Panos, mano lempos dar is vis nekeistos....lempai jau metai su virs vis laukiu kada jau nebestingdys-tada keisiu, o kol veikia viskas gerai, tai nesuku sau galvos...bet jauciu jau nebedaug liko, nes visur kazkaip aiskina, kad metams garantija toms lemputems, tai jau gal tuoj ir nusprogs...
gavau siand savo strukturini geli, merginos, priminkit, mes ji tepam pries baze ar vietoj bazes, kazkaip lyg tais zinojau, o pasirodo ne velnio
QUOTE(LAILA @ 2012 02 13, 22:32)
gavau siand savo strukturini geli, merginos, priminkit, mes ji tepam pries baze ar vietoj bazes, kazkaip lyg tais zinojau, o pasirodo ne velnio
Allia visai nu Pirma foundaishenas, o ant jo gelis, kaip gi jis be bazes tau laikys
Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 13, 21:47)
Panos, mano lempos dar is vis nekeistos....lempai jau metai su virs vis laukiu kada jau nebestingdys-tada keisiu, o kol veikia viskas gerai, tai nesuku sau galvos...bet jauciu jau nebedaug liko, nes visur kazkaip aiskina, kad metams garantija toms lemputems, tai jau gal tuoj ir nusprogs...
Na sako jei lemputes mol kitaiskos te po 8lt pvz..tai ju kokiem 5 men uztenka, jei bisk rimtesnes....tai kazkaip te kas metus keiciamos kazkur girdejau bet velgi cia priklausomai koek dirbama ir kiek jos dega ten valandu
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 02 13, 18:48)
Kolkas apsoliut nieko Laukiu daba tos lolipop HG kolekcijos
Mano nagai irgi sliuksniuojasi, silpni ir luzta, kaip cia keliso rasete.
Dariausi ilgalaiki su HG priemonem , po 5dienu vis po viena naga pradejo lupinetis. Lupasi graziai kaip plevele, matau nereikes nei jokiu grandymu, mirkymu.
Dariausi ilgalaiki su HG priemonem , po 5dienu vis po viena naga pradejo lupinetis. Lupasi graziai kaip plevele, matau nereikes nei jokiu grandymu, mirkymu.
QUOTE(dilgelyt @ 2012 02 14, 00:54)
Mano nagai irgi sliuksniuojasi, silpni ir luzta, kaip cia keliso rasete.
Tik gink Dieve nelupkit , sugadinsit nagus
Laba rytuka, griebkit po sirduka
dilgelyt jo....tik poto nesiskuskit , kad ilgalaikis lakavimas sugadino nagucius...
dilgelyt jo....tik poto nesiskuskit , kad ilgalaikis lakavimas sugadino nagucius...
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 14, 10:59)
Laba ryteliuka, griebkit po sirduka
ačiukas....... man vienos labai labai reikia
Sugadinsiu? Bet kad man labai graziai atsoka gelis, pats galiukas atsiklijuoja ir toliau atsokineja per visa naga, vos pajudinu ir nukrenta. Tikrai nenaudojau jokios jegos, jis kaip guma atkrinta ir tiek. As pirma karta esu su geliu,sakykit jei blogai ,kai pats nukrenta ,vistiek reikia tirpdyt.,jau ir atsokusi nuo nago
O seip nagai per ta savaite labai graziai paaugo,nes anskciau kas antra diena reikdavo kirpti susiluoksniavimus arba dildyt trupejimus, tokius ilgus senai turejau.
O seip nagai per ta savaite labai graziai paaugo,nes anskciau kas antra diena reikdavo kirpti susiluoksniavimus arba dildyt trupejimus, tokius ilgus senai turejau.
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 13, 22:54)
Na sako jei lemputes mol kitaiskos te po 8lt pvz..tai ju kokiem 5 men uztenka, jei bisk rimtesnes....tai kazkaip te kas metus keiciamos kazkur girdejau bet velgi cia priklausomai koek dirbama ir kiek jos dega ten valandu
Nea, pas mane ne kitaiskos...uztat gal dar ir groja
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 14, 09:59)
Laba rytuka, griebkit po sirduka
Aciu
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 14, 10:32)
Na pas mane irgi vienoje ne kitaiskos-tai irgi groja da kai reikalas Nors siaip as kazkaip kas metus karta visad keiciu, kazkodel pastoviai butent Pelenes metu
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 14, 10:46)
Na pas mane irgi vienoje ne kitaiskos-tai irgi groja da kai reikalas Nors siaip as kazkaip kas metus karta visad keiciu, kazkodel pastoviai butent Pelenes metu
Reikes jau ir man pakeist, nu bet dar kol kas tai veikia kaip bites, tai negi mesi piniga i bala...geriau dar koki laka isigyt
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 14, 10:53)
Reikes jau ir man pakeist, nu bet dar kol kas tai veikia kaip bites, tai negi mesi piniga i bala...geriau dar koki laka isigyt
Nia... nu lakai - shventa Klausiau Nagavitoj ar darys kokia akcija sitiem UV lakams Pelenes metu-tai neisidave svolaciai sako planuojam, alia da nezinom ka