Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Kristalė* @ 2012 02 06, 22:26)
radau internete grazuoli pamcuziska manikiuta su pink smoothie, negalejau neideti jums, gal kas susigunys padaryti wub.gif
user posted image

as su pink smotthie ir darau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Erika_ @ 2012 02 06, 23:24)
Taip man merginos ir neatsakete ar naudojat paprasta 36w lempa dziovinimui,ar pacios harmonijos?

as asmeniskai naudoju paprasta 36w lempa,manau merginos dauguma taip pat ax.gif
Atsakyti
tinka ir paprasta 36w 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Erika_ @ 2012 02 06, 21:13)
Na kaip matau tai populiariausias ar geriausias uzskaitytas gelish harmonia.As darbe su CND Shellac dirbu,bet ten mazokai spalvu .

yra normaliai ten tų spalvų jeigu visą gamą turėti. Va jau nauja 2012 pavasario kolekcija kovo mėnesį pasirodys http://www.solessenc...color-swatches/ 4u.gif

QUOTE(Sonie @ 2012 02 06, 21:57)
as kaip zombis, einu lakuotis kai vaikas uzmiega... o tada ryte atsibundu visa uztinus... bet uztad graziais nagais  biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš irgi lakuojuosi kai mažius užmiega nakčiai. Kartą bandžiau anksti ryte lakuotis, bet apsimiegojusi buvau ir š... gavosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 02 06, 23:38)
yra normaliai ten tų spalvų jeigu visą gamą turėti. Va jau nauja 2012 pavasario kolekcija kovo mėnesį pasirodys http://www.solessenc...color-swatches/ 4u.gif
drinks_cheers.gif  aš irgi lakuojuosi kai mažius užmiega nakčiai. Kartą bandžiau anksti ryte lakuotis, bet apsimiegojusi buvau ir š... gavosi  4u.gif

man tai rytais visiskai dirbt nesigauna... rankos dreba, viskas krenta, patys darbai nuo 10 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Erika_ @ 2012 02 06, 19:13)
Na kaip matau tai populiariausias ar geriausias uzskaitytas gelish harmonia.As darbe su CND Shellac dirbu,bet ten mazokai spalvu . Ryt vaziuoju i viena parduotuve pasiziureti ir tikriausiai kokia 10 spalvu pirksiu.

Siulau nepirkti 10spalvu iskarto, nes yra nemazas skirtumas tarp Shellaco ir Gelish harmony, gali ir nepatikti...pabandykit pradziai su viena spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LAALA @ 2012 02 06, 22:50)
nes yra nemazas skirtumas tarp Shellaco ir Gelish harmony,

CND Shellac yra tirštas toks, ar ne? Reikia prie jo priprasti kaip suprantu. g.gif
Atsakyti
Dekui uz atsakyma smile.gif ant lempos reiskias pataupysim .
QUOTE(LAALA @ 2012 02 06, 22:50)
Siulau nepirkti 10spalvu iskarto, nes yra nemazas skirtumas tarp Shellaco ir Gelish harmony, gali ir nepatikti...pabandykit pradziai su viena spalva  mirksiukas.gif

As lakuodavaus pas drauge ,tai man patikdavo.O koki skirtuma jus akcentuotumet?
Atsakyti
Taip mastau apie tuos spalvu maisymus g.gif manau visai apsimoka besilakuojancioms namuose, - lako vis tiek uztektu amzinybei, o susitaupo nes maziau spalvu pirkineti reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Erika_ @ 2012 02 06, 22:57)
Dekui uz atsakyma smile.gif ant lempos reiskias pataupysim .
As lakuodavaus pas drauge ,tai man patikdavo.O koki skirtuma jus akcentuotumet?

o tai su CND lakais su kokia lempa dirbat?
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 02 06, 22:54)
CND Shellac yra tirštas toks, ar ne? Reikia prie jo priprasti kaip suprantu.  g.gif

Ne jis ne tirstas, normalus gelinis lakas, labai gerai pigmentuotas. Po pirmo sluoksnio spalvos, jau realiai matai kokia bus spalva, zodziu tikrai geri lakai, tik kad ju buteliukas per pus mazesnis nei kad Harmony ir aisku brangesnis, uztat darbui as jo neperku...nors jie turi geru spalvu ir vat baigesi mano turima, reikes uzsisakyt vel kad turet.

QUOTE(Indrushka @ 2012 02 06, 23:06)

Mergina kaip suprantu nedirba, jai drauge lakavo 4u.gif Pasikartosiu ka sakiau praeitoj temoj-nereikalinga ta LED lempa, nebent pinigeliai eina kaip is gausybes rago biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 06, 23:06)

cnd led lempa.
Atsakyti