Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Pentarda,2012 02 12, 13:57]
parodyk spalvyte  bigsmile.gif

Spalva kurios labai noriu smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^nataly^: 12 vasario 2012 - 21:13
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 02 12, 17:40)
taip, aš vis dar čia.... Rytoj būsiu 42 savaitę nėščia...  bis.gif

Ir as tiek vaiksciojau su savo mazaja doh.gif biggrin.gif daugiau neleido daktarai...
Gero kelio jums rytoj 4u.gif 4u.gif

QUOTE(NMT @ 2012 02 12, 19:01)
Harmony gelish - RED ROSES

Nu ***** blemba....grazi ta spalva, as ja uzsisakiau ir kazkodel man pasirode, kad ji su perlamutru, o ji sitoj nuotraukoj be..... ir jauc labai labai panasi i Red Hot Red ar kaip ji ten, o as ja turiu...nu susinervijau dabar...
che che che....paziurejau, kad ne ta spalva uzsisakiau o Rose garden thumbup.gif fuuuuu......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamosiuke: 12 vasario 2012 - 21:13
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 12, 21:11)
Ir as tiek vaiksciojau su savo mazaja doh.gif  biggrin.gif daugiau neleido daktarai...
Gero kelio jums rytoj 4u.gif  4u.gif
Nu ***** blemba....grazi ta spalva, as ja uzsisakiau ir kazkodel man pasirode, kad ji su perlamutru, o ji sitoj nuotraukoj be..... ir jauc labai labai panasi i Red Hot Red ar kaip ji ten, o as ja turiu...nu susinervijau dabar...
che che che....paziurejau, kad ne ta spalva uzsisakiau o Rose garden thumbup.gif fuuuuu......

rose garden turi blizgio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 12, 22:11)
Ir as tiek vaiksciojau su savo mazaja doh.gif  biggrin.gif daugiau neleido daktarai...
Gero kelio jums rytoj 4u.gif  4u.gif

tai tikrai gerai, kad rose garden užsisakėt, nes hot rod red yra beveik tokia pati kaip red roses.. aš jsa abi turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 02 12, 18:45)
tai jau turiu "kelialapį" į GN, rytoj ryte prisistatau...  cool.gif

ir as jungiuos i kumscius belaikanciuju buri thumbup.gif
neabejotinai viskas bus lengvai ir greitai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NMT @ 2012 02 12, 21:18)
tai tikrai gerai, kad rose garden užsisakėt, nes hot rod red yra beveik tokia pati kaip red roses.. aš jsa abi turiu biggrin.gif

Tai vat as ir issigandau, sumaisiau pavadinimus..nu ka, buciau uzsisakius-buciau pardavus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NMT @ 2012 02 12, 21:01)
Harmony gelish - RED ROSES
user posted image

is nuotraukos tai vos ne hot rod red..., o stand out raudona tamsesne?
Atsakyti
manieji..
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donatiki: 12 vasario 2012 - 22:05
QUOTE(ritukas1 @ 2012 02 12, 22:52)
is nuotraukos tai vos ne hot rod red..., o stand out raudona tamsesne?

tai ir sakau, kad hot rod red yra beveik tokia pati kaip ši (red roses). Tik red roses turi oranžinį atspalvį, o hot rod red rožinį. Stand out yra tamsesnė raudona smile.gif
Atsakyti
Gal galite patarti, ar verta darytis ilgalaikį manikiūrą skilinėjantiems ir besisluoksniuojantiems nagams? Ar laikysis normaliai? Paprastas nagų lakas ilgiau dviejų dienų neišsilaiko doh.gif
Atsakyti
O koks pavadinimas šito lako? wub.gif ar jis HG?
QUOTE(donatiki @ 2012 02 12, 23:03)
manieji..
user posted image

Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2012 02 13, 11:27)
Gal galite patarti, ar verta darytis ilgalaikį manikiūrą skilinėjantiems ir besisluoksniuojantiems nagams? Ar laikysis normaliai? Paprastas nagų lakas ilgiau dviejų dienų neišsilaiko doh.gif

Na jei labai stipriai sluoksniuojasi gali nelabai gerai laikytis.. Gali trumpiau laikytis, o gal ir gerai laikysis..
As turiu klienciu pas kurias sluoksniuojasi naguciai, tiesiog pasalinu kur atsisluoksniave yra ir lakuoju, joms laikosi neblogai, isvaiksto pora savaiciu..
Bet manau reiketu ziureti pagal Jusu nagucius, apsilankykite pas meistre kuri apziuretu nagucius ir patartu, galbut pabandykite koki karta ir tiek smile.gif
Atsakyti