Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sonie @ 2012 02 07, 12:39)
Niua s manau kolkas suksiuos su gossip girl ir ruzavumu.... *****, noretus kokios ryskesnes i buroka gal....  doh.gif ar jau susisuko man varztai ir grybauju?  ax.gif
Papildyta:
Man su tom visom spalvom tai kaip sitam vyriokui - prastai  lotuliukas.gif

[im

lotuliukas.gif lotuliukas.gif sens gers bajeris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 13:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif sens gers bajeris  thumbup.gif

man tai jau ne bajeris, o baisu daros. Jeigu ruzava, tai ruzava, jeigu melyna - tai tik tamsi arba sviesi biggrin.gif reik ait man del daltonizmo pasitikrint, nes kuo labiau i HG palete ziurau tuo labiau nieko gero nebematau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 07, 12:46)
man tai jau ne bajeris, o baisu daros. Jeigu ruzava, tai ruzava, jeigu melyna - tai tik tamsi arba sviesi biggrin.gif reik ait man del daltonizmo pasitikrint, nes kuo labiau i HG palete ziurau tuo labiau nieko gero nebematau  doh.gif

Nu man tik burokavai violetavai shlyksti yra Star burst, nezinau, bet fotkese spalva tai nu naa doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif futiu man ji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 13:47)
Nu man tik burokavai violetavai shlyksti yra Star burst, nezinau, bet fotkese spalva tai nu naa doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif futiu man ji  ax.gif

o kaip Tutti Frutti? ax.gif
Papildyta:
O gal HG "Go girl" visai nieko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 07, 12:49)
o kaip Tutti Frutti?  ax.gif
Papildyta:
O gal HG "Go girl" visai nieko?  4u.gif

Perlamutro as niekad nemegau schmoll.gif http://img22.otofotk...uttifrutti3.jpg
O "go girl" da man puse velnio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 07 vasario 2012 - 12:56
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 13:53)
Perlamutro as niekad nemegau  schmoll.gif 
O "go girl" da man puse velnio ax.gif

uij neeeeeee.... doh.gif as jau super perlamutra IBD So in love uzsisakiau pabandymui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 07, 12:57)
uij neeeeeee.... doh.gif as jau super perlamutra IBD So in love uzsisakiau pabandymui  biggrin.gif

Gausi-rodysi ar 3 sluokniais prasishvies nagas ar ne g.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 14:04)
Gausi-rodysi ar 3 sluokniais prasishvies nagas ar ne g.gif  cool.gif

okey... tik kazi dar kadu gausiu, nes tik savaitgali nuspirkau, tai kol per visus pastus is Amerikes parkeliaus, tai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 07, 13:07)
okey... tik kazi dar kadu gausiu, nes tik savaitgali nuspirkau, tai kol per visus pastus is Amerikes parkeliaus, tai...  doh.gif

is ebejaus emei ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 14:21)
is ebejaus emei ? unsure.gif

mhm ax.gif

mergicos, ieskaus akriliniu dazu nagams, noriu papeckaliot biggrin.gif kurie geresni? ar neverta su jais zaist? ax.gif
Atsakyti
Norejau klaust gal kas naudojat nsi balta geli-laka prancuzo galiukam? Gal galit pasidalint atsiliepimais 4u.gif kiek bandziau tai jis lyg ryskesnis nei HG. bet kaip realiai naudojasi? g.gif

as paie toki tik balta
user posted image
Atsakyti
Labas moteros, laku maniakes tongue.gif

Skaitau skaitau as jus is pasalu, turiu tris spalvikes savo nagenom, skaitant jumis baisi treba yra dar spalvu uzsitavarint ax.gif

Dabar jus man pasakykit, ar as durna, ar neocen, labiausiai dabar noriu triju laku vegas nights aisku, tiger blossum ir seafoam. Va apie sita spalva is jusu absoliut nieko negirdet, o as jos noriu nors krisk zemen, matet kas ja realiai? Turit, naudojat?
Atsakyti