Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Indrushka @ 2012 02 11, 16:45)
gan paprasta  4u.gif jei su paprastu laku pavyksta, tai su geliniu netgi lengviau  mirksiukas.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 11, 17:01)
Igudziu prancuze maciau turi-tai nemanau, kad su geliniais bus sunkiau biggrin.gif

ačiukas 4u.gif

mergaitės, o kokia balta perkate? sleek withe ar sweet dreams?
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2012 02 12, 12:26)
ačiukas 4u.gif

As asmeniskai turiu ta sleek withe, jei kliente nori gesintos baltos, o jei ryskios baltos tai turiu NSI balta.
Bet dazniausiai renkasi ryskesne balta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 12, 00:05)
Gal nenuriebalinat? Arba baze nedatepat?
Dar varijantas gali buti, kai nagai rieciasi i virsu, turejau tokia klijente doh.gif  doh.gif ant koju tepiau, lakavau be skaiciaus kartu..ir vistiek sudas kaip sakant, galiukai sviesesni ir vsio...

nu kad viskas pas mane "pagal programą" blush2.gif - ir su mėlynu harmony dulkes kruopščiai nuvalau, ir "bondo" nepagailiu, o pagrindą "ščyrai" su teptuku tepu (atskiru, o ne iš buteliuko) ax.gif galiukus apgaubiu, iki odelių tvarkingai, nu bet traukia baisiai...

ar gali būti dėl to, kad gelio teptuku plonai tepu g.gif
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 02 12, 12:24)
g.gif man taip irgi yra buve....
Gal lempoje esme? g.gif Gal jau lemputes reik keisti?kada keitusi esi?

lempa beveik nauja - pirkau gruodį, o intensyviau lakuoti pradėjau tik prieš porą savaičių. ir tas intensyviau - max pora lakavimų per dieną blush2.gif

žinau, kad tamsios spalvos linkusios trauktis, bet vakar Jet set , grubiai tariant, po porą mm nuo odelių mažiausiai traukėsi...
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 02 12, 11:46)
ar gali būti dėl to, kad gelio teptuku plonai tepu  g.gif

Gali buti :4u:As niekad nebandziau lakuoti su kitu sepetuku nei kad yra lako buteliuky. Jei labai plonai tepat, gali buti, kad jis susitraukia... pabandykit lakuot normaliai , saikingai su lako sepetuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2012 02 12, 11:26)
ačiukas 4u.gif

sweet dreams tai labiau tinka pagrindui prancuziskam.ji tokia skaidri.rusva.o sleek wihte puikiai tinka .skaisti balta spalva wink.gif patenkinta ja esu
Atsakyti
laba ryta, noriu pasidziuagti dar viena ieskoma spalva radau- kazkas sake kad OPI ilgalaikis ir paprastas- spalvos identiskos- mano atradimas
user posted image
aisku noriu dar labiau kakavines, bet gal ir si nieko...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O as ateinu su didele beda.. uzvakar persilakavau sau nagucius ir blink.gif siandien visi galai atsokineje, atsilaupe... viska dariuau kaip visada - ir pirma karta man taip doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif nuo ko cia gali but? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2012 02 11, 15:48)
vau wub.gif kiek ilgai su geliniu laku laiko prancūzas?

Man drasiai dvi laike 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2012 02 12, 00:01)
Aga ir aš įsidėjus į krepšelį jau esu, maždaug tokia kaina matau smile.gif pigiau turbūt ir nereikia ieškot .
  Ta ruda spalva kurią radau super  wub.gif

parodyk spalvyte bigsmile.gif
QUOTE(Sonie @ 2012 02 12, 15:21)
Sveikos  4u.gif

O as ateinu su didele beda.. uzvakar persilakavau sau nagucius ir  blink.gif siandien visi galai atsokineje, atsilaupe... viska dariuau kaip visada - ir pirma karta man taip  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif nuo ko cia gali but?  ax.gif

nu geras blink.gif nors man lakas gelis laikosi tik vos apie savaite,,,, verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2012 02 12, 14:57)
parodyk spalvyte  bigsmile.gif

nu geras  blink.gif  nors man lakas gelis laikosi tik vos apie savaite,,,, verysad.gif

niu man irgi niekada nebuvo jokiu problemu su tuo, bet vat si karta doh.gif doh.gif doh.gif antra diena beveik kas antras nagas atsilaupes ir atsokinejes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 02 11, 23:03)
Norėjau jūsų pasiklausti, nuo ko priklauso - "traukiasi" splava nuo kraštelio ir volelių ar ne? g.gif  Nes man jau prasidėjo paranoja su tamsiomis spalvomis - vakar su bella's vampire kankinausi, šiandien - Jet set klaikiai (net ne tas žodis  doh.gif  doh.gif ) bėgo į vidurį...

Atrodo viską darau gerai - ir pašiaušiu atidžiai, ir tepu pagrindą plonai, perteklių dar pavalau teptuku, plonai tepu spalvą, bet... net fiksavimas po vieną pirštuką menkai gelbsti - nepatinka man rezultatas ir vsio doh.gif Dar galiuką po trečio sluoksnio normaliai apgaubiu, bet šonai ir prie mėnuliuko - cirkas  verysad.gif

Ką dar galėčiau daryti g.gif

man taip darydavosi, kai manikiura pasidarydavau ir pasitepdavau aliejuku... po to jau valyk nevalius, sausink nesausinus, lakas taukdavosi is visu pusiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 02 12, 13:27)
laba ryta, noriu pasidziuagti dar viena ieskoma spalva radau- kazkas sake kad OPI ilgalaikis ir paprastas- spalvos identiskos- mano atradimas
user posted image
aisku noriu dar labiau kakavines, bet gal ir si nieko...

Labai gražus nagučiai o spalva thumbup.gif
Atsakyti