Kolje, matosi, kad oras geresnis pas jus , kad be kepurių mažieji, čia vakar pasnigo, vėjas, šiandien jau smagiau, gal ateis greičiau tas pavasaris
Nenuorama, google visagalis , kažkur rado draugė (kids harem pants pattern ar pan.), yra ir forume siuvančių tema, gal ten kas įmestų , aš tik popierinį variantą turėjau, iš savo seno rūbo iškirpau, "sukabinau", pamatavau, iškart pasimatė, ką pataisyt reikia ir viskas, tada iš geros medžiagos pasiuvau, ten realiai du gabalai susiūti į vieną ir viskas. Siūsiu ir daugiau, turiu visokių medžiagėlių, bus proga išnaudot, o tikrai labai patogios
Veite, nu super graži šeima pas jus Aš galiu tik prisijungti prie kitų, vaikus išvežusių seneliams Mantas irgi pas senelius kaime, tai vakar net šnekėtis telefonu nelabai norėjo Penktadienį planavom, kad grįš, ale žiūrėsim, ar nebus ašarų, kad nori dar pasilikti, nes atostogos, tai juk dvi savaitės
QUOTE(vasara01 @ 2012 04 03, 08:31)
atostogos, tai juk dvi savaitės
pas mus viena , nors dauguma sako, kad pas juos dvi.
Veite, kaip gražu tokia didelė šeimyna Bet kartu tai man baisu pagalvoti, kiek jums reikia kantrybės su tokiu pulku Man kartais su dviem stogą rauna
LT Saulele, mažius tavo koks piemenėlis Bet man nelabai į Kristupą panašus Va mano Vaiva tai labai į Aušrą panašėja, nors kartu ir kažką savo turi
LT Saulele, mažius tavo koks piemenėlis Bet man nelabai į Kristupą panašus Va mano Vaiva tai labai į Aušrą panašėja, nors kartu ir kažką savo turi
Veite Kaip gražu tokia didelė šeimyna Bet man tik pažiūrėt, nes turbūt išprotėčiau
Kelnės
Kolje, aš galvoju, kad pas jus atvėso, o ne šilčiau nei lt
Mes ir biškutį pasirodom.
03-28 buvo labai šilta, dbar jau atvėso...
O čia keleta dienelių anksčiau, darėm apžvalgą po vietnius ežerynus, kiek jų čia daug, kokie dideli
Kelnės
Kolje, aš galvoju, kad pas jus atvėso, o ne šilčiau nei lt
Mes ir biškutį pasirodom.
03-28 buvo labai šilta, dbar jau atvėso...
O čia keleta dienelių anksčiau, darėm apžvalgą po vietnius ežerynus, kiek jų čia daug, kokie dideli
~♥KaipTaiKaip♥~ nu buvo praeita sav. +20, sia +12, siandien +16 ryt iki +9 pranesa vakar vejas ryte buvo,bet i pietus aprimo
labos
~♥KaipTaiKaip♥~ , citata tavo parašiuke- jaučiu Veitė tai net abejom prabalsuotų
Nu pažėrėt čia visos gražių vaizdelių ir įdomių įdėjų akim pasiganyt
Lauksim, Veite, Jūsų fotosesijos rezultatų
aš vat žiūriu į Veitės šeimyną ir štai ką 'sugalvojau': vieningas nesavanaudiškas požiūris ir bendras tikslas gali kalnus nuversti Veitukai tai moka - super taip ir toliau
visi čia per senelius atostogauja ... jau net pavydu- mano abu mažiai su tėčiu namuose prie vaistų 'atostogauja'
na bet nieko, ateis šventė ir į mūsų kiemą. Viena va iškart po vėlykų laukiam nesulaukiam švenčių - vaikai kas vakarą modelino kiaušinukus vis spalvina ir spalvina, puoš namuose sulapojusią šaką
smagaus vėlykų laukimo visiems
~♥KaipTaiKaip♥~ , citata tavo parašiuke- jaučiu Veitė tai net abejom prabalsuotų
Nu pažėrėt čia visos gražių vaizdelių ir įdomių įdėjų akim pasiganyt
Lauksim, Veite, Jūsų fotosesijos rezultatų
aš vat žiūriu į Veitės šeimyną ir štai ką 'sugalvojau': vieningas nesavanaudiškas požiūris ir bendras tikslas gali kalnus nuversti Veitukai tai moka - super taip ir toliau
visi čia per senelius atostogauja ... jau net pavydu- mano abu mažiai su tėčiu namuose prie vaistų 'atostogauja'
na bet nieko, ateis šventė ir į mūsų kiemą. Viena va iškart po vėlykų laukiam nesulaukiam švenčių - vaikai kas vakarą modelino kiaušinukus vis spalvina ir spalvina, puoš namuose sulapojusią šaką
smagaus vėlykų laukimo visiems
QUOTE(silagele @ 2012 04 03, 22:26)
Silagėle, paskaičiau ir supratau, kad suintrigavai Kas per šventė?
Gal mažiaus gimtadienis 04-10
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 04, 12:13)
Gal mažiaus gimtadienis 04-10
Turbūt Nepažiūrėjau į datas
Sveikos:)
ir ačiū labai už pagyrimus, tikrai nenusipelnau jų, gal apart tų, kad vaikai gražūs
Kaiptai Kaip, nu fantastaika, kad jau taip sušilę buvo simpatulkos kokie Taviškiai
Kolje, o jūs ten Vokietijoj, tai ir močiutė tenai ar kažką ne taip supratau
šilagėle, gražios šventės
aš šiandien baigiau K.Hosseini knygą TŪKSTANČIAI SAULIŲ SKAISČIŲ, man regis Puuga kažkada rekomendavo, tai taip sujaudinta likau, iki paskutinio puslapio su begaliniu įdomumu "krimtau", pasidariau dar kart ir anksšiau turėtas išvadas sau- kokia laiminga esu, kaip gera, kad mano patirtis visai kitokia, nei tų moterų, aprašytų knygoje,- kaip gera, kad turiu mylintį ir mylimą vyrą, sveikus laimingus vaikus, tėvus, kad gyvename šalyje, kur nėra karo, kad nejaučiame nepriteklių ir kaip reikia vertinti, branginti tai ir Dievui kasdien dėkoti
gal kuri skaitėte to paties autoriau "Bėgantis paskui aitvarą"?ar verta?
ir ačiū labai už pagyrimus, tikrai nenusipelnau jų, gal apart tų, kad vaikai gražūs
Kaiptai Kaip, nu fantastaika, kad jau taip sušilę buvo simpatulkos kokie Taviškiai
Kolje, o jūs ten Vokietijoj, tai ir močiutė tenai ar kažką ne taip supratau
šilagėle, gražios šventės
aš šiandien baigiau K.Hosseini knygą TŪKSTANČIAI SAULIŲ SKAISČIŲ, man regis Puuga kažkada rekomendavo, tai taip sujaudinta likau, iki paskutinio puslapio su begaliniu įdomumu "krimtau", pasidariau dar kart ir anksšiau turėtas išvadas sau- kokia laiminga esu, kaip gera, kad mano patirtis visai kitokia, nei tų moterų, aprašytų knygoje,- kaip gera, kad turiu mylintį ir mylimą vyrą, sveikus laimingus vaikus, tėvus, kad gyvename šalyje, kur nėra karo, kad nejaučiame nepriteklių ir kaip reikia vertinti, branginti tai ir Dievui kasdien dėkoti
gal kuri skaitėte to paties autoriau "Bėgantis paskui aitvarą"?ar verta?
Mociute (anyta) pas mus savaitei i svecius atvaziavo o mano mama cia gyvena