man davė "kokį 60 proc", kad pagimdysiu pati... tai mano akim tokios nelabai optimistinės prognozės... įvertinant ir tai, kad žmonės jį labiau natūralistu laiko...

istorija tokia, kad turėjau visokių indikacijų ir 12 d paskirtą planinį CP. Nu bet kaip linux sakė, aš kaip sena merga niekaip negalėjau apsispresti ko noriu...  pirmadienį 09.10 d. po rytinės apžiūros buvo ~3-4 cm... visą dieną nieko nevyko... apėjau pusė savo kaimo vos ne bėgute... valiau langus ir t.t. vakare gal kokie mauduliukai jautėsi (net ne skausmeliai). gal dar pora kokių sąrėmiukų užėjo... bet tokių nereguliarių. paskambinau daktariukui, kad noriu apžiūros. Per apžiūrą randa jau 4-5 cm. Nusprendžiam, kad nebėra čia ko stabdyti reikalus. Nuleidžia vandenis gal kokia 20 val. prasideda veikla. labai gražiai kas 3-4 min, poto kas 2-3... Pagal šūkį bandau laikyti šypseną... nu bet vis sunkiau sekasi. Kai 23:30 patikrina kaklą, tai ten tėra geri 6 cm...  o tu f... va tau ir trečiakartė.  doh.gif  pareiškiu, kad didvyre jau pabuvau, noriu epidūro.  pasirodo anesteziologas operacinėj. bus po 20 min.  unsure.gif laukiam... kai įėjo anesteziologas ir pradėjo pildyti popierius, tai vyras sakė aš jam galvą bandžiau nukasti biggrin.gif Epidūras man suveikia momentaliai. einam miegot  bigsmile.gif (god bless tą, katras tą epidūrą išrado. nu nerealus reikalas). Iki viso to, pas mane kaip ir praeitą kart jokios galvytės nesileidžia, niekur nesistato, tai gyd netgi sveikina epidūro idėją, nes bus galima panaudoti CP...  po kelių sapnų pradedu jausti spaudimą TEN. patikrina 10 cm... thumbup.gif  galvytė vietoj... Stumiam... negaliu pasakyti po kelių stangų (nes nelabai jas jaučiau  doh.gif ) bet per kokias 5 gal išsirita mano cypukas. iš tikro, tai nelabai ir reikėjo stumti... diedas kaip visada - "nepradėjai stumt, o jau galva kyšo  biggrin.gif ". klausiu ar labai plyšau.... sako, jei labai nori, nebent įkirp galim biggrin.gif
reziume. niekada netikėjau, kad galima TAIP lengvai.  ačiū gydytojui, ačiū akušerkai (sakė mano akušerka labai gera buvo), ačiū net nežinau kam... man iki šiol nesitiki... nekirpo, neplyšau... nerealiai  bigsmile.gif
beje, jei kuriai reikės ateity, tai maniškis daktariukas nerealus. 100 proc rekomendacijos  thumbup.gif

o sesės dabar vis susimuša kuri vežimą stumdys, kuri šliauštą užsegs, labai nori nešioti... vos tik sucypia lekia pas mane ir liepia eiti "žiūrėti vaiko" arba randu kalatojamą mažają lopšy biggrin.gif Žodžiu kol sesė rami, tai namie idilė biggrin.gif

Džiaugiuosi kad pas jus oficialiai vasara iki 23 d biggrin.gif Pas mus ji panašu, kad ryt jau ir baigsis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2012 09 16, 15:21)
Zaiza, tavo merginos čia turbūt pas tėtį fotosesijoje?  bigsmile.gif nuostabios jos  wub.gif

Taip, tėčio darbas

aš jau Mamicy šeimynos kokios fotkės noriu gal prieprogos

Vesta dabar labai mane spaudžia kad kodėl tu nenoti trečio vaiko jau ir jos lovytė liko nereikalinga lotuliukas.gif bet aš didvyriškai laikausi nenoriu schmoll.gif
jau spėjo ir močiutei kažką prifantazuoti kad pas mamą pilve leliukas gyvena,
mama net perklausė ar tikrai lotuliukas.gif tai nuraminau kad ne ir šiaip visos kalbos kada gimdei, kaip gimdei, o kodėl reikėjo mane išsiimti, kodėl aš negimiau....
Atsakyti
QUOTE(Zaiza @ 2012 09 18, 20:24)
Vesta dabar labai mane spaudžia kad kodėl tu nenoti trečio vaiko jau ir jos lovytė liko nereikalinga  lotuliukas.gif bet aš didvyriškai laikausi nenoriu  schmoll.gif

nu ko dabar laužaisi... visai smagu (kolkas biggrin.gif )... anos jau didelės...

mamicy šeimyna kažkaip krūvoj retai patenka į nuotraukas... Kai biški paaugs mažoji (ir mama į kokias nors kelnes tilps), gal reiks kur nors pasifotosesinti... o šiaip tai atvažiuok ir pasižiūrėk gyvai cool.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Sveikinimai nuostabiai MAMICY mergytei, sesėms ir tėveliams wub.gif Smagu girdėt, kad euforijoj esi, linkiu, kad kuo ilgiau ta euforija testusi 4u.gif wub.gif O koks vardas blush2.gif

Man labai pikta, kad mūsų dvynių grupėj net 27 vaikai doh.gif net spintelių vaikam trūko, maniškiai abu vieną turėjo, tai aš pakėliau vėją, dirikė žadėjo greitu laiku išspręsti šią bėdą, bet pats faktas kad šitiek vaikų neramina labai, kokia gali būti ugdymo kokybė...

dabar mano mažiausias ir Mildelė sloguoja ir kosinėja abu, viduriniai laikosi 4u.gif tai daržely 4u.gif

savaitgalį buvom Druskininkuose su savo karavanu- uždarėm vasaros sezoną, tai gan smagiai pabuvom- vandens parke pasipliuskenom, dviračiais pavažinėjom 4u.gif

Mūsų darželio grupių vaikai jau gali eiti į ritminių šokių būrelį, Milda lankė, Elzė lanko dabar, labai juos ten smagiai mokina ir užima, o dabar jau ir mažuosius užrašėm, taip smalsu, ar patiks jiems 4u.gif

na ir prisiruošiam pasirodyt mūsų kelionės akimirkas blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
[/quote]
Atsakyti
Veite, jus nerealus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2012 09 19, 13:19)

kaip gražu wub.gif wub.gif, gera vien žiūrint wub.gif
Atsakyti
Veite, nereali tavo šeimyna wub.gif Į tas nuotraukas žiūrint atrodo, kad penkis vaikus auginti - juokų darbas, vienas malonumas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 09 20, 06:24)
Veite, nereali tavo šeimyna wub.gif Į tas nuotraukas žiūrint atrodo, kad penkis vaikus auginti - juokų darbas, vienas malonumas doh.gif  biggrin.gif

va būtent 4u.gif
labai labai graži šeimyna thumbup.gif

Mūsų mažoji - Miglutė.
Atsakyti