Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Panos, mano lempos dar is vis nekeistos....lempai jau metai su virs blink.gif vis laukiu kada jau nebestingdys-tada keisiu, o kol veikia viskas gerai, tai nesuku sau galvos...bet jauciu jau nebedaug liko, nes visur kazkaip aiskina, kad metams garantija toms lemputems, tai jau gal tuoj ir nusprogs...
Atsakyti
gavau siand savo strukturini geli, merginos, priminkit, mes ji tepam pries baze ar vietoj bazes, kazkaip lyg tais zinojau, o pasirodo ne velnio sad.gif
Atsakyti
QUOTE(LAILA @ 2012 02 13, 22:32)
gavau siand savo strukturini geli, merginos, priminkit, mes ji tepam pries baze ar vietoj bazes, kazkaip lyg tais zinojau, o pasirodo ne velnio sad.gif

Allia visai nu biggrin.gif biggrin.gif Pirma foundaishenas, o ant jo gelis, kaip gi jis be bazes tau laikys mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 13, 21:47)
Panos, mano lempos dar is vis nekeistos....lempai jau metai su virs blink.gif  vis laukiu kada jau nebestingdys-tada keisiu, o kol veikia viskas gerai, tai nesuku sau galvos...bet jauciu jau nebedaug liko, nes visur kazkaip aiskina, kad metams garantija toms lemputems, tai jau gal tuoj ir nusprogs...

Na sako jei lemputes mol kitaiskos te po 8lt pvz..tai ju kokiem 5 men uztenka, jei bisk rimtesnes....tai kazkaip te kas metus keiciamos kazkur girdejau g.gif bet velgi cia priklausomai koek dirbama ir kiek jos dega ten valandu g.gif
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 02 13, 18:48)
Sveikos laku maniakes smile.gif
ka naujo uzmatet pavasariui?

Kolkas apsoliut nieko schmoll.gif Laukiu daba tos lolipop HG kolekcijos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 13 vasario 2012 - 22:52
Mano nagai irgi sliuksniuojasi, silpni ir luzta, kaip cia keliso rasete.
Dariausi ilgalaiki su HG priemonem , po 5dienu vis po viena naga pradejo lupinetis. Lupasi graziai kaip plevele, matau nereikes nei jokiu grandymu, mirkymu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 02 14, 00:54)
Mano nagai irgi sliuksniuojasi, silpni ir luzta, kaip cia keliso rasete.
Dariausi ilgalaiki su  HG priemonem , po 5dienu vis po viena naga pradejo lupinetis. Lupasi graziai kaip plevele, matau nereikes nei jokiu grandymu, mirkymu. biggrin.gif

Tik gink Dieve doh.gif nelupkit schmoll.gif, sugadinsit nagus doh.gif
Atsakyti
Laba rytuka, griebkit po sirduka biggrin.gif
user posted image

dilgelyt doh.gif jo....tik poto nesiskuskit , kad ilgalaikis lakavimas sugadino nagucius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 14 vasario 2012 - 10:17
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 14, 10:59)
Laba ryteliuka, griebkit po sirduka  biggrin.gif
user posted image

ax.gif ačiukas....... man vienos labai labai reikia blush2.gif
Atsakyti
Sugadinsiu? Bet kad man labai graziai atsoka gelis, pats galiukas atsiklijuoja ir toliau atsokineja per visa naga, vos pajudinu ir nukrenta. Tikrai nenaudojau jokios jegos, jis kaip guma atkrinta ir tiek. As pirma karta esu su geliu,sakykit jei blogai ,kai pats nukrenta ,vistiek reikia tirpdyt.,jau ir atsokusi nuo nago doh.gif
O seip nagai per ta savaite labai graziai paaugo,nes anskciau kas antra diena reikdavo kirpti susiluoksniavimus arba dildyt trupejimus, tokius ilgus senai turejau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 13, 22:54)
Na sako jei lemputes mol kitaiskos te po 8lt pvz..tai ju kokiem 5 men uztenka, jei bisk rimtesnes....tai kazkaip te kas metus keiciamos kazkur girdejau g.gif bet velgi cia priklausomai koek dirbama ir kiek jos dega ten valandu  g.gif

Nea, pas mane ne kitaiskos...uztat gal dar ir groja g.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 14, 09:59)
Laba rytuka, griebkit po sirduka  biggrin.gif

Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 14, 10:32)
Nea, pas mane ne kitaiskos...uztat gal dar ir groja g.gif
Aciu wub.gif

Na pas mane irgi vienoje ne kitaiskos-tai irgi groja da kai reikalas biggrin.gif Nors siaip as kazkaip kas metus karta visad keiciu, kazkodel pastoviai butent Pelenes metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 14, 10:46)
Na pas mane irgi vienoje ne kitaiskos-tai irgi groja da kai reikalas biggrin.gif Nors siaip as kazkaip kas metus karta visad keiciu, kazkodel pastoviai butent Pelenes metu biggrin.gif

Reikes jau ir man pakeist, nu bet dar kol kas tai veikia kaip bites, tai negi mesi piniga i bala...geriau dar koki laka isigyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 14, 10:53)
Reikes jau ir man pakeist, nu bet dar kol kas tai veikia kaip bites, tai negi mesi piniga i bala...geriau dar koki laka isigyt biggrin.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif Nia... nu lakai - shventa biggrin.gif Klausiau Nagavitoj ar darys kokia akcija sitiem UV lakams Pelenes metu-tai neisidave svolaciai biggrin.gif sako planuojam, alia da nezinom ka biggrin.gif
Atsakyti