Įkraunama...
Įkraunama...

2004 m. lapkritinukai

Sveiki, atitrukus buvau pora menesiuku, buvom menesy lietuvoje, ir grize kibom i darbus, naujas butas, viska irengt, bet nutarem nesiplesyti ir viska palengva pasidaryt smile.gif pas mus jau moklo metai prasideja, karsciai buvo uzpuole, kelios dienos dabar vesios tai kaifuojam smile.gif
keliatas foto:
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
matau kad mano kaime buvot? bigsmile.gif (1 nuotrauka)

vasra, ačiū už komentarą... kolkas sunkiai šitoj srity sekasi biggrin.gif
Atsakyti
ai, kokios gražuolės wub.gif

Mano gražuolis irgi pasipuošė rugsėjui - vėjaraupiais biggrin.gif Vėjūnė jau prasirgo, dabar abu bernai taškuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2012 08 28, 13:47)
matau kad mano kaime buvot?  bigsmile.gif  (1 nuotrauka)

vasra, ačiū už komentarą... kolkas sunkiai šitoj srity sekasi biggrin.gif

raudondvary bigsmile.gif musu ten artimuju kapai ir pati paciausia baznycia smile.gif ten tuokiames ir abi merginas krikstijom smile.gif
QUOTE(Saulyčiukas @ 2012 08 28, 13:49)

Mano gražuolis irgi pasipuošė rugsėjui - vėjaraupiais biggrin.gif Vėjūnė jau prasirgo, dabar abu bernai taškuoti biggrin.gif

aciuks.gif

uj..sveikateles 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyčiukas @ 2012 08 28, 13:49)

bigsmile.gif ooo kaip smagu biggrin.gif

QUOTE(KolJe @ 2012 08 28, 14:39)
raudondvary bigsmile.gif  musu ten artimuju kapai ir pati paciausia baznycia smile.gif ten tuokiames ir abi merginas krikstijom smile.gif

o mes ten gyvenam biggrin.gif
Atsakyti
Su naujais mokslo metais visas 4u.gif Keistai kažkaip čia šiemet ta rugsėjo 1-oji tik rugsėjo 3 dieną doh.gif

user posted image
Atsakyti
nu kokia mokinė thumbup.gif o suole sesė?
Atsakyti
O suole sesė wink.gif
Atsakyti
Sveikos,

mes jau irgi "i mokslus einam", faktiskai visi biggrin.gif, nes abu berniukai i mokykla eina, man irgi yra daug ko mokytis, kuriames po truputi smile.gif, didziajam pirmos dienos mokykloje neblogai, atrodo linksmas ir t.t., sparciai mokosi kalbele, siandien po pamoku radau panu buryje vyruka lotuliukas.gif, sake, kad labai jo kasyte visos apziuret nori, net berniukai ir visiems "wow" atrodo lotuliukas.gif, kai nukirpom plaukus; tai plona, ilga kasyte plikau gale, o maziukui tai sunku, kai iskart nuo naminuko pilna diena eit teko, nera cia pratinimo doh.gif, tai sunkios dienos verysad.gif, bet tikiuos, kad adaptuosis smile.gif

.........

smagu nuotraukytes pasiziuret, kaip auga lapkritinukai, per rugsejo 1, tiksliau irgi 3, nepadariau foto m-loje; cia nera sventiskas suejimas, kazkaip veliau svencia kazkuria diena su gelem ir t.t.

.........

mamicy, del $, tai as kartais pasiulau parduot vienus zaislus, kad susirinktu kitiems smile.gif, tai kartais surenka zaislus, o kartais tiesiog nebereikia naujo, kai seno gaila biggrin.gif Dar esam sutare, kad duodu pinigeli, kai pvz darau rankdarbius ir juos parduodu, bet jis irgi turi padet, pvz paplesyt vilna kimsimui cool.gif, kad po to gautu pinigeli. Kaime turejo savo auginamu darzoviu, galejo jas parduot uz maza pinigeli saviems.
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 09 05, 12:42)
O suole sesė wink.gif

kokia jau didelė sesė bigsmile.gif man ji kažkaip užstrigus ties ta nuotrauka, kur su riūžava megzta suknele ant pilvo guli...

QUOTE(LT saulele @ 2012 09 05, 20:49)
Sveikos,

mes jau irgi "i mokslus einam", faktiskai visi  biggrin.gif,

Jums išvis šis rugsėjis išskirtinis 4u.gif

dėl pinigų, kažkaip aprimo maniškė...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 06 rugsėjo 2012 - 11:58
Sveikinimai visiems antrokams wub.gif

Užsukau vildamasi rasti MAMICY naujienų, o jinai čia rašinėja ir nei žodžio apie save biggrin.gif Tai kaip laikais, negimdai dar?

Lave merginos wub.gif

Kolje, puikios atostogos, gražios šventės- sveikinimai smile.gif

mes irgi jau sezoną atidarėm, Mildelė mokyklon, aš į magistrą įstojau, darželinukai- darželin, Ignas kol kas vienintelis be pareigų biggrin.gif

apturėjom puikias atostogas Latvijoje ir Estijoje su nameliu ant ratų, rugpjūtį atšventėm 4 gimtadienius iš mūsų septyneto thumbup.gif Žodžiu, pilni entuziazmo ir jėgų pradėjom naują rudens sezoną biggrin.gif

pasirodysiu su fotkėm gal kada, pridarėm jų gyvą galybę nerealių blush2.gif
Papildyta:
Saulele, greitos adaptacijos mažiukui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2012 09 06, 16:20)
Užsukau vildamasi rasti MAMICY naujienų, o jinai čia rašinėja ir nei žodžio apie save  biggrin.gif Tai kaip laikais, negimdai dar?

schmoll.gif ir negimdysiu. būsiu amžinai nėščia.

labai įdomu būtų jūsų kelionės fotoreportažas. Jei toks bus, tai norėčiau nuorodos ax.gif
Atsakyti