Įkraunama...
Įkraunama...

2004 m. lapkritinukai

QUOTE(MAMICY @ 2012 07 09, 14:23)
***tikiuosi iki rugsėjo vidurio apsiforminti. oficialiai ~09.12-09.15

tik nesugadink panoms rugsėjo pirmosios biggrin.gif

..............................

user posted image
Atsakyti
Mamicy, pažiūrėjau foto facebooke,- gerulės, o kur čia buvot?Panašu, kad ne Lt blush2.gif

Sesei vardą turit jau? Jaučiu merginos renka, ar patys blush2.gif

Saulele, ale tikrai koks Kristupas išaugęs thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veitė: 09 liepos 2012 - 14:31
QUOTE(MAMICY @ 2012 07 09, 12:45)
mano bendžionkos

Kaip man fainiai kai vienodi rūbeliai wub.gif Vėliau galės trys vienodos bėgiot biggrin.gif

Kristupas koks vyrukas thumbup.gif thumbup.gif Ir kasa kokia ilga. Ar negaila buvo garbanų? Mes vis pasikerpam, bet nurėžt visas garbanas nenoriu, man taip gražu wub.gif

Pasirodom ir mes..
Su nauju gyventoju:
user posted image
Ir mano kamanė - balerina biggrin.gif iš šokių mokyklos koncerto ax.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū smile.gif Ir gaila, ir negaila, nes paskutiniu metu vistiek pagrinde kasa būdavo, tai nelabai garbanų ir matės, o ir tyso jau jos nuo svorio, jau norėjau pakirpt trumpiau, o kasytę ploną tik palikt, dar ir vėsiau tokia galva, plius kai jis neaukštas, smulkus, o dar klasę peršoks, nepakenks pasikeitimai, mažius dabar galės augint biggrin.gif Kerpant tik rūpinosi, ar dar bus panašus į mamą ir ar plikai nenukirpsim, kai patikinom, kad bus panašus, tai viskas tiko, pats patenkintas, dieną bėgiojo su ta nukirpta kasa rankose visiems parodyt, na savotiška atrakcija buvo smile.gif
Atsakyti
kristupui toj pirmoj nuotraukoj dar reik marškinėlių kokių "AC/DC" thumbup.gif

QUOTE(LT saulele @ 2012 07 09, 14:26)
tik nesugadink panoms rugsėjo pirmosios  biggrin.gif

labai stengsiuos biggrin.gif

QUOTE(Veitė @ 2012 07 09, 14:30)
Mamicy, pažiūrėjau foto facebooke,- gerulės, o kur čia buvot?Panašu, kad ne Lt  blush2.gif

Sesei vardą turit jau? Jaučiu merginos renka, ar patys  blush2.gif

Saulele, ale tikrai koks Kristupas išaugęs  thumbup.gif

čia Ventspilis. kažkodėl man atrodo, kad Jūs ten buvot... g.gif jei ne tai į pabaltijo turnė įtraukit BŪTINAI. ir ne vieną dieną. patiks garantuoju...
ir šiemet Druskininkuose po ilgo ilgo laiko buvom su mergiotėm... nu koks neblogas miestas pasidarė... reiks dažniau nuvažiuot.

dėl vardo sumaištis... berniukui yra, bet jo kaip ir nebereik... va mergaitiško niekaip. sesės kiekvieną dieną po kitokį sugalvoja... t.y. tos draugės, su kuria tą dieną nesusipyko.

dar viena... druskininkų šokantys fontanai.
user posted image
Atsakyti
Kokios taviškės dabar skirtingos, mamicy bigsmile.gif

Lietuvos saulele, nereali kasa bigsmile.gif Ale gražus berns auga ax.gif

O čia foto iš mūsų mini fotosesijos. Bendradarbės hobi fotkinti, tai vat ir pasinaudojom proga ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenuorama: 09 liepos 2012 - 16:08
nenuorama, taviškiai panašūs thumbup.gif

pirma nuotrauka nereali wub.gif

o tu dabar trumpaplaukė? net bandau prisiminti kokia buvai... bet kažkokia ne tokia g.gif
Atsakyti
Jamam pagyras biggrin.gif

Nenuorama, fainos foto, gyvos tokios rolleyes.gif

QUOTE(MAMICY @ 2012 07 09, 16:01)
dėl vardo sumaištis... berniukui yra, bet jo kaip ir nebereik... va mergaitiško niekaip. sesės kiekvieną dieną po kitokį sugalvoja... t.y. tos draugės, su kuria tą dieną nesusipyko.

hihihi.gif hihihi.gif na Kaune gal bent visokių lenkiškų vardų mažiau, nei Vilniuje, nes parinktų panos lotuliukas.gif Maniškis brolį Jonuku norėjo pavadint, tai kai niekaip nesigalvojo, tai jo variantas buvo, dabar sesė augina trijų mėn. Jonuką smile.gif, kad jau mes "nepanaudojom".

Atsakyti
pas mus jei būt brolis, tai būtų irgi Jonukas biggrin.gif

Pas mus lenkiškų kaip ir nesigirdi... aš kažkada statistiką žiūrėjau, tai Vilniaus regione vardas DANIEL pernai buvo 9 pagal populiarumą...
http://www.gyvreg.lt...niausmiesto.htm
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2012 07 09, 19:39)
nenuorama, taviškiai panašūs  thumbup.gif

pirma nuotrauka nereali  wub.gif

o tu dabar trumpaplaukė? net bandau prisiminti kokia buvai... bet kažkokia ne tokia  g.gif

Kai pasakei, tai tikrai panašūs, yapč 3ioj foto. O realybėje man jie tokie skirtingi atrodo biggrin.gif

Jau metai kaip trumpaplaukė ir vėl brunette.gif (buvo tarpsnis kai buvau blond) kai mane matei buvau dar ilgesniais plaukais mirksiukas.gif
".. bet kažkokia ne tokia g.gif " - gal išgražėjau bigsmile.gif lotuliukas.gif

Per tas [agyras visai užmiršau KaipTaiKaip foto blush2.gif Faina bitė mirksiukas.gif ir broliukas gražuolis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenuorama: 10 liepos 2012 - 07:24
tai kur visi prapuolę? mokyklai jau sisiruošę?

mano vaikas užsimanė vieno lego žaislo... pradėjau aiškinti kad labai daug kainuoja ir tikrai nepirksiu, tai ji sugalvojo, kad pati užsidirbs... pasidalinkit ką gero išradot šitoj srity?
visai nenorėčiau mokėti pinigų už tai, ką ir taip privalo padaryti - pasikloti lovą, iškrauti indaplovę ir pan... iš kitos pusės tai gal visai nieko, kad vaikas uždirbs pinigus... tik va niekaip nesugalvoju jos jėgoms darbų už pinigus doh.gif
Atsakyti
Psichologai griežtai draudžia mokėti už darbus, atliekamus namuose, nes vaikas turi suprasti, kad tie darbai yra būtini ir bendri, ir kad nei mama, nei tėtis, nei jis už jų atlikimą pinigų negaus. Kitaip paskui interpretacijos atsiranda smile.gif
O dėl patarimų, tai nežinau net. Jaučiu galėčiau pasiūlyti jam dovanų per gimtadienį pinigais, o ne daiktas ir pan. Arba galima pasiūlyti kad ką nors darytų pvz. kaimynams, už užmokestį, bet čia dar mūsiškiai mažoki tam, o ir kaimynai turi norėti mokėti už kažką smile.gif
Atsakyti