Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

NMT wub.gif kaip visad fantastishkas vaizdelis.
donatiki man paskutiniuju spalva graziausia, tokia sodri ryshki wub.gif jei sau lakuociaus-tai net tu kvietku nedeciau, man pati is saves spalva tokia turtinga atrodo ax.gif
Sonie smagu, kad greit gavai, bet spalva man schmoll.gif kazkodel babulkas rulike primena biggrin.gif Aishku realiai gal kt, bet cia zodziu skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 13, 16:29)

Sonie smagu, kad greit gavai, bet spalva man  schmoll.gif  kazkodel babulkas rulike primena biggrin.gif Aishku realiai gal kt, bet cia zodziu skonio reikalas smile.gif

o man babulkos trulike asociuojas iskart su burokavu perlamutru biggrin.gif
nu ziuresim ar einama bus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos laku maniakes smile.gif
ka naujo uzmatet pavasariui?
Atsakyti
sveikutes radau toki psl...gal kuri is cia pirkotes? ar cia nera muitu?
http://www.buynail.c...tGelPolish.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo godė: 13 vasario 2012 - 18:55
QUOTE(godė @ 2012 02 13, 19:52)
sveikutes radau toki psl...gal kuri is cia pirkotes? ar cia nera muitu?http://www.buynail.com/ibdJustGelPolish.aspx

manau, kad kaip ir visur yra muitai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 02 12, 23:03)

mergaites, gal zinote tokia spalvyte kokiu numeriuku butu HG 4u.gif
aciukas
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2012 02 13, 11:27)
Gal galite patarti, ar verta darytis ilgalaikį manikiūrą skilinėjantiems ir besisluoksniuojantiems nagams? Ar laikysis normaliai? Paprastas nagų lakas ilgiau dviejų dienų neišsilaiko doh.gif

mano tokie naguciai 4u.gif na atlaikau savaite-pusantros, jei nekreipiu demesio i atsilupusius galiukus ant poros nagu, ir ilgiau isvaikstau smile.gif bet sis lakavimas man bent jau padejo nagus paversti panasius i nagus, ilgi susivienodinau, nors ilgu ir neuzsiaugunau nagu wink.gif
Atsakyti
tiesa pastebejimas, kad tie kinietiski lakai kaip kam laiko... buvo trys lakavimai, trim zmonem... kaip man laike jau zinot... vienam zmogui laike 6 dienas ir pradejo skilinet, o va treciajam - dar laiko, desimta diena...
Atsakyti
[quote=zaika,2012 02 13, 14:55]
Eina sau kokia grazi spalva. bigsmile.gif Gal zinot kaip vadinasi?

vadinasi OPI GelColor Soak off Nail Polish Gel Color Samoan Sand
o foto tai is interneto, ne mano...
blush2.gif
jei jau buvo kalbeta, atsiprasau, tik niekada nesusidurus su strukturiniu geliu, tai noriu paklausti, ar jei ji uztepciau ant besisluoksniuojancios vietos pries ilgalaiki, pries baze, ar padetu isspresti problema- nes laiko tik savaite ilgalaikis klientei... g.gif
Atsakyti
sveikos.as ir gi kas vakara paskaitineju jusu temute.. mirksiukas.gif noriu papasakoti koks man variantas siandien atsitiko. doh.gif pasirodo as gi blondine..susipirkau visas priemones ir dirbu sau atsiputus apie 6men.lakuoju..visos tik patenkintos klienciu ratas dideja.. as- biggrin.gif ..siandien skambina viena po sest.darbo,kad lupasi nagai,po to kita vel gelis minkstas atsoko.as susinervavus kist i lempa viena naga NESTINGSTA siaubas..o kada lempos keistos- niekada.as galvojau perdega jos.o pasirodo jos nebestingdina normaliai doh.gif blush2.gif ..turesiu dabar darbo perlakuot nemokamai.. g.gif tai primeciau kad 4 lempos 80 lituku kainuoja.o keist dirbant nemazai reikia praktiskai kas 4-5 men. g.gif
Atsakyti
[quote=ritukas1,2012 02 13, 21:20]
[quote=zaika,2012 02 13, 14:55]
Eina sau kokia grazi spalva. bigsmile.gif Gal zinot kaip vadinasi?

vadinasi OPI GelColor Soak off Nail Polish Gel Color Samoan Sand
o foto tai is interneto, ne mano...
blush2.gif
jei jau buvo kalbeta, atsiprasau, tik niekada nesusidurus su strukturiniu geliu, tai noriu paklausti, ar jei ji uztepciau ant besisluoksniuojancios vietos pries ilgalaiki, pries baze, ar padetu isspresti problema- nes laiko tik savaite ilgalaikis klientei... g.gif
[/quote]
beda nezinau koki geli man tepe, bet irgi sake, kad sutvirtinimui, jog taip greitai nesiluptu nuo 2 nagu, tai zinok tie nagai ant kuriu tepe ta geli (speju kad irgi strukturini) tai dar greiciau (ir beje bjauriau) atsilupo nei kai ant ju lakuodavo normaliai smile.gif
Bet cia tik mano tokia patirtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reenka @ 2012 02 13, 20:23)
sveikos.as ir gi kas vakara paskaitineju jusu temute.. mirksiukas.gif noriu papasakoti koks man variantas siandien atsitiko. doh.gif pasirodo as gi blondine..susipirkau visas priemones ir dirbu sau atsiputus apie 6men.lakuoju..visos tik patenkintos klienciu ratas dideja..  as- biggrin.gif ..siandien skambina viena po sest.darbo,kad lupasi nagai,po to kita vel gelis minkstas atsoko.as susinervavus kist i lempa viena naga NESTINGSTA  siaubas..o kada lempos keistos- niekada.as galvojau perdega jos.o pasirodo jos nebestingdina normaliai doh.gif  blush2.gif ..turesiu dabar darbo perlakuot nemokamai.. g.gif tai primeciau kad 4 lempos 80 lituku kainuoja.o keist dirbant nemazai reikia praktiskai kas 4-5 men. g.gif

na i darbo priemones investuoti reikia mirksiukas.gif as nagavitoje ana savaite pirkau su akcija po 10 lt lempas bigsmile.gif
Atsakyti