QUOTE(Veitė @ 2012 04 26, 14:27)
Mūsų mylimos fotografės Daivos Sirvydienės darbas
http://veite.dinafoto.lt/visi/
Nuostabi šeimyna
QUOTE(MAMICY @ 2012 04 27, 08:45)
mes turėsim trečią sesę
vyras giliam liūdesy
Sveikinimai mamai
, tėčiui
, kad ne ilgai lauktas brolis....
Aš kažkaip dabar perdegiau su trečiu, pries 1,5m taip norėjau, nu taip....o daba visisškai...pajutau ta tokia laisvę, panos didelės, kad betkur galim važiuot, nu atsirišo rankos, ir dabar auklei galiem abi pana palikti, jei norim kur vakarui išlėkt, va neseniai draugai buvo iš sostinės atvažiavę, tai siautėm visi ..grižom paryčiais...vaikai su aukle miega, mes salione ramiai.... bet niekada nesakau niekada.....ir labai noriu berniuko šį kartą, net vardą turiu sugalvojus
QUOTE(Nenuorama @ 2012 04 30, 10:31)
o aš turiu problemų su Urte
Nesusikalbu visai su ja
Meluoja, atsikalbinėja, reikalauja... žodžiu... vakar žliumbiau iki negaliu
Esu žiauriai pasimetus kuria kryptim eiti...
QUOTE(MAMICY @ 2012 04 30, 15:03)
jaučiu panašiai visiems dabar...
tas pats ir pas mus... mokyklos nereik... (sakė nori būti pensininkė kaip diedukas). meluoja per akis... šian išvis išdūrė, kad į mokyklą nereik... o aš naivuolė ir patikėjau... meluoja, kad kuprinę susidėjo, nors kuprinė guli pas mane mašinoj... su sese ištisai mušasi - ištisai viena kitai ko nors pavydi... nors jau taaaaip stengiuosi, kad visko būtų po lygiai.
Papildyta:
su tvarka irgi blogai. labai blogai...
Pas mus ir tas pats, dieve kokia aštri tema
, atsikalbinėjimas, neklausymas, su sese nesutarimas, baisu, nebežinau kaip tvarkytis, stogas važiuoja, ir bandau geruoju, ir šnekam, ir rodos jau viskas gerai, bet vėl viskas iš naujo.....kartais ta kantrybė išeina..... vyras kitaip į tai žiūri, jis turi geležinius nervus...bet ir jam kartais kantrybės pritrūksta... Sekmės, kantrybės mums
Laba diena