Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(justina* @ 2012 02 06, 22:40)
ne, ant stiklines paletes, nusipirkau ja.
man viskas ok, tikrau daug spalvu maisiau- viskas ok. nu as zinokit sita dalyka atidirbau, man nelieka gelio, be to, nepritrunka smile.gif kazkaip is akies. juk pirma karta kai darai. 3 lasai vieno, 3 lasai kito.
pritruko- tada kita kart po 4 dejau. ir viskas ok. cia pvz, daba nezinau, pagal geli. nes kai kuris skystas, kai kuris- tirstas.

doh.gif doh.gif doh.gif susimakaluociau as su tais lasais...

Siandien atejo viena kliente po 4 savaiciu... nezinau kaip zmogui taip negeda vaiksciot - puse nago nuauge doh.gif doh.gif bet lakas issilaikes puikiai biggrin.gif vietom kampuciai skilteleje, bet net nesimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 06, 23:43)
doh.gif  doh.gif  doh.gif susimakaluociau as su tais lasais...

Siandien atejo viena kliente po 4 savaiciu... nezinau kaip zmogui taip negeda vaiksciot - puse nago nuauge  doh.gif  doh.gif  bet lakas issilaikes puikiai  biggrin.gif vietom kampuciai skilteleje, bet net nesimato  biggrin.gif

pradzioj taip atrodo. bet zinokite, man tikrai susitaupo del pirkimu, ir klientem patinka.
jei nepatiktu, net nesiulyciau smile.gif

na, pas mane daznai taip buna, bet as joms visada patariu paprasto dailes blizgancio lako uzsitepti prie odeliu. ir tikrai po menesio atrodo super mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justina*: 06 vasario 2012 - 21:46
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 06, 21:30)
CND net labai praplete palete  bigsmile.gif
lempa naudoju paprasta UV 36w, jus cia turbut kalbate apie LED lempa tokia kaina  blink.gif

Na taip imete kelias spalvas smile.gif bet seip visos labai tokios artimos viena kitai .O as namuose noriu pradeti dirbti,tai zvalgausi i Harmonia.Jo kaina tokia LED lempos.As pati Londone gyvenu.Tai va ryt leksiu i tokia parduotuve kur salonines prekes.
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2012 02 06, 22:45)

na, pas mane daznai taip buna, bet as joms visada patariu paprasto dailes blizgancio lako uzsitepti prie odeliu. ir tikrai po menesio atrodo super mirksiukas.gif

niu gailiuos, kad nenufotkinau doh.gif buciau porodzius, gavos prancuzas is kitos puses ir toks ziaurokokas biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 06, 23:47)
niu gailiuos, kad nenufotkinau  doh.gif buciau porodzius, gavos prancuzas is kitos puses ir toks ziaurokokas  biggrin.gif  doh.gif

na nebent taip jau ataugo smile.gif)) as po menesio va pagaliau pasikeiciau, tai buvo atauge doh.gif doh.gif doh.gif vien del to keiciausi. nes nera to laiko labai darbe
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2012 02 06, 22:49)
na nebent taip jau ataugo smile.gif)) as po menesio va pagaliau pasikeiciau, tai buvo atauge doh.gif  doh.gif  doh.gif  vien del to keiciausi. nes nera to laiko labai darbe

o as jau po savaites nebegaliu ziuret i ta pacia spalva... taip atsibosta doh.gif tai dabar pasidariau prancuza ir jejgu ka uzlakuosiu paprastu laku biggrin.gif
Atsakyti
o ant koju naguciu pas jus dar neprasidejo lakavimai?
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2012 02 06, 22:51)
o ant koju naguciu pas jus dar neprasidejo lakavimai?

schmoll.gif
prasides kai prasides bateliu sezonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 06, 23:50)
o as jau po savaites nebegaliu ziuret i ta pacia spalva... taip atsibosta  doh.gif tai dabar pasidariau prancuza ir jejgu ka uzlakuosiu paprastu laku  biggrin.gif

ai, dirbu dirbu, kazkaip praeina tas laikas greit...aisku, atsibosta ir man. bet vis ka prisigalvoju. labai jau man laiko uzima sau persilakuoti. suprantu, kai namuose. bet darbe man neiseina. o namie vaikas smile.gif tai- be sansu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2012 02 06, 22:52)
o namie vaikas smile.gif  tai- be sansu doh.gif

as kaip zombis, einu lakuotis kai vaikas uzmiega... o tada ryte atsibundu visa uztinus... bet uztad graziais nagais biggrin.gif
Atsakyti
Taip man merginos ir neatsakete ar naudojat paprasta 36w lempa dziovinimui,ar pacios harmonijos?
Atsakyti
radau internete grazuoli pamcuziska manikiuta su pink smoothie, negalejau neideti jums, gal kas susigunys padaryti wub.gif
user posted image
Atsakyti