Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 11:27)

thumbup.gif
gerai jus cia sugalvojot,tik nepamirskit kad pas mus ir kainos kitokios,neverskit i litus mirksiukas.gif bustas brangesnis nei LT aisku as apie londono kainas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingosiukas1122 @ 2012 02 07, 11:53)
thumbup.gif
gerai jus cia sugalvojot,tik nepamirskit kad pas mus ir kainos kitokios,neverskit i litus mirksiukas.gif bustas brangesnis nei LT aisku as apie londono kainas biggrin.gif

nieko nebrangesnis. Pvz nama normalu kokioj trecioj zonoj issinuomoti galima uz 1000 svaru. cia gero busto nuoma dar brangesne 4u.gif

Mergicos, atidarinejam NAIL STUDIO Londone? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 07 vasario 2012 - 11:12
QUOTE(Sonie @ 2012 02 07, 11:11)
n
Mergicos, atidarinejam NAIL STUDIO Londone?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Shuduva,didele konkurencija bus su negrais ir kitaicais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 12:16)
Shuduva,didele konkurencija bus su negrais ir kitaicais lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kadangi lietuviu ir lenku UK dauguma, tai manau keliaus pas mus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 02 07, 10:06)
varau į UK dirbti manikiuriste  cool.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 10:27)

o kiek darbo vietos nuoma, kiek mokesčiai pasidomejot varytojos? biggrin.gif
QUOTE(Sonie @ 2012 02 07, 11:11)
nieko nebrangesnis. Pvz nama normalu kokioj trecioj zonoj issinuomoti galima uz 1000 svaru.  cia gero busto nuoma dar brangesne  4u.gif
Mergicos, atidarinejam NAIL STUDIO Londone?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

blink.gif nu nzn koks jau cia namas turi būti už 4000, tikrai nebus "suklijuotas" su kitu Namu nebus su belekokiais kaimynais salia:mmm jau uz 4000 bus ir rajonas ir vieta Lt ka tu nori... be to kas ta trečia zona? Pffff.... Tikrai zona ne rodiklis mirksiukas.gif Be to darbo vieta normalią susirasti nėra taip paprasta, kainuoja irgi ne kapeikas. Kad lietuvės eis ir norės mokėti tuos 60 svaru abejoju. Juk ir LT dauguma norite darytis pačios, kad tik pigiau, nes meistras gi uzsidejo 500% antkaini cool.gif
Vienu žodžiu plati diskusija cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 07, 12:28)

blink.gif nu nzn koks jau cia namas turi būti už 4000, tikrai nebus "suklijuotas" su kitu Namu nebus su belekokiais kaimynais salia:mmm jau uz 4000 bus ir rajonas ir vieta Lt ka tu nori... be to kas ta trečia zona? Pffff.... Tikrai zona ne rodiklis  mirksiukas.gif Be to darbo vieta normalią susirasti nėra taip paprasta, kainuoja irgi ne kapeikas. Kad lietuvės eis ir norės mokėti tuos 60 svaru abejoju. Juk ir LT dauguma norite darytis pačios, kad tik pigiau, nes meistras gi uzsidejo 500% antkaini  cool.gif
Vienu žodžiu plati diskusija  cool.gif

na jeigu verst nuoma i LT tai ir suma uz lakavima verst reiketu... gaunas 80-100 Lt be manikiuro... nais biggrin.gif
o kas liecia mokescius ir darbo vietas - tai ten tikrai viskas paprasciau tongue.gif

niu ka... o dabar sveiki grize i realybe biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
siandien uzsisakiau ir as tiger blossom, neiskenciau 4u.gif kas dar kokiu ryskalus perkas vasarai is HG? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 07, 11:42)
na jeigu verst nuoma i LT tai ir suma uz lakavima verst reiketu... gaunas 80-100 Lt be manikiuro... nais  biggrin.gif
o kas liecia mokescius ir darbo vietas - tai ten tikrai viskas paprasciau  tongue.gif

niu ka... o dabar sveiki grize i realybe  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
siandien uzsisakiau ir as tiger blossom, neiskenciau  4u.gif kas dar kokiu ryskalus perkas vasarai is HG? blush2.gif

Passion pvz nenori pajamt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 07, 11:28)

:

Ai, cia jau poto irnesakyk.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 12:53)
Passion pvz nenori pajamt? rolleyes.gif

smarkiai ji uz Gossip Girl ryskesne? Nes gossip turiu, o man jos jau lb lb panasios atrodo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 13:14)
Ai, cia jau poto irnesakyk.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

a poto jau ir pozno gali but biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 07, 12:21)
smarkiai ji uz Gossip Girl ryskesne? Nes gossip turiu, o man jos jau lb lb panasios atrodo smile.gif
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

a poto jau ir pozno gali but  biggrin.gif  biggrin.gif

skirtingos jos mirksiukas.gif viena ciklamenas,o kita tokia mano akimis daugiau barbine, bet tokia gerai barbine, man ir klientems patinka, dar jei koks vegasas ant virsaus tai isvis, va net ir ziema eina biggrin.gif tikrai labiau nei gossip
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 07, 12:21)
Papildyta:

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

a poto jau ir pozno gali but  biggrin.gif  biggrin.gif

nezinau- neturiu passion biggrin.gif biggrin.gif man tos visos rozines ryshkios, nu neznau nezinau g.gif Pasemiau vietoj ju visu "Make a diference" http://theblackwinge...01/img_2272.jpg uztai ryshkala vasarai doh.gif lotuliukas.gif Kazkaip cia man ji simpatishkai atrodo.maciau realiai-tai irgi puse bedos.bet va si kart tai cystai ne sau pirktas, o jau tom "barbem" visoms-pasiaukojau biggrin.gif

Pozna-tai pozna biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 07 vasario 2012 - 12:38
Niua s manau kolkas suksiuos su gossip girl ir ruzavumu.... *****, noretus kokios ryskesnes i buroka gal.... doh.gif ar jau susisuko man varztai ir grybauju? ax.gif
Papildyta:
Man su tom visom spalvom tai kaip sitam vyriokui - prastai lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti