Mamicy, nuoširdžiausi linkėjimai ir sveikinimai, manau, šitam skyreliui bus labai smagu kartu su tavim laukti naujos gyvybės
Saulele, kaip gera girdėti, kai žmogus turi aiškius tikslus, linku tau dideliausios sėkmės aš šiuo metu labai blaškausi, pavargau nuo visko, bandysiu ieškoti būdų, kaip save "susitvarkyt"
beje, o kodėl planuose niekur nėra vyro? ką jis šiuo metu veikia ir kuriam pasaulio krašte?
Na Silageles pastabumas Turbūt visas susekė
Mamicy, sveikinu
Jau žiūriu, kad tuoj liksiu viena su dviem vaikais, reik daryt išvadas
SKaitau aš Gerdos knygas Ten lengvesnės Sekantį ėjimą reiks r man kažką pasimt
Provansas Svajuko dramblionės
Mamicy, sveikinu
nu jau nu jau, as irgi su dviem.. trecio neplanuojam ,sakem nebent po kokiu 10 metu
QUOTE(silagele @ 2012 02 06, 22:45)
LT saulele, gerai, kad esi ryžtinga, žinai konori, sieki to - ieškai to jaukaus savojo kampelio - sekmės tau ieškojimuose
Mamicy , na...super! trūksta žodžių kaip džiugu lai mėlynos svajonės išsipildo
Mamicy , na...super! trūksta žodžių kaip džiugu lai mėlynos svajonės išsipildo
QUOTE(KolJe @ 2012 02 06, 22:55)
Mamicy palinkesiu to paties kaip ir silagele
kaip smagu - prisijungiu ir aš prie besidžiaugiančiųjų
QUOTE(Saulyčiukas @ 2012 02 07, 09:32)
Mamicy, nuoširdžiausi linkėjimai ir sveikinimai, manau, šitam skyreliui bus labai smagu kartu su tavim laukti naujos gyvybės
Saulele, kaip gera girdėti, kai žmogus turi aiškius tikslus, linku tau dideliausios sėkmės aš šiuo metu labai blaškausi, pavargau nuo visko, bandysiu ieškoti būdų, kaip save "susitvarkyt"
beje, o kodėl planuose niekur nėra vyro? ką jis šiuo metu veikia ir kuriam pasaulio krašte?
aha, pritariu Saulyčiukui - gera, kai turi aiškius tikslus... aš lyg ir turiu, bet labai jau mane žiema slegia (čia plius penki, lietus, vėjas :/), tai tikiuosi, kad pavasariui atėjus atgimsiu ir aš.
mm, ne man vienai, žiūriu, bevyriai planai pasirodė
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 02 07, 09:33)
aš irgi nuo vaikiškų pradėjau
Tai kad taip ir yra, kaip sakot , išsiskyrė mūsų keliai jau senokai , su kuriomis buvom gyvai susitikę, tai žino. Bendraujam, visa kita , bet ne kartu. Pats jis dabar pora mėn. UK, Londone. Žodžiu, turistai
Žiema ir visa kita veikia ir mane, išvis paskutiniai metai tokie kaip spiralė susisukę , tai va todėl ir yra noras planuot, kol nesusuko
Žiema ir visa kita veikia ir mane, išvis paskutiniai metai tokie kaip spiralė susisukę , tai va todėl ir yra noras planuot, kol nesusuko
Gaila iš tikro, ką padarysi, gyvenime būna ir šitaip...
Šaunuolė tu, kad veržiesi į priekį, tad ir palinkėsiu kuo daugiau optimizmo - šventai tikiu, kad tik optimistams gyvenime ir sekasi
Šaunuolė tu, kad veržiesi į priekį, tad ir palinkėsiu kuo daugiau optimizmo - šventai tikiu, kad tik optimistams gyvenime ir sekasi
Gaya, ačiū kuo nuoširdžiausiai už sveikinimus Mes su mb kartais pašnekam, koks super Jūsų gyvenimo būdas,- keliaujat, tiriat, pažįstat, mokotės
MAMICY, wow Nerealios naujienos Sveikinimai dideliausi Kada?
Saulele, šaunuoliai Jūs su Kristupu Internacionalai, keliauninkai, poliglotai beveik Sėkmės Judviem
Mes neblogai lyg, kitą savaitę mb su Milda ir Elze į Slovakiją važiuos paslidinėt, kaip tik atostogos mokykloj, tai naudojasi proga. Aš "tik " su 3 savo meškiukais namie būsiu greičiausiai, dar planuoju dvynius į darželį vežti, kai viena būsiu.
Meškiukas gražiai auga, greit 2 mėnesiai, geruolis miegaliukas mūsų
Mokykloj Mildai labai gerai sekasi, o namie ir toliau manęs neklauso Dainas visokias apie mažuosius dainuoja, erzinasi, tie tada rėkia, pyksta Baseiną lanko, plaukti išmoko, tai labai džiaugiasi.
Elzytė darželin puikiai kulniuoja, labai mažiuką myli
Dvyniai man tokie išaugę, protinguoliai čiauška, šneka viską. Kažkada Igniuką maitinau, o tas labai čepsėdamas pienuką gurkė, Agnius prieina ir sako- Bučiuoja tave Ignas O Ugnė kai maitinu vis sako- "geria pieną ir valgo?". Širyt Agnius prie manęs maitinančios mažiuką priėjo ir žanduką jam liesdamas sako- "atsisuk", o Ugnė šaukia- "jis valgo"
Man jau šalčiai atsibodo, nesmagu namie, vėsu kada sušils?
Linkėjimai visoms
Saulele, šaunuoliai Jūs su Kristupu Internacionalai, keliauninkai, poliglotai beveik Sėkmės Judviem
Mes neblogai lyg, kitą savaitę mb su Milda ir Elze į Slovakiją važiuos paslidinėt, kaip tik atostogos mokykloj, tai naudojasi proga. Aš "tik " su 3 savo meškiukais namie būsiu greičiausiai, dar planuoju dvynius į darželį vežti, kai viena būsiu.
Meškiukas gražiai auga, greit 2 mėnesiai, geruolis miegaliukas mūsų
Mokykloj Mildai labai gerai sekasi, o namie ir toliau manęs neklauso Dainas visokias apie mažuosius dainuoja, erzinasi, tie tada rėkia, pyksta Baseiną lanko, plaukti išmoko, tai labai džiaugiasi.
Elzytė darželin puikiai kulniuoja, labai mažiuką myli
Dvyniai man tokie išaugę, protinguoliai čiauška, šneka viską. Kažkada Igniuką maitinau, o tas labai čepsėdamas pienuką gurkė, Agnius prieina ir sako- Bučiuoja tave Ignas O Ugnė kai maitinu vis sako- "geria pieną ir valgo?". Širyt Agnius prie manęs maitinančios mažiuką priėjo ir žanduką jam liesdamas sako- "atsisuk", o Ugnė šaukia- "jis valgo"
Man jau šalčiai atsibodo, nesmagu namie, vėsu kada sušils?
Linkėjimai visoms
Mamicy, sveikinimai didžiausi
Ne, jis buvo Šeškinėj. Lanko, tai pas save mokykloje, bet supratau, kad Šeškinėje egzaminą laikė iš viso Vilniaus. Tai pagalvojau, kad ir jūs ten pat Aš nebuvau, tai nemačiau, o MB gi galėjo ir nepažinti
Saulele, tai kad ta angliška yra viena geriausių jos knygų Gal todėl ir patiko labiau. Dar kelios labai stiprios, o kitos jau silpnesnės gerokai. Ale aš ją šiaip mėgstu, tai visas jos knygas iš eilės varau Čia kas nepamena, tai aš dėl knygų biški nesveika
Nu ne, tikrai ne viena. Aš nesiruošiu kol kas daugiau. Nesakau, kad niekada (niekada negali žinoti ), ale tikrai ne artimiausiu metu
QUOTE(Saulyčiukas @ 2012 02 06, 13:04)
Ne, jis buvo Šeškinėj. Lanko, tai pas save mokykloje, bet supratau, kad Šeškinėje egzaminą laikė iš viso Vilniaus. Tai pagalvojau, kad ir jūs ten pat Aš nebuvau, tai nemačiau, o MB gi galėjo ir nepažinti
QUOTE(LT saulele @ 2012 02 06, 19:28)
Aš vieną pirmų knygų angliškai J. Picoult "Devyniolika minučių" paskaičiau, iš pradžių dar kiek kliuvo žodžiai, bet kuo toliau, tuo labiau "kabino", po to skaičiau ir lietuviškai kitą jos, bet kažkodėl angliška labiau patiko
Saulele, tai kad ta angliška yra viena geriausių jos knygų Gal todėl ir patiko labiau. Dar kelios labai stiprios, o kitos jau silpnesnės gerokai. Ale aš ją šiaip mėgstu, tai visas jos knygas iš eilės varau Čia kas nepamena, tai aš dėl knygų biški nesveika
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 02 07, 10:33)
Nu ne, tikrai ne viena. Aš nesiruošiu kol kas daugiau. Nesakau, kad niekada (niekada negali žinoti ), ale tikrai ne artimiausiu metu
VAsara, o kokios kitos būtų stiprios Picuolt knygos? Nežinau, gal pradžiai man per sudėtinga imt jas angliškai GAl tikrai geriau vaikiškas pasakas Bet Picuolt man irgi labai patinka, esu lietuviškai keletą skaičius,kiek spėjau lt, atradus šią rašytoją. Labai gaila, kad čia visai neturiu knygų Lt tai į biblioteką nueidavau ir skaitydavau skaitydavau O dabar tik tai, ką gaunu pasiskolint ir tai dažniausiai pasitaiko labai lėkštos knygos, kurias skaitau tik tiek, kad skaityt
Nudžiuginai, kad ne viena liksiu tokia Bet jaučiu spaudimą iš antrosios puselės O aš dar nesu užtikrinta, kad norėčiau, nes man augint reik
Nudžiuginai, kad ne viena liksiu tokia Bet jaučiu spaudimą iš antrosios puselės O aš dar nesu užtikrinta, kad norėčiau, nes man augint reik
QUOTE(Saulyčiukas @ 2012 02 07, 13:29)
Gaila iš tikro, ką padarysi, gyvenime būna ir šitaip...
na, taip, sunku kažką pasakyti tik šaunu, kad nesėdi rankų sudėjusi
QUOTE(Veitė @ 2012 02 07, 14:47)
Gaya, ačiū kuo nuoširdžiausiai už sveikinimus Mes su mb kartais pašnekam, koks super Jūsų gyvenimo būdas,- keliaujat, tiriat, pažįstat, mokotės
Veite, gražu skaityt, kaip jūs gyvenate kiek pozityvo!
QUOTE(vasara01 @ 2012 02 07, 15:30)
Vasara, aš nepamenu (keista, nes aš be knygų gyventi irgi niekaip negaliu) Prašyčiau pasidalyti šviežiausiais atradimais
O kurios tau iš Picault labiausiais patiko?
QUOTE(KolJe @ 2012 02 07, 09:56)
nu jau nu jau, as irgi su dviem.. trecio neplanuojam ,sakem nebent po kokiu 10 metu
niekada nesakyk niekada
ačiū visoms už gražius linkėjimus tik kažkur giliai giliai jaučiu, kad jie nebus žydri
saulyčiukas, bus tuoj ta balta juosta...
aš skaitau sauleles planus ir pavydas savotiškas ima...
veitės kaip visada tokia ramybe ir šiluma postai dvelkia...
QUOTE(Nenuorama @ 2012 02 03, 15:52)
Dėl palikimo. O ką daryt kai neturi kur ir kam Galų gale ne visai dienai, max 3, 4 val ir nuo ryto, nes ryte dar ne tokie akyvūs, kol išsimiega, filmukus išsižiūri, nusiprausia, pavalgo ir aš atvažiuoju t.t Dabar pas tetą nuvežiau, ten sėdi
Na tavo teisybė, visi sukamės kas kaip galime kiekviena savo vaikus žinopm geriausiai....
QUOTE(LT saulele @ 2012 02 06, 13:20)
Nauja tema .
Be sąrašų, nes vienos kitas ir vaikučius pažįstam , bendraukim toliau apie savo jau mokyklinukus, mus pačias ir visa kita
Be sąrašų, nes vienos kitas ir vaikučius pažįstam , bendraukim toliau apie savo jau mokyklinukus, mus pačias ir visa kita
Ačiū už naują temelę
QUOTE(KolJe @ 2012 02 07, 10:56)
Aš perdegiau , prieš metus norėjau, dabar visiškai ne....gal kada nors....ir jeigu...jei ne vadinas ne
Labas rytas
Mamicy nuoširdžiausi sveikinimai oi kaip faina
Nu ką, atsigavo Lapkritinukai