Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 06, 23:39)
Jus galvojat, kad gamintojo kaina yra 25svarai?
Amerikoje Harmony mazmeninei prekybai galima nusipirkti uz 10 doleriu, juos Amerikoj ir gamina, vat ten tai tikrai kaina gera 4u.gif

Na as ziurejau harmonia angliska puslapi,bet va amerikos yra sitas My Webpage tai kainos mazesnes,bet siuntimu i uk tai nesidomejau.
Atsakyti
QUOTE(_Erika_ @ 2012 02 06, 23:44)
Na as ziurejau harmonia angliska puslapi,bet va amerikos yra sitas My Webpage tai kainos mazesnes,bet siuntimu i uk tai nesidomejau.

Jei ne paslaptis kiek kainuoja UK gelinis lakavimas?
Del ko klausiu...na, kazkaip galvoju jei jau dirbi sita darba, tai nori uzdirbt ane? Jei nori uzdirbt-ieskai, knisi, mokiniesi, tobuliniesi ir t.t. ane? Na, jei nori uzdirbt ir knisi google, tai savaime aisku, kad susipazines su kainom esi...ir ieskai kur zyyyymiai pigiau nei, kad pas save parduotuvej. Pas mus LT juk irgi tas lakas apie 100lt traukia jei be nuolaidos, tai mes ir ieskom kur pigiau...
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 07, 00:53)
Del ko klausiu...na, kazkaip galvoju jei jau dirbi sita darba, tai nori uzdirbt ane? Jei nori uzdirbt-ieskai, knisi, mokiniesi, tobuliniesi ir t.t. ane? Na, jei nori uzdirbt ir knisi google, tai savaime aisku, kad susipazines su kainom esi...ir ieskai kur zyyyymiai pigiau nei, kad pas save parduotuvej. Pas mus LT juk irgi tas lakas apie 100lt traukia jei be nuolaidos, tai mes ir ieskom kur pigiau...

labai jus cia teisingai viska susaket 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 06, 23:53)

Cia kas namuose daro: manikiuras 20-25 svarai ,perikiuras 25-30 svaru.Pas mane darbe 60 svaru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Erika_: 07 vasario 2012 - 00:26
QUOTE(_Erika_ @ 2012 02 07, 01:23)
Cia kas namuose daro: manikiuras  20-25 svarai ,perikiuras 25-30 svaru.Pas mane darbe 60 svaru.

neblogai smile.gif
Atsakyti
merginos kaip jus atsisiunciate gelich, ar nera muito?
Atsakyti
QUOTE(godė @ 2012 02 07, 09:51)
merginos kaip jus atsisiunciate gelich, ar nera muito?

Jei pirkinio verte nevirsija 75 Lt tai nera nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Erika_ @ 2012 02 07, 00:44)

sis puslapis gana brangus,kaip merginos ir minejo is amerikietisko ebay galima nusipirkti mazesnemis,gamintojo kainomis,as sau uzsakinejau,vakar ieskojau gaunasi apie 14-15doleriu su siuntimu i anglija,pagal kursa butu aipe 9-10svaru.
Atsakyti
merginos ar gerai pasirinkau UV geliniam lakavimui priemones? gal ką pasiulisite geriau?
http://www.ebay.co.u...#ht_2773wt_1277
http://www.ebay.co.u...#ht_2773wt_1277
Atsakyti
QUOTE(_Erika_ @ 2012 02 07, 00:23)
Cia kas namuose daro: manikiuras  20-25 svarai ,perikiuras 25-30 svaru.Pas mane darbe 60 svaru.

varau į UK dirbti manikiuriste cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 02 07, 10:06)
varau į UK dirbti manikiuriste  cool.gif

biggrin.gif As kartu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(_Erika_ @ 2012 02 06, 22:24)
Taip man merginos ir neatsakete ar naudojat paprasta 36w lempa dziovinimui,ar pacios harmonijos?

Jau dauguma tasakė, bet aš taip pat naudoju paprastą 36w lempą 4u.gif

QUOTE(Gladness @ 2012 02 06, 23:04)
Taip mastau apie tuos spalvu maisymus  g.gif  manau visai apsimoka besilakuojancioms namuose, - lako vis tiek uztektu amzinybei, o susitaupo nes maziau spalvu pirkineti reikia biggrin.gif

Aš irgi sau maišau spalvas. Man gerai gaunasi. Lieka gal truputį, bet kaip jau buvo pastebėta, kai tik sau, tai gerai pasimaišyti ir pakeisti spalvą. Aš net pigų kinietišką, kurio spalva tiršta labai ir blogai tepasi pamaišiau su gelish. Viskas gavosi gerai, t.y. nesuskilinėjo, laikėsi panašiai kaip ir visada 4u.gif
Atsakyti