Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Sveikos pliurpos 4u.gif
Man sian gerai prasidejes pirmadienis (gavau kelis uzsakytus lakiukus, tai laimes pilnos kelnes biggrin.gif )

Taigi labai greit kazkaip gavau IBD Just Gel Polish "So inlove"

Kolkas pasibandziau tik ant tipso, bet spalvyte man rodos einama (nors ir nemazas perlamutras). Manau, kad padengus tris sluoksnius (ant tipso kaiptik 3) nagas nepersisvies. Pats lakas visai patiko, nera tirstas, dengias graziai, teptukas labai patogus.
Imetu spalvytes foto 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 13, 12:50)
Sveikos pliurpos  4u.gif
Man sian gerai prasidejes pirmadienis (gavau kelis uzsakytus lakiukus, tai laimes pilnos kelnes  biggrin.gif )

Kolkas pasibandziau tik ant tipso, bet spalvyte man rodos einama (nors ir nemazas perlamutras). Manau, kad padengus tris sluoksnius (ant tipso kaiptik 3) nagas nepersisvies. Pats lakas visai patiko, nera tirstas, dengias graziai, teptukas labai patogus.
Imetu spalvytes foto  4u.gif

user posted image

nerodo spalvytes.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 13, 12:50)
Sveikos pliurpos  4u.gif
Man sian gerai prasidejes pirmadienis (gavau kelis uzsakytus lakiukus, tai laimes pilnos kelnes  biggrin.gif )

Imetu spalvytes foto  4u.gif

Labai graži spalvytė wub.gif pavasariui kaip tik
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 02 12, 12:27)
laba ryta, noriu pasidziuagti dar viena ieskoma spalva radau- kazkas sake kad OPI ilgalaikis ir paprastas- spalvos identiskos- mano atradimas
user posted image
aisku noriu dar labiau kakavines, bet gal ir si nieko...

Eina sau kokia grazi spalva. bigsmile.gif Gal zinot kaip vadinasi?

QUOTE(donatiki @ 2012 02 12, 22:03)
manieji..
[url=http://www.part.lt/perziura/2c79bf734b7da083c7dadb7a2ed84f46479.JPG][img]http://www.part.lt/img/2c79bf734b7da083c7dadb7a2ed84f46479.JPG

Sitie labai faini. smile.gif

Mano prancuzas. Atsiprasau uz foto kokybe. blush2.gif IBD So in love ir baltas kinietiskas. hihihi.gif

user posted image

Bet man kazkodel nelaiko tas ilgalaikis kaip turetu laikytis. Laiko max savaite, o po to pradeda laupytis. As net nusiimu be acetono, man labai graziai nusilupa tas lakas nuo nago. doh.gif Galvojau beda pasiausime, nes gaila man tuos savo nagiukus bruzint, tai as taip su blokeliu svelniai pabraukau ir viskas... ax.gif Atrodo nuriebalinu normaliai... Gal tas IDB pagrindas man nelabai tinkamas... Gerai, kad pati lakuojuosi, tai jei koks nagas pradeda luptis, as ji persilakuoju ir galiu taip istempt kokia pora sav. max. Na bet kadangi dabar pati pradzia tu lakavimu, tai as labai nepergyvenu, kad trumpai laiko, nes vis yra proga naujai nusilakuoti. biggrin.gif Bet siaip tai idomu butu suzinot nelaikymo priezasti, ar as kazko nemoku, ar tiesiog nagai tokie... Gal reiktu kada nueit pas manikiuriste pasidaryti su HG, tik kazi ar nueisiu, kai namie visas priemones turiu. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2012 02 13, 10:27)
Gal galite patarti, ar verta darytis ilgalaikį manikiūrą skilinėjantiems ir besisluoksniuojantiems nagams? Ar laikysis normaliai? Paprastas nagų lakas ilgiau dviejų dienų neišsilaiko doh.gif

Mano nagučiai irgi sluoksniuojasi. Ploni. Lakuojuosi pati namie ilgalaikiu. Tai savaitę puikiai atlaiko, antrą savaitę reikia kokį vieną kitą nagiuką pataisyti.

QUOTE(zaika @ 2012 02 13, 12:55)
Bet man kazkodel nelaiko tas ilgalaikis kaip turetu laikytis. Laiko max savaite, o po to pradeda laupytis. As net nusiimu be acetono, man labai graziai nusilupa tas lakas nuo nago.  doh.gif  Galvojau beda pasiausime, nes gaila man tuos savo nagiukus bruzint, tai as taip su blokeliu svelniai pabraukau ir viskas...  ax.gif Atrodo nuriebalinu normaliai... Gal tas IDB pagrindas man nelabai tinkamas... Gerai, kad pati lakuojuosi, tai jei koks nagas pradeda luptis, as ji persilakuoju ir galiu taip istempt kokia pora sav. max. Na bet kadangi dabar pati pradzia tu lakavimu, tai as labai nepergyvenu, kad trumpai laiko, nes vis yra proga naujai nusilakuoti.  biggrin.gif  Bet siaip tai idomu butu suzinot nelaikymo priezasti, ar as kazko nemoku, ar tiesiog nagai tokie... Gal reiktu kada nueit pas manikiuriste pasidaryti su HG, tik kazi ar nueisiu, kai namie visas priemones turiu.  tongue.gif

Aš lakuojuosi namie su HG pagrindu, baze, laku. T,y, visos priemonės HG. Taip pat nuriebalintojas, net bondą HG naudoju. Nuėmėją taip pat. Bet kadangi mano nagučiai ploni, sluoksniuojasi tai man kaip jau rašiau aukščiau savaitę atlaiko labai gerai, antrą sav. reikia pataisinėti. Bet kai pati namie darausi tai kitą kartą net ryte kokį nagiuką spėju pasitaisyti.
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2012 02 13, 13:22)
Mano nagučiai irgi sluoksniuojasi. Ploni. Lakuojuosi pati namie ilgalaikiu. Tai savaitę puikiai atlaiko, antrą savaitę reikia kokį vieną kitą nagiuką pataisyti.
Aš lakuojuosi namie su HG  pagrindu, baze, laku. T,y, visos priemonės HG. Taip pat nuriebalintojas, net bondą HG naudoju. Nuėmėją taip pat. Bet kadangi mano nagučiai ploni, sluoksniuojasi tai man kaip jau rašiau aukščiau savaitę atlaiko labai gerai, antrą sav. reikia pataisinėti. Bet kai pati namie darausi tai kitą kartą net ryte kokį nagiuką spėju pasitaisyti.

Na va, cia matyt tokia nago natura. smile.gif Mano irgi silpni, uztai ir siausti as ju visai nenoriu. blush2.gif Man tas pats, savaite atlaiko, o po to jau reikia taisyt viena kita nagiuka, bet kai galiu tai padaryt namuose, tai dideliu problemu nekyla. Bet pavydziu toms kur po 3 ir daugiau sav. isvaiksto... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 02 13, 14:31)
Na va, cia matyt tokia nago natura.  smile.gif Mano irgi silpni, uztai ir siausti as ju visai nenoriu.  blush2.gif Man tas pats, savaite atlaiko, o po to jau reikia taisyt viena kita nagiuka, bet kai galiu tai padaryt namuose, tai dideliu problemu nekyla. Bet pavydziu toms kur po 3 ir daugiau sav. isvaiksto...  rolleyes.gif

o man viskas visada buvo tvarkoje, bet kazkaip paskutinius du kartus po kelias dienas atlaike doh.gif nesuprantu nieko.. klientems laiko normaliai, o vat man... doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Man ilgalaikis laike 2 sav., bet po to turejau bedu su nagais unsure.gif doh.gif viska dariau, kaip sake manikiurininke...pries tai naga susiaust, patept acetonu, apvynioti folija ir taip nuiimti laka ax.gif zinotumet, kaip vargau, kol nuemiau unsure.gif doh.gif po to, pastebejau, kad nagai taip suminkstejo, kad nieko daryti negalejau verysad.gif nei suimti, nei paimti, nes jie linko, luzo, nu zodziu...kol jie man atsigavo, tai dideli diskomforta jauciau...
Tai ir likau nesupratusi rolleyes.gif ar visoms taip buna g.gif cia normalu, ar gal ziauriai nesveika nagams?
Nezinau, rizikuot vel, ar geriau paprastu laku lakuot g.gif patarkit mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2012 02 13, 14:46)
Sveikutes 4u.gif
Man ilgalaikis laike 2 sav., bet po to turejau bedu su nagais unsure.gif  doh.gif viska dariau, kaip sake manikiurininke...pries tai naga susiaust, patept acetonu, apvynioti folija ir taip nuiimti laka ax.gif zinotumet, kaip vargau, kol nuemiau unsure.gif  doh.gif po to, pastebejau, kad nagai taip suminkstejo, kad nieko daryti negalejau verysad.gif nei suimti, nei paimti, nes jie linko, luzo, nu zodziu...kol jie man atsigavo, tai dideli diskomforta jauciau...
Tai ir likau nesupratusi rolleyes.gif ar visoms taip buna g.gif cia normalu, ar gal ziauriai nesveika nagams?
Nezinau, rizikuot vel, ar geriau paprastu laku lakuot g.gif patarkit mirksiukas.gif  4u.gif

gal perdaug pazeidet naga nuiminedama... o gal manikiurininke perdaug nuslifavo pries lakuodama. Plius nelabai gerai tie acetonai vistik... schmoll.gif
manau, kad kazkas netaip padaryta paprasciausiai buvo..
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2012 02 13, 14:46)
Sveikutes 4u.gif
Man ilgalaikis laike 2 sav., bet po to turejau bedu su nagais unsure.gif  doh.gif viska dariau, kaip sake manikiurininke...pries tai naga susiaust, patept acetonu, apvynioti folija ir taip nuiimti laka ax.gif zinotumet, kaip vargau, kol nuemiau unsure.gif  doh.gif po to, pastebejau, kad nagai taip suminkstejo, kad nieko daryti negalejau verysad.gif nei suimti, nei paimti, nes jie linko, luzo, nu zodziu...kol jie man atsigavo, tai dideli diskomforta jauciau...
Nezinau, rizikuot vel, ar geriau paprastu laku lakuot g.gif patarkit mirksiukas.gif  4u.gif

laba, o naguciai pacios ploni ar storesni? gal manikiuriste labai daug pasiause pries lakavima g.gif jei sunkiai lakas nusiiminejo ir labai gramdet gali buti, kad ir naguti pati pazeidet..
man atrodo dabar pastiprinkit nagucius, jei tokia situacija, kad net skauda ir veliau galit vel bandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvepianti kava @ 2012 02 13, 10:29)
O koks pavadinimas šito lako?  wub.gif  ar jis HG?

PN 4,1.
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2012 02 13, 10:27)
Gal galite patarti, ar verta darytis ilgalaikį manikiūrą skilinėjantiems ir besisluoksniuojantiems nagams? Ar laikysis normaliai? Paprastas nagų lakas ilgiau dviejų dienų neišsilaiko doh.gif

Mano skylinejantys nagai yra,tai isvaistau max 10 d su ilgalaikiu.
Gera pusmeti ilgalaiki manikiura dariausi ,bet dbr darau pertrauka ir tepliojuosi Nail teku,nes tooooki silpni ,luzinejantys nagai,kad sakes. Nusidildziuoju pastoviai iki negaliu doh.gif bet vis tiek dairausi nauju laku ir seku temute biggrin.gif
Atsakyti