Sveiki, atitrukus buvau pora menesiuku, buvom menesy lietuvoje, ir grize kibom i darbus, naujas butas, viska irengt, bet nutarem nesiplesyti ir viska palengva pasidaryt pas mus jau moklo metai prasideja, karsciai buvo uzpuole, kelios dienos dabar vesios tai kaifuojam
keliatas foto:
matau kad mano kaime buvot? (1 nuotrauka)
vasra, ačiū už komentarą... kolkas sunkiai šitoj srity sekasi
ai, kokios gražuolės
Mano gražuolis irgi pasipuošė rugsėjui - vėjaraupiais Vėjūnė jau prasirgo, dabar abu bernai taškuoti
Mano gražuolis irgi pasipuošė rugsėjui - vėjaraupiais Vėjūnė jau prasirgo, dabar abu bernai taškuoti
QUOTE(MAMICY @ 2012 08 28, 13:47)
matau kad mano kaime buvot? (1 nuotrauka)
raudondvary musu ten artimuju kapai ir pati paciausia baznycia ten tuokiames ir abi merginas krikstijom
QUOTE(Saulyčiukas @ 2012 08 28, 13:49)
ai, kokios gražuolės
uj..sveikateles
QUOTE(Saulyčiukas @ 2012 08 28, 13:49)
ai, kokios gražuolės
ooo kaip smagu
QUOTE(KolJe @ 2012 08 28, 14:39)
raudondvary musu ten artimuju kapai ir pati paciausia baznycia ten tuokiames ir abi merginas krikstijom
o mes ten gyvenam
Su naujais mokslo metais visas Keistai kažkaip čia šiemet ta rugsėjo 1-oji tik rugsėjo 3 dieną
nu kokia mokinė o suole sesė?
O suole sesė
Sveikos,
mes jau irgi "i mokslus einam", faktiskai visi , nes abu berniukai i mokykla eina, man irgi yra daug ko mokytis, kuriames po truputi , didziajam pirmos dienos mokykloje neblogai, atrodo linksmas ir t.t., sparciai mokosi kalbele, siandien po pamoku radau panu buryje vyruka , sake, kad labai jo kasyte visos apziuret nori, net berniukai ir visiems "wow" atrodo , kai nukirpom plaukus; tai plona, ilga kasyte plikau gale, o maziukui tai sunku, kai iskart nuo naminuko pilna diena eit teko, nera cia pratinimo , tai sunkios dienos , bet tikiuos, kad adaptuosis
.........
smagu nuotraukytes pasiziuret, kaip auga lapkritinukai, per rugsejo 1, tiksliau irgi 3, nepadariau foto m-loje; cia nera sventiskas suejimas, kazkaip veliau svencia kazkuria diena su gelem ir t.t.
.........
mamicy, del $, tai as kartais pasiulau parduot vienus zaislus, kad susirinktu kitiems , tai kartais surenka zaislus, o kartais tiesiog nebereikia naujo, kai seno gaila Dar esam sutare, kad duodu pinigeli, kai pvz darau rankdarbius ir juos parduodu, bet jis irgi turi padet, pvz paplesyt vilna kimsimui , kad po to gautu pinigeli. Kaime turejo savo auginamu darzoviu, galejo jas parduot uz maza pinigeli saviems.
mes jau irgi "i mokslus einam", faktiskai visi , nes abu berniukai i mokykla eina, man irgi yra daug ko mokytis, kuriames po truputi , didziajam pirmos dienos mokykloje neblogai, atrodo linksmas ir t.t., sparciai mokosi kalbele, siandien po pamoku radau panu buryje vyruka , sake, kad labai jo kasyte visos apziuret nori, net berniukai ir visiems "wow" atrodo , kai nukirpom plaukus; tai plona, ilga kasyte plikau gale, o maziukui tai sunku, kai iskart nuo naminuko pilna diena eit teko, nera cia pratinimo , tai sunkios dienos , bet tikiuos, kad adaptuosis
.........
smagu nuotraukytes pasiziuret, kaip auga lapkritinukai, per rugsejo 1, tiksliau irgi 3, nepadariau foto m-loje; cia nera sventiskas suejimas, kazkaip veliau svencia kazkuria diena su gelem ir t.t.
.........
mamicy, del $, tai as kartais pasiulau parduot vienus zaislus, kad susirinktu kitiems , tai kartais surenka zaislus, o kartais tiesiog nebereikia naujo, kai seno gaila Dar esam sutare, kad duodu pinigeli, kai pvz darau rankdarbius ir juos parduodu, bet jis irgi turi padet, pvz paplesyt vilna kimsimui , kad po to gautu pinigeli. Kaime turejo savo auginamu darzoviu, galejo jas parduot uz maza pinigeli saviems.
QUOTE(Lace @ 2012 09 05, 12:42)
O suole sesė
kokia jau didelė sesė man ji kažkaip užstrigus ties ta nuotrauka, kur su riūžava megzta suknele ant pilvo guli...
QUOTE(LT saulele @ 2012 09 05, 20:49)
Sveikos,
mes jau irgi "i mokslus einam", faktiskai visi ,
mes jau irgi "i mokslus einam", faktiskai visi ,
Jums išvis šis rugsėjis išskirtinis
dėl pinigų, kažkaip aprimo maniškė...
Sveikinimai visiems antrokams
Užsukau vildamasi rasti MAMICY naujienų, o jinai čia rašinėja ir nei žodžio apie save Tai kaip laikais, negimdai dar?
Lave merginos
Kolje, puikios atostogos, gražios šventės- sveikinimai
mes irgi jau sezoną atidarėm, Mildelė mokyklon, aš į magistrą įstojau, darželinukai- darželin, Ignas kol kas vienintelis be pareigų
apturėjom puikias atostogas Latvijoje ir Estijoje su nameliu ant ratų, rugpjūtį atšventėm 4 gimtadienius iš mūsų septyneto Žodžiu, pilni entuziazmo ir jėgų pradėjom naują rudens sezoną
pasirodysiu su fotkėm gal kada, pridarėm jų gyvą galybę nerealių
Papildyta:
Saulele, greitos adaptacijos mažiukui
Užsukau vildamasi rasti MAMICY naujienų, o jinai čia rašinėja ir nei žodžio apie save Tai kaip laikais, negimdai dar?
Lave merginos
Kolje, puikios atostogos, gražios šventės- sveikinimai
mes irgi jau sezoną atidarėm, Mildelė mokyklon, aš į magistrą įstojau, darželinukai- darželin, Ignas kol kas vienintelis be pareigų
apturėjom puikias atostogas Latvijoje ir Estijoje su nameliu ant ratų, rugpjūtį atšventėm 4 gimtadienius iš mūsų septyneto Žodžiu, pilni entuziazmo ir jėgų pradėjom naują rudens sezoną
pasirodysiu su fotkėm gal kada, pridarėm jų gyvą galybę nerealių
Papildyta:
Saulele, greitos adaptacijos mažiukui
QUOTE(Veitė @ 2012 09 06, 16:20)
ir negimdysiu. būsiu amžinai nėščia.
labai įdomu būtų jūsų kelionės fotoreportažas. Jei toks bus, tai norėčiau nuorodos