QUOTE(dilgelyt @ 2012 02 14, 12:11)
Sugadinsiu? Bet kad man labai graziai atsoka gelis, pats galiukas atsiklijuoja ir toliau atsokineja per visa naga, vos pajudinu ir nukrenta. Tikrai nenaudojau jokios jegos, jis kaip guma atkrinta ir tiek. As pirma karta esu su geliu,sakykit jei blogai ,kai pats nukrenta ,vistiek reikia tirpdyt.,jau ir atsokusi nuo nago
As pasakysiu is savo patirties... vienai klientei vienas nagutis irgi graziai luposi ir prie mano akiu, man nespejus ne a pasakyti ji nulupo, be jokiu pastangu...kitus nagucius nuemem kaip priklauso. Skirtumas buvo akivaizdus skirtumas tarp to nago, kur nulupo ir kitu- to nago negalejau graziai nupoliruoti, na jei buciau labai trynus, tai taip,bet kitiems nagams to nereikejo. Nago matrica ryskiai buvo pazeista tuo nekaltu nulupimu.
Kas dirba su silku- klausimukas- ar laiko gelis ant silko juosteles? man nesilaike ilgai, itsoko, bet galvoju gal per mazai silka padildziau...
Jokuce, aciu uz sirdeles- graziu naguciu Valentinui- pas mane vakar kliente atejo, ilgalaiki valentinui- norejo papaisymu iki vaikinas pasirode- isgasdinau matyt pasakius, kad sirdeles su spraneliais piesiu