Įkraunama...
Įkraunama...

2004 m. lapkritinukai

QUOTE(KolJe @ 2012 04 05, 10:45)
Mociute (anyta) pas mus savaitei i svecius atvaziavo smile.gif o mano mama cia gyvena 4u.gif

Tavo mama su Jumis kartu?Kaip faina, kad tokie svarbūs žmonės šalia wub.gif mes irgi kartais apie imigracija pasvarstom, bet stabdo visada tai, kad tėvus paliksim, vaikai senelus retai matys...
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2012 04 05, 10:51)
Tavo mama su Jumis kartu?Kaip faina, kad tokie svarbūs žmonės šalia wub.gif mes irgi kartais apie imigracija pasvarstom, bet stabdo visada tai, kad tėvus paliksim, vaikai senelus retai matys...

mama pirma atvaziavo, po pusmecio mes cia atsiradom smile.gif
seip retai matomes,bendraujam, ji toliau gyvena, o ir darbocholike, darbas svarbiau uz viska 4u.gif
Atsakyti
veitukai wub.gif

karlsonas wub.gif thumbup.gif

o aš tik storėju... storėju.... eisui balandžio gale tikrinti ar gaus mano brangusis tą ko nori... klausiau kažkada ar eis su manim į exo. tai sakė jam gali širdis sustot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 05 balandžio 2012 - 20:47
MAMICY wub.gif

merginos, prašau truputi pagalbos/nuomonių blush2.gif kuriam interneto svetainę savarankiško keliavimo po Baltijos šalis propagavimui tuopat siūlydami kol kas stogo bagažinių nuomos paslaugas www.campingcar.lt svetainėje , ateityje svajojam ir kemperius nuomoti blush2.gif tai jei užmestumėt akį į "Turistinės įrangos" skiltį, ar iškart aišku, kad čia nuoma??Kažkaip patys nepamąstėm,o ir puslapio kūrėjai nepasiūlė, kad gal reiktų tą skiltį įvardinti,kaip- Turistinės įrangos nuoma 4u.gif , kad abejonių neliktų, nes dabar gal galima pagalvot, kad čia tos įrangos pardavimas g.gif Dėkinga būsiu labai už nuomones blush2.gif

šįvakar į kaimą išvažiuojam, tai nebeprisėsiu prie sm, todėl linkiu visoms šviesių, džiaugsmingų ir šiltų šv.Velykų wub.gif
Atsakyti
Veite, man nelaibai aišku blush2.gif Nors aprašyme apie save ir užsimenate, kad nuomojate, bet kažkaip nesiakcentuoja tai. O aš, asmeniškai, labai retai skiltį Apiemus skaitau blush2.gif
Aš keisčiau pavadinimą smile.gif

O jūs orientuojatės į Lt keliautojus? Ateity planuojate daryti English version? rolleyes.gif
Atsakyti
Veite, pažiūrėjau psl., siūlau pataisyt ir net kažkaip išskirt iškart judančia kokia eilute, baneriu ar pan., kad nuoma, nes vos užėjus, tai pirma mintis, kad vos ne bendraminčių klubas, o ne apie nuomas, paslaugas, kartais kai kažko ieškai, tai laiko nedaug, norisi, kad iškart matytųsi, ar "pataikiau", nes ir aš paskutinėje vietoje paskaitau tą 'apie mus' ax.gif

QUOTE(Veitė @ 2012 04 05, 10:14)
aš šiandien baigiau K.Hosseini knygą TŪKSTANČIAI SAULIŲ SKAISČIŲ
.
..
gal kuri skaitėte to paties autoriau "Bėgantis paskui aitvarą"?ar verta?

pirmosios dar neskaičiau, antrą skaičiau, gavau ją jau išskaitytą kelių žmonių, visiems labai patiko, kitos sakė, kad verkė ir t.t., patiko ir man, bet verkt neteko smile.gif, tik kai negaliu lygint su tavo skaityta, sunku pasakyt, kaip tau patiktų, kartais man patinka perskaityt iškart pora autoriaus knygų, bet būna ir taip, kad gretini jas mintyse, nes labai dar 'šviežia' viskas ir gali nusivilt, nors realiai tai ir labai gera knyga būtų smile.gif
Atsakyti
Sveikinu su artėjančiomis šventėmis, linkiu visoms ir mūsų vaikiukams bei jų broliukams ir sesutėms bei dar negimusiems kleckiukams linksmų ir jaukių švenčių 4u.gif

Veite, kaip gerai nuomokit, nuomokit 4u.gif Mes būsime jūsų klientai 4u.gif

Aš skaičiau 1000 saulių skaisčių, jau berods kalbėjome su Vasara anksčiau...sukrėtė mane ši knyga, liūdna ir tuo pačiu kažkokia optimistine gaida baigiasi 4u.gif

Dar kartą gražių švenčių 4u.gif
Atsakyti
Su pavasariniu virsmu visas smile.gif

Veite, labai graži vizualika jūsų puslapio - nuostabi tiesiog wub.gif Vyras išgyrė, man irgi labai patiko.

O dėl nuomos merginos teisios - sunku iki jos atsikasti ir suprasti. Bet... gal taip ir geriau - subtiliau ax.gif Žiūrint, ko jūs siekiate?

Atsakyti
dėkui, Gaya, gera girdėti, kad patiko smile.gif

sveikos visos 4u.gif

Jau susimokėjau už nuotraukas, tai pasirodom 4u.gif

Mūsų mylimos fotografės Daivos Sirvydienės darbas bigsmile.gif

http://veite.dinafoto.lt/visi/
Atsakyti
Veite, nuostabu wub.gif kai tokia šeimyna, tai ir neįmanoma, kad būtų kitaip wub.gif
Atsakyti
Veite, nepakartojama wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
EIna sau koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif KAip šeimyna fotkes puošia wub.gif wub.gif
Atsakyti