Įkraunama...
Įkraunama...

2004 m. lapkritinukai

QUOTE(kriziukas @ 2012 05 01, 17:01)
ir dar - nustojo vaikas valgyt mėsą  blink.gif  na beveik nustojo, ką bepadaryčiau jam neskanu-nei kotletukai nei guliašas, nei mėsytė ant laužo kepta, žodžiu niekas... išskyrus pvz.picą su kumpiu, bet kiek aš ją galiu kepti...ir bloga jau nuo varškėtukų virimo ir blynų kepimo  doh.gif

mano august4 irgi nepuola ant mėsos... man labiau nepatinka, kad ji daržovių nevalgo. geriausiu atveju agurką...
dėl mėsos nesukčiau galvos... užėjo - praeis... nu nebent linkęs vaikas į kokias mažakraujystes...

baleriną jau anksčiau pažiūrėjau... tik pagirti pamiršom... nu labai jau daili mergiotė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 01 gegužės 2012 - 17:53
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 05 01, 17:50)
Aš jau juokiuos, kad Gerda vegetarė, mėsą valgoper ašaras, nesvarbu kokiam pavidale, košės ir netinka,sriubos nepatinka. Duok tik sumuštinių. Duonos su sviestu ir svogūnų laiškais  doh.gif Mokykloj sakosi, kad valgo, o kaip yra nežinau... Bet ten ir picos ir dešrelės gauna..ne pačio sveikiausio maisto sakyčiau  g.gif

tai pas mus tas pats doh.gif aha, dar tinka sumuštiniai su dešra, o šiaip sėdi prie lėkštės ir žliumbia kodėl aš kiekvieną dieną mėsą gaminu ir su tooookiais priekaištais, tai kartais šiaip ne taip įsiūlau, bet jau nebežinau, gal tikrai palikt ramybėj, bet jau tada fantazija neišneša ką gaminti... žuvies irgi nevalgo, neskaitant žuvies pirštelių, perku kur gryna filė, bet vis tiek manau nėr labai gerai unsure.gif

QUOTE(MAMICY @ 2012 05 01, 17:52)
mano august4 irgi nepuola ant mėsos... man labiau nepatinka, kad ji daržovių nevalgo. geriausiu atveju agurką...
dėl mėsos nesukčiau galvos... užėjo - praeis... nu nebent linkęs vaikas į kokias mažakraujystes...

su daržovėm irgi ne kas, bet vaisius uogas kemša , tai laukiam nesulaukiam jau uogų sezono ax.gif
Atsakyti
paskaiciau meniu tai net nusijuokiau, nu tip top lapkritinukai biggrin.gif maniske irgi pica su kumpiu arba saliami desra biggrin.gif mesa irgi brokija..
uogas valgo, darzoviu,pomidoras, agurkas, ridikelis kiekviena diena tokias salotas darosi ir butinai cesnako reik smile.gif arba svoguno laisku smile.gif

sriubas irgi nevisas valgo, jei jau morka bus sakes.. bet susitare kad morkas palieka o visa kita suvalgo, megstamiausios burokeliu, agurkine,makaronu-vistienos..

vakar prikepiau kepeneliu kotletu.. idejau viena, galvojau suvalge, aisku kelis sykius patikrinau tai asarodama valge.. atnese lekste padejo radau tuscia, sian ryte ziuriu po stalu istrynta i balta kilima, nu taip uzvire viskas, galvojau sprogsiu doh.gif vyra teko ramint, o tai jau i sikna su dirzu ikrest norejo, bet sakau nieko jis nepades.. ir kiek kartu sakyta nevalgai atnesi padedi, tai ne.. karta knyga isitraukem su maze paskaityt vartau o ten suris, desra supelyjus prilipe prie lapu, nu knyga ismest teko doh.gif cool.gif pasiguodziau
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2012 05 01, 17:49)
vakar prikepiau kepeneliu kotletu.. idejau viena, galvojau suvalge, aisku kelis sykius patikrinau tai asarodama valge.. atnese lekste padejo radau tuscia, sian ryte ziuriu po stalu istrynta i balta kilima, nu taip uzvire viskas, galvojau sprogsiu doh.gif vyra teko  ramint, o tai jau i sikna su dirzu ikrest norejo, bet sakau nieko jis nepades.. ir kiek kartu sakyta nevalgai atnesi padedi, tai ne.. karta knyga isitraukem su maze paskaityt vartau o ten suris, desra supelyjus prilipe prie lapu, nu knyga ismest teko doh.gif  cool.gif pasiguodziau

Turbūt tau nebuvo labai smagu, bet nesupyk, taip prisijuokiau prieš miegą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2012 05 01, 18:49)
, sian ryte ziuriu po stalu istrynta i balta kilima, nu taip uzvire viskas, galvojau sprogsiu doh.gif vyra teko  ramint, o tai jau i sikna su dirzu ikrest norejo, bet sakau nieko jis nepades.. ir kiek kartu sakyta nevalgai atnesi padedi, tai ne.. karta knyga isitraukem su maze paskaityt vartau o ten suris, desra supelyjus prilipe prie lapu, nu knyga ismest teko doh.gif  cool.gif pasiguodziau

na sugalvok tu man šitaip biggrin.gif įtariu tau nebuvo juokinga console.gif
Atsakyti
tie vaikai dar tiek visko prigalvoja biggrin.gif nors gerai pagalvojus as maisto neslepdavau, nunesdavau ir viskas, aisku bardavo kokia begede nevalgau ir t.t. o va brolis tai slepe,mama rasdavo susleptus kai jau kvapelis kambary atsirasdavo biggrin.gif.. cia juokais sakau koks Kriksto tevas tokia ir kriskto dukra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2012 04 26, 14:27)

Mūsų mylimos fotografės Daivos Sirvydienės darbas bigsmile.gif

http://veite.dinafoto.lt/visi/

Nuostabi šeimyna wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(MAMICY @ 2012 04 27, 08:45)
mes turėsim trečią sesę  ax.gif  vyras giliam liūdesy  biggrin.gif

Sveikinimai mamai wub.gif , tėčiui 4u.gif , kad ne ilgai lauktas brolis....

Aš kažkaip dabar perdegiau su trečiu, pries 1,5m taip norėjau, nu taip....o daba visisškai...pajutau ta tokia laisvę, panos didelės, kad betkur galim važiuot, nu atsirišo rankos, ir dabar auklei galiem abi pana palikti, jei norim kur vakarui išlėkt, va neseniai draugai buvo iš sostinės atvažiavę, tai siautėm visi ..grižom paryčiais...vaikai su aukle miega, mes salione ramiai.... bet niekada nesakau niekada.....ir labai noriu berniuko šį kartą, net vardą turiu sugalvojus ax.gif

QUOTE(Nenuorama @ 2012 04 30, 10:31)
o aš turiu problemų su Urte verysad.gif Nesusikalbu visai su ja  verysad.gif Meluoja, atsikalbinėja, reikalauja... žodžiu... vakar žliumbiau iki negaliu  verysad.gif Esu žiauriai pasimetus kuria kryptim eiti...

QUOTE(MAMICY @ 2012 04 30, 15:03)
jaučiu panašiai visiems dabar...

tas pats ir pas mus... mokyklos nereik... (sakė nori būti pensininkė kaip diedukas). meluoja per akis... šian išvis išdūrė, kad į mokyklą nereik... o aš naivuolė ir patikėjau... meluoja, kad kuprinę susidėjo, nors kuprinė guli pas mane mašinoj... su sese ištisai mušasi - ištisai viena kitai ko nors pavydi... nors jau taaaaip stengiuosi, kad visko būtų po lygiai. 

Papildyta:
su tvarka irgi blogai. labai blogai...

Pas mus ir tas pats, dieve kokia aštri tema doh.gif verysad.gif , atsikalbinėjimas, neklausymas, su sese nesutarimas, baisu, nebežinau kaip tvarkytis, stogas važiuoja, ir bandau geruoju, ir šnekam, ir rodos jau viskas gerai, bet vėl viskas iš naujo.....kartais ta kantrybė išeina..... vyras kitaip į tai žiūri, jis turi geležinius nervus...bet ir jam kartais kantrybės pritrūksta... Sekmės, kantrybės mums 4u.gif

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gincaryce: 02 gegužės 2012 - 18:11
QUOTE(kristinap @ 2012 04 30, 23:08)
mes pas savo poliklinikos ortodontus, Pylime. Šiaip ta plokštelė ar virš 300lt kainuoja, bet dabar ji yra kompensuojama. Tik viena metuose.
Ėjom kartu su draugais, tą patį darė jų mergaitei, tai ji kuo puikiausiai žiojosi, nieko nebijojo. Čia mūsų Aistė tokia jautruolė :: kai man pačiai nuiminėjo antspaudus irgi žiauriai jaučiausi, žiaukčiojau, labai nemaloni procedūra, dar ta šalta košė...

pylime panoraminis rentgenas kainuoja 35 lt, jeigu kam aktualu 4u.gif 9-15 val. paveiksluoju as blush2.gif prasom su siuntimukais registruokites internetu arba tel, nes siand virs 20 zmoniu atejo, kartasi buna eile ax.gif

as su saviskio charakteriu dar susitvarkau, bet pamelavima greitai issukam, palieku jo sazinei. broliuka paskriaudzia, bet nestipriai, labiau psichologiskai, nes nuo musu gauna gerai, tai pasimoko, saugojasi. jam papasakoju, kaip reiktu gudrauti, kad ir vilkas but sotus ir avis sveikos biggrin.gif t.y. ir jam gerai, ir brolis neverktu ir mama nebartu... biggrin.gif
Atsakyti
labas smile.gif

nagi, vaje kaip sukruto temukė bigsmile.gif tieek naujienų doh.gif

Tai vistik ,Kristinap, kelsit sparnus ir džiugu už jus ir liūdna kažkaip unsure.gif

Riužavi sveikinimai Mamicy 4u.gif Nieko, tegu TB neliūdi irnesakyk.gif - senatvėje kas jau kas bet būtent tos mergaitės ir bus didžiausia paguoda ir parama 4u.gif

Veite, tavo šeimyna, kaip visad, atrodo labai graži, harmoninga, šilta 4u.gif Foto gražios. Jau mačiau FCB prieš tai ax.gif

Mane ortodontiniai klausimai irgi jau neramina - Dainiui labai dideli nuolatiniai auga ir atrodo, kad tikrai kiti tokie pat išdyge nebesutilps doh.gif Jaučiu irgi teks imtis radikalių priemonių g.gif negaliu net įsivaizduoti jo reakcijos ...

Dainius irgi prikrečia eibių. Dabar , kai jau nueina į mokyklą ir sykiais pareina iš jos vienas pats, sykiais nutinka 'nesusipratimų'. Buvo jau čia sykį prasilenkęs su tėčiu doh.gif - situacija nei juoktis nei verkti , kol blaškės abu kaip nykštukas su namuku. Aišku vaikiui kliuvo nuo pikto tėčio doh.gif
O šiaip valgo irgi ganėtinai išrankiai, bet dar susikalbam ir maisto kažkaip dar nebuvo slėpęs - jei nenori ar 'nebetelpa' jam , ateina ir pasako, palieka, neverčiam valgyt smile.gif
Pas mus atsikalbinėjimai tai labai greitai 'gydomi' sankcijomis: negauna išeiti pas draugus, kompo, filmukų ar kt. rūpimų pramogų smile.gif

Šeip Dainius pas mus tai prisibijo 'pasišakoti'- vaikis nuolankesnio būdo. O vat su mažėliu tai man akivaizdžiai šviečiasi sudėtingesni auklėjimo išbandymai, nes šis vaikis su aštresniu charakteriu -vien pabarimu ir diržo grasinimu tikrai neis išspręst schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silagele: 04 gegužės 2012 - 07:43
user posted image
Atsakyti
Pasiklydot? ax.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti