Įkraunama...
Įkraunama...

2004 m. lapkritinukai

Sveikos,

Mamicy sveikinimai nestuke.gif tegul vyras nenuleidžia rankų smile.gif 4u.gif
Veite, jūsų šeima - kaip iš pasakos wub.gif

Nenuorama, ~♥KaipTaiKaip♥~ laikykitės 4u.gif 4u.gif viskas susitvarkys, tik - kantrybės 4u.gif 4u.gif
Mano draugė vaikščiojo pas psichologą dėl panašių dalykų, bet kai tik leido dukrai pakeisti mokyklą, nes ji vis reiškė ja nepasitenkinimą, situacija labai pagerėjo. O kalbant apie įvairius kaprizus, pamatė, kad jei plėšysis, ardysis aiškindama dukrai, dar tik labiau kenkia, nei ignoruodama, užsimerkdama. O šiaip yra aplinkoje protingų, išsilavinusių, mylinčių moterų, kurios savo vaikystėje buvo rakštys savo tėvams, bet va prašau - užaugo, subrendo...
Manau, kad ir kaip vaikas elgiasi, jis turi jausti, kad tėvais galima pasitikėti, žinoti, kad jie visada jį myli. Ir aišku kiekviename kasdieniniame žingsnyje skiepyti gyvenimo vertybes.

LT Saulele, sėkmės tavo planuose 4u.gif Mes irgi keliam sparnus, vyras pirmas išvyko, po 1mėn ir mes išskrendam. Taip norėjau, o dabar visai kiti jausmai prabudę verysad.gif

Kolje, tau ir 4u.gif Kas čia daros unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinap: 30 balandžio 2012 - 11:21
QUOTE(kristinap @ 2012 04 30, 12:16)
Mes irgi keliam sparnus, vyras pirmas išvyko, po 1mėn ir mes išskrendam. Taip norėjau, o dabar visai kiti jausmai prabudę verysad.gif

Kolje, tau ir  4u.gif Kas čia daros unsure.gif

Kur keliausit? unsure.gif

Masinė vaikų psichozė unsure.gif
Atrodo, stengiesi viską duoti: einam į filmus, lauką, noriu gražiai mergaitiįkai aprengti ir viskas yra negerai. Rūbų nereik, gali rengtis tais pačiais ištisas dienas. Į filmą nueinam, tai po filmo BŪTINAI dar kokių atrakcionų reikia ir nesupranta, kad šiam kartui yra tiek... ech... gal man tiesiog nenuotaika... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenuorama: 30 balandžio 2012 - 12:53
na mes susikalbam tuo atveju, jei sian i kina tai TIK i kina smile.gif apsirengt megstam graziai, nes patinka kai kas pagiria,tik pirk, norai begaliniai, bet va su tvarkymusi tai tyliu.. praustis taip pat kancia, dantis valyt tas pats.. meluoja kad nusiprause ar isivale.. patikrini randi visai ka kita.. tingi-nenori mokytis. jei tarkim matematikos uzduoda ir rasyt(ar skaityt) tai kazkurio nepadarys, pati pasirenka ka darys doh.gif
sese musa doh.gif stumdo,spardo...
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2012 04 30, 09:31)
o aš turiu problemų su Urte verysad.gif Nesusikalbu visai su ja  verysad.gif Meluoja, atsikalbinėja, reikalauja... žodžiu... vakar žliumbiau iki negaliu  verysad.gif Esu žiauriai pasimetus kuria kryptim eiti...

jaučiu panašiai visiems dabar...

tas pats ir pas mus... mokyklos nereik... (sakė nori būti pensininkė kaip diedukas). meluoja per akis... šian išvis išdūrė, kad į mokyklą nereik... o aš naivuolė ir patikėjau... meluoja, kad kuprinę susidėjo, nors kuprinė guli pas mane mašinoj... su sese ištisai mušasi - ištisai viena kitai ko nors pavydi... nors jau taaaaip stengiuosi, kad visko būtų po lygiai.

kristinap, tai kur daba?
Papildyta:
su tvarka irgi blogai. labai blogai...

Atsakyti
Tai tada nėr ko pergyvent, toks lapkritinukų amžius doh.gif
Atsakyti
Traukiam į UK ax.gif
pasirodom:
Aistė-gėlytė, po Sniego Karalienės spektaklio
user posted image
Meda - visada prieš objektyvą besišypsanti
user posted image

Ar kuris iš lapkritinių nešioja plokštelę? Mes trečiadienį pasiimsim dratuką. Bet kol nuėmė antspaudus doh.gif doh.gif doh.gif gerai, kad daktarė kantri pakliuvo...reikalas užtruko 2val, vaikas nesileido "šaukšto" įkišti. Bandėm pratintis, žaidėm su juo, bet galiausiai teko man pačiai patepti gomurį šaldančia "uogiene" (gaila, kad iš karto apie ją nepagalvojo) ir Aistė prilaikydama daktarės ranką, neduok D per giliai jai įkiš, nusiėmė antspaudus. Įspūdžių visai dienai pakako doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinap: 30 balandžio 2012 - 16:18
Maniškis pareiškė jau prieš kurį laiką, kad jis tikrai ne vaikas, o jau PAAUGLYS biggrin.gif, pas mus visko yra, ir manipuliacinių momentų doh.gif, ir t.t. Bandom kažkaip susigyvent, būna gerai, būna ne taip gerai, būna prastai, visaip..
Šiaip paskutiniu metu tai pravertė Kedytės vaizdai per TV, kai kasdien rodo, K. užklausė, tai paaiškinau, kad nesusitvarkė mama, tai va iš nesusitvarkančių tėvų gali tekti tarnyboms vaikus paimt paauginimui, kad tėvai pasiauklėtų, kaip augint, o po to va kaip sunku grįžt į šeimą, tai kasdienės žinios vis primena apie tarnybas nesusitvarkantiems tėvams cool.gif

Nenuorama, tokius pageidavimų koncertus išgydžiau sutikus eit visur bigsmile.gif, tik mokant iš jo taupyklės bigsmile.gif, taip pat priminus, kad nuo šiol apmokestinu visus savo darbus: maitinu už pinigus, skalbiu už pinigus, nes man reikia užsidirbt vaiko norams ir nenumatytoms pramogoms arba gali pasimaitint kitur, kavinėje gavo valgiaraštį,buvo pamatytos kainos, nereikėjo "savarankiškumo", labai namo sumuštinių norėjo cool.gif Kai susitaupė pats, tai parduotuvėje pavartė Lego ir padėjo atgal, nes suprato, kad gaila išleist, nes tikrai ir taip daug turi. Taip pat mokau, kad jis taip pat turi pvz. pavaišint mane ir broliuką, nupirkt po sūrelį tarkim, nes palepinimas turi būti visų, ne tik vieno žmogaus. O šiaip kai labai užeina paauglystė, tai siūlau pagalvot, gal užaugo ir tikrai nereikia klausyt mamos, gali savarankiškai gyvent, daryt, ką nori, tai kaip mat prisimena, kad nemoka sriubos virti, nežino, kaip nuvažiuot į mokyklą, kur švarūs patalai ir t.t.

QUOTE(kristinap @ 2012 04 30, 11:16)
LT Saulele, sėkmės tavo planuose 4u.gif Mes irgi keliam sparnus, vyras pirmas išvyko, po 1mėn ir mes išskrendam. Taip norėjau, o dabar visai kiti jausmai prabudę verysad.gif

Ačiū. Kaip tik ketinau užklaust tavęs, nes skype pamačiau, kad UK. O kur konkrečiai? Kokioje srityje vyras dirba? Vaikų tėtis Londone, po truputį, po truputį, gal įsikurs, įsidirbs.. Normalu tokie jausmai, tikrai normalu, vistiek, kai su vaikučiais, tai atsakomybė, nerimas ir t.t., bet tikiu, tikrai tikiu, kad viskas susidėlios drinks_cheers.gif, man ir pačiai etapais, suvokiu, kad noriu, bet minčių visokių būna, kas ir kaip, bet esu tikra, kad velniškai pykčiau ant savęs, jei nepabandyčiau smile.gif. Aš ryt skrendu, man į mokyklas reikia užrašyt, tikiuosi pavyks, mažasis jau pateko į vieną, o su dičkiu bėda dar doh.gif

Apie plokštelę: O Aistei jau daug nuolatinių? Ar čia ir ant pieninių deda? O kokia bėda? Maniškiui dar tik pradėjo byrėt dantys, bet jam vėlai ir augt pradėjo, nuolatinis dar tik du, o antras dar ir nepilnai dar išaugęs, bet kol kas nelabai ltiesiai abu unsure.gif, jei tik matysiu, kad reikia, būtinai dėsiu.
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2012 04 30, 20:50)
Ačiū. Kaip tik ketinau užklaust tavęs, nes skype pamačiau, kad UK. O kur konkrečiai? Kokioje srityje vyras dirba? Vaikų tėtis Londone, po truputį, po truputį, gal įsikurs, įsidirbs.. Normalu tokie jausmai, tikrai normalu, vistiek, kai su vaikučiais, tai atsakomybė, nerimas ir t.t., bet tikiu, tikrai tikiu, kad viskas susidėlios  drinks_cheers.gif, man ir pačiai etapais, suvokiu, kad noriu, bet minčių visokių būna, kas ir kaip, bet esu tikra, kad velniškai pykčiau ant savęs, jei nepabandyčiau smile.gif. Aš ryt skrendu, man į mokyklas reikia užrašyt, tikiuosi pavyks, mažasis jau pateko į vieną, o su dičkiu bėda dar  doh.gif

Apie plokštelę: O Aistei jau daug nuolatinių? Ar čia ir ant pieninių deda? O kokia bėda? Maniškiui dar tik pradėjo byrėt dantys, bet jam vėlai ir augt pradėjo, nuolatinis dar tik du, o antras dar ir nepilnai dar išaugęs, bet kol kas nelabai ltiesiai abu  unsure.gif, jei tik matysiu, kad reikia, būtinai dėsiu.

užaugęs Kristupas tikrai kokiu profesorium bus biggrin.gif

Skype'as ten vyro, mano toks pat tik su 1 gale, užsikviesk į kontaktus mirksiukas.gif . Kings Lynne vyras. Važiavo pas draugelį. O dirba perspektyviausioje srityje UK, gamyboje smile.gif Gi jam 7m. smegenėles aušinau su emigravimu, o dabar kai pasiryžo - baisiai patenkintas liko ir apie grįžimą net nemąsto. Žinoma idealu būtų darbą pagal spec susirasti, kaip tik šią sav eis į pokalbį, bet va jo kolegė Londone jau metai ir dirba kas papuola, nueina į interviu, bet kaip šnipštas, taip šnipštas. Bet gyvenime ne tik asmeninės ambicijos lemia pasirinkimus, ypač kai vaikų turi. Na kabinsimės ten, nebūčiau galėjus ramiai gyventi nepabandžius laimės svetur blush2.gif
O vaikų tėtis, ką Londone veikia? Ar tarnybos reikalais?

Plokštelę deda kai yra išaugę nuolatiniai galiniai, 6tukai turbūt, negaliu dabar pasitikslinti. Jei jų nėra, tai liepia stebėt ir tada atvažiuoti. O dabar nuo kovo mėn viena plokštelė į metus vaikui nemokama, reikia tik už sraigtus, dar kažką susimokėti, tai gaunasi 50-100lt. Maniškės nauji priekiniai 4 viršutiniai ir 4apatiniai, na ir tie 6tukai, kuriuos silantais dengia.
O bėda ta, gal prisimeni, maniškei nuo Fe preparato tirpo pieniniai dantys, tai viršuj vienas dantukas neišlaikė vietos, persistūmė kiti, o ir dantukai nemaži, reikia platinti žandikauli, kad gražiai tilptų. O paskui reiks apatinį žandikaulį tvarkyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinap: 30 balandžio 2012 - 21:43
QUOTE(kristinap @ 2012 04 30, 16:04)

Ar kuris iš lapkritinių nešioja plokštelę? Mes trečiadienį pasiimsim dratuką. Bet kol nuėmė antspaudus doh.gif  doh.gif  doh.gif gerai, kad daktarė kantri pakliuvo...reikalas užtruko 2val, vaikas nesileido "šaukšto" įkišti. Bandėm pratintis, žaidėm su juo, bet galiausiai teko man pačiai patepti gomurį šaldančia "uogiene" (gaila, kad iš karto apie ją nepagalvojo) ir Aistė prilaikydama daktarės ranką, neduok D per giliai jai įkiš, nusiėmė antspaudus. Įspūdžių visai dienai pakako doh.gif

QUOTE(kristinap @ 2012 04 30, 21:41)
užaugęs Kristupas tikrai kokiu profesorium bus biggrin.gif

Plokštelę deda kai yra išaugę nuolatiniai galiniai, 6tukai turbūt, negaliu dabar pasitikslinti. Jei jų nėra, tai liepia stebėt ir tada atvažiuoti. O dabar nuo kovo mėn viena plokštelė į metus vaikui nemokama, reikia tik už sraigtus, dar kažką susimokėti, tai gaunasi 50-100lt. Maniškės nauji priekiniai 4 viršutiniai ir 4apatiniai, na ir tie 6tukai, kuriuos silantais dengia.

Sveikos 4u.gif Tik pagalvojau, kad Arutį vesiu pasirodyti pas gydytoją gegužės mėn., nes ji minėjo, kad reikia pasirodyti, kai išdygs tie galutiniai...
Baisoka, kai pasiskaičiau unsure.gif Nes dabar dar taip drąsiai žingsniuoja pas ją...
Mūsų sąkandį reikia tiesinti, pačius dantukus, o dar ir logopedas pataria...Ujej...Kristinap, pas ką lankaisi? Mums liepė pasiruošt 1000-uką tiems pataisymams.

Dėl neklausymo...močiutei, kurią šitaip myli pats ir ji jį dar labiau, sugebėjo pasakyti "durna boba". Gavo, kaip reikiant...bet vis tiek atsisukęs pasakė "aš taip nesakiau ir jūs klaidingai supratot..." doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2012 04 30, 22:59)
Sveikos 4u.gif Tik pagalvojau, kad Arutį vesiu pasirodyti pas gydytoją gegužės mėn., nes ji minėjo, kad reikia pasirodyti, kai išdygs tie galutiniai...
Baisoka, kai pasiskaičiau unsure.gif Nes dabar dar taip drąsiai žingsniuoja pas ją...
Mūsų sąkandį reikia tiesinti, pačius dantukus, o dar ir logopedas pataria...Ujej...Kristinap, pas ką lankaisi? Mums liepė pasiruošt 1000-uką tiems pataisymams.

Dėl neklausymo...močiutei, kurią šitaip myli pats ir ji jį dar labiau, sugebėjo pasakyti "durna boba". Gavo, kaip reikiant...bet vis tiek atsisukęs pasakė "aš taip nesakiau ir jūs klaidingai supratot..." doh.gif

mes pas savo poliklinikos ortodontus, Pylime. Šiaip ta plokštelė ar virš 300lt kainuoja, bet dabar ji yra kompensuojama. Tik viena metuose.
Ėjom kartu su draugais, tą patį darė jų mergaitei, tai ji kuo puikiausiai žiojosi, nieko nebijojo. Čia mūsų Aistė tokia jautruolė ax.gif kai man pačiai nuiminėjo antspaudus irgi žiauriai jaučiausi, žiaukčiojau, labai nemaloni procedūra, dar ta šalta košė...
Atsakyti
labas visoms 4u.gif

atradau temukę, buvau kažkaip primiršusi lapkritinukus blush2.gif

perskaičiau viską sąžiningai, smagu skaityti Mamicy naujienas wub.gif

tokių gražių nuotraukų pridėta, pasaka wub.gif

pas mus viskas po senovei, auginu vaikus namie, nedirbu doh.gif dėliojau dėliojau visus minusus ir pliusus na ir niekaip, nes reiktų samdyti daug pagalbininkų jei norėčiau dirbti... nebent va sugrįš seneliai pagaliau į LT, bent jau žada, tada galėsiu ištrūkti iš namų..
pradėjau leisti mažąsiais į darželį, pratinamės, tai man jau lengviau kažkiek, kol jų nėra, bent niekas netrukdo susitvarkyti ir pan. o dar darbai ant nosies šiltnamy ir darže, tai veiklos man ir namie netrūksta, bet taip norisi jau permainų kažkokių...

QUOTE(Nenuorama @ 2012 04 30, 09:31)
o aš turiu problemų su Urte verysad.gif Nesusikalbu visai su ja  verysad.gif Meluoja, atsikalbinėja, reikalauja... žodžiu... vakar žliumbiau iki negaliu  verysad.gif Esu žiauriai pasimetus kuria kryptim eiti...

vat irgi nebežinau ką daryti su Nedu, atsikalbinėja ir atsikalbinėja, bumba ištisai, jo žodis turi būti paskutinis ir viskas, nei gražiuoju nei bloguoju nebesusitariu unsure.gif net nebežinau ko imtis.. seses erzina, mušasi..
ir dar - nustojo vaikas valgyt mėsą blink.gif na beveik nustojo, ką bepadaryčiau jam neskanu-nei kotletukai nei guliašas, nei mėsytė ant laužo kepta, žodžiu niekas... išskyrus pvz.picą su kumpiu, bet kiek aš ją galiu kepti...ir bloga jau nuo varškėtukų virimo ir blynų kepimo doh.gif
Atsakyti
Man tai gaila,kad KristinaP, ne į mūsų miestą biggrin.gif
BAlerina nuostabi wub.gif

Gerdos dantys kreivi irgi, nežinau ką daryt unsure.gif Kai gaus kada nors vyras išeiginę, eisim čia konsultuotis, bet pažiūrėjau kainas, tai fantazija atšoko verysad.gif O ir Domantui reikia manau taisyt, nes skylės juoduoja labai verysad.gif Stengiuos ribuot saldumynus, pardėj niekad saldainių, šokoladų neperkam, kiek per šventes sužvejoja ir skanumynai tik naminiai. Ir plaunam, vistiek kirmyja verysad.gif Sladžiarūris jis pas mus doh.gif

Aš jau juokiuos, kad Gerda vegetarė, mėsą valgoper ašaras, nesvarbu kokiam pavidale, košės ir netinka,sriubos nepatinka. Duok tik sumuštinių. Duonos su sviestu ir svogūnų laiškais doh.gif Mokykloj sakosi, kad valgo, o kaip yra nežinau... Bet ten ir picos ir dešrelės gauna..ne pačio sveikiausio maisto sakyčiau g.gif
Atsakyti