Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 14, 22:28)
Na ir del apsaugos ir del blizgesio...O tu nedek topo ir turesi toki efekta-esu bandzius, bet man asmenishkai nelabai schmoll.gif

Ta juoda ir nelabai man, bet ta violetine tai man graziai ziurisi bigsmile.gif
Gal kas patartu tokia spalva is geliniu? nesvarbu kokia firma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gladness: 14 vasario 2012 - 21:34
suskilinejo HG... doh.gif juk dar ne savaites ner, kas atsitiko mano nagam? gal del to, kad jie labai ploni ir dabar ilgesni nei visada? gal per daug lankstosi? o gal del to, kad sniege pabuvo rankos be pirstiniu?
Atsakyti
Jolkuce abeji naguciai labai grazus, tas su liejimu man labai labai 4u.gif

As penktadieni dariau klientei su silku irgi, nyksciai iskile buvo, gaila tiek nutrumpint kai labai dailus naguciai...Dejau irgi is pradziu ant nagucio, padildinau ir tada lakavau, bet va strukturinio kazkaip nepagalvojau uztept..idomu kaip atlaikys g.gif kita penktadieni vel ateina, tai ziuresiu kas ten gavosi..ale dabar jau baisu darosi, kad nenusiluptu jai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 02 15, 08:53)
suskilinejo HG...  doh.gif  juk dar ne savaites ner, kas atsitiko mano nagam? gal del to, kad jie labai ploni ir dabar ilgesni nei visada? gal per daug lankstosi? o gal del to, kad sniege pabuvo rankos be pirstiniu?

unsure.gif Idomumai ten pas tau biggrin.gif Na pas mane ogogo kaikurios koki ilgi nesioja, nu bet nesuskyla lyg ir nuo lankstymosi, na nebent patys nagai laabai plonyciai, ir raitos g.gif Bet sniege gi buvo ne iskart po padarymo?

jusku dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 15 vasario 2012 - 12:00
Sveikos panelės 4u.gif ir aš išbandžiau gelinį laką ir galiu pasakyt tiesiog super thumbup.gif esu labai patenkinta, nes jau laikosi 2sav. clap.gif norėjau siųstis iš interneto, bet atsitiktinai radau vienoj parduotuvėj Vilniuj, tai susipirkau viską ir išbandžiau, esu patenkinta labai thumbup.gif
Atsakyti
mergaites, ar gali but taip, akd tiesiog mano nagas nebepriima gelinio lakavimo? nes visaks visalaik buvo gerai, o dabar savaites nebeisvaikstau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 15, 15:39)
mergaites, ar gali but taip, akd tiesiog mano nagas nebepriima gelinio lakavimo? nes visaks visalaik buvo gerai, o dabar savaites nebeisvaikstau  doh.gif

oj kaip nesmagu...gal reiketu palaukti kol nuaugs nagas visas ir tada vel bandyti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jusku @ 2012 02 15, 15:49)
oj kaip nesmagu...gal reiketu palaukti kol nuaugs nagas visas ir tada vel bandyti.. g.gif

net nezinau... doh.gif bet kad nagas sveikas atrodo, daug jo nesiausdavau niekada... dvi savaites laisvai isvaiksciodavau, o dabar savaite ir psio doh.gif ir tai savaite dar gerai.... sonai laupytis po keliu dienu pradeda... o klientems laiko kuo puikiausiai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 15, 15:54)
net nezinau...  doh.gif bet kad nagas sveikas atrodo, daug jo nesiausdavau niekada... dvi savaites laisvai isvaiksciodavau, o dabar savaite ir psio  doh.gif ir tai savaite dar gerai.... sonai laupytis po keliu dienu pradeda... o klientems laiko kuo puikiausiai...  doh.gif

o gal kas su hormonais pakito? ax.gif (jūsų nepažįstu, bet gal nestuke.gif ar šiaip koks nors disbalansas blush2.gif ) Pradėjo nagas labiau riebaluotis ir todėl gelis nebelaiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 15, 13:00)
unsure.gif Idomumai ten pas tau biggrin.gif Na pas mane ogogo kaikurios koki ilgi nesioja, nu bet nesuskyla lyg ir nuo lankstymosi, na nebent patys nagai laabai plonyciai, ir raitos g.gif  Bet sniege gi buvo ne iskart po padarymo?

jusku dekui 4u.gif

idokumai pas mane... nu sniege buvo po pusantros paros... nu bet ka as zinau, visko jau prisigalvoju... nagas tj plonas...
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 02 15, 16:01)
o gal kas su hormonais pakito?  ax.gif  (jūsų nepažįstu, bet gal  nestuke.gif  ar šiaip koks nors disbalansas  blush2.gif ) Pradėjo nagas labiau riebaluotis ir todėl gelis nebelaiko? g.gif

nu nebent pati dar to nezinau biggrin.gif doh.gif

Atsakyti
JOLKUCE, labai dailiai pagaminai valentinukus wub.gif
o ten ta pati spalvyte visose foto g.gif nes kazkaip rodos kad skiriasi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 15 vasario 2012 - 21:25