Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(_Erika_ @ 2012 02 07, 00:14)
cnd led lempa.

nieko as nebensuprantu blink.gif biggrin.gif
tai cia jus ar drauge su ta lempa dirbva? nes jeigu turit jus ta lempa tai ji ir HG tiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Erika_ @ 2012 02 06, 23:14)
cnd led lempa.

Na, nereikia kiekvienam lakui atskiros lempos juk 4u.gif Turit led lempa nu ir valio ir dirbkit, ji gi tinka viskam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 06, 23:12)
Mergina kaip suprantu nedirba, jai drauge lakavo 4u.gif Pasikartosiu ka sakiau praeitoj temoj-nereikalinga ta LED lempa, nebent pinigeliai eina kaip is gausybes rago biggrin.gif  4u.gif

dirba biggrin.gif

QUOTE(_Erika_ @ 2012 02 06, 23:14)
cnd led lempa.

tai jus ka norite kiekvienam gamintojui pirkti vis kita lempa? blink.gif manau dirbanciam meistrui, turinciam LED lempa, tikrai neturetu kilti klausimo ar Harmony produkcijai reikia kitos lempos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2012 02 06, 23:15)
nieko as nebensuprantu  blink.gif  biggrin.gif
tai cia jus ar drauge su ta lempa dirbva? nes jeigu turit jus ta lempa tai ji ir HG tiks  biggrin.gif

lotuliukas.gif mano reakcija tokia pati lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 07, 00:19)

lotuliukas.gif  mano reakcija tokia pati  lotuliukas.gif

taip, ir kinietiska lempa tik kinietiskiems lakams biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 06, 23:12)
Ne jis ne tirstas, normalus gelinis lakas, labai gerai pigmentuotas. Po pirmo sluoksnio spalvos, jau realiai matai kokia bus spalva, zodziu tikrai geri lakai, tik kad ju buteliukas per pus mazesnis nei kad Harmony ir aisku brangesnis, uztat darbui as jo neperku...nors jie turi geru spalvu ir vat baigesi mano turima, reikes uzsisakyt vel kad turet.
Mergina kaip suprantu nedirba, jai drauge lakavo 4u.gif Pasikartosiu ka sakiau praeitoj temoj-nereikalinga ta LED lempa, nebent pinigeliai eina kaip is gausybes rago biggrin.gif  4u.gif

As dirbu salone su CND smile.gif bet noriu is namuose padirbeti.Tai zvalgausi i kitoki laka.Patinka Harmonijos.Su juo man palakavo drauge,patiko.Tik ji ir dirba su Harmonijos lempa.Man dar brangu ja pirkti.Pati nelakavau,tai negaliu palyginti.O CND taip jis tirstas,ir jai tik truputi per daug uztepi,isoka ''puslytes'' bet antra sluoksni tepant susilygina.Taip nutinka su labai svieziu laku.O spalvu po viena pirkti neapsimoka,as galvoju rinkinukais nes pigiau gaunasi.jai vienas buteliukas 25 svarai tai ,o sakykim 3 spalvu rinkinukas+maziukas aurora 54 svarai. Tai vienas kaip ir nemokamai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 06, 23:19)

Tai vat as paskui jau ir supratau...kad dirba.... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(_Erika_ @ 2012 02 07, 00:24)
As dirbu salone su CND smile.gif bet noriu is namuose padirbeti.Tai zvalgausi i kitoki laka.Patinka Harmonijos.Su juo man palakavo drauge,patiko.Tik ji ir dirba su Harmonijos lempa.Man dar brangu ja pirkti.Pati nelakavau,tai negaliu palyginti.O CND taip jis tirstas,ir jai tik truputi per daug uztepi,isoka ''puslytes'' bet antra sluoksni tepant susilygina.Taip nutinka su labai svieziu laku.O spalvu po viena pirkti neapsimoka,as galvoju rinkinukais nes pigiau gaunasi.jai vienas buteliukas 25 svarai tai ,o sakykim 3 spalvu rinkinukas+maziukas aurora 54 svarai. Tai vienas kaip ir nemokamai wink.gif

monkes biznis schmoll.gif
angliskajame ebay pilna laku po 12-15 svaru ir nereiks nei rinkinuku, nei kitu velniu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 06, 23:27)
monkes biznis  schmoll.gif
angliskajame ebay pilna laku po 12-15 svaru ir nereiks nei rinkinuku, nei kitu velniu wink.gif

Ta pati norejau parasyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 06, 23:31)
Ta pati norejau parasyt 4u.gif

g.gif o kaip jie gali pardavineti zemesnem gamintojo kainom ?
Atsakyti
QUOTE(_Erika_ @ 2012 02 06, 23:33)
g.gif  o kaip jie gali pardavineti zemesnem gamintojo kainom ?

kad Uk kainos uzlotos nesveikos visu grozio priemoniu. Dauguma lietuviu meistriu jei jau ne is ebay tai bent is LT viska siunciasi
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 06, 23:35)
kad Uk kainos uzlotos nesveikos visu grozio priemoniu. Dauguma lietuviu meistriu jei jau ne is ebay tai bent is LT viska siunciasi

Aha pasijutau ,kaip tikra blondine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Erika_ @ 2012 02 06, 23:33)
g.gif  o kaip jie gali pardavineti zemesnem gamintojo kainom ?

Jus galvojat, kad gamintojo kaina yra 25svarai?
Amerikoje Harmony mazmeninei prekybai galima nusipirkti uz 10 doleriu, juos Amerikoj ir gamina, vat ten tai tikrai kaina gera 4u.gif
Atsakyti