Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ritukas1 @ 2012 02 11, 18:13)
labukas, siandien lakavau su elegant wish spalvyte ir ji buvo pakeitusi spalva, tai teko pakratyti, kad pigmentas vel issiskirstytu...

As siaip nekratau, turiu tik tokia viena Geliusho spalva, kurioje yra blizgiuku, tai jie nuseda ant dugno, uztat tenka kratyt, kad lakuotusi vienodai.
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 11, 19:26)
As siaip nekratau, turiu tik tokia viena Geliusho spalva, kurioje yra blizgiuku, tai jie nuseda ant dugno, uztat tenka kratyt, kad lakuotusi vienodai.

As ir plaku lakiukus, kurie turi blizgiu, nes nuseda drinks_cheers.gif

aina peklon siandiena nulauziau kanopas, teko gerokai pasitrumpint.Nusprendziau experimentuot ,bandysiu uzsilakuot naujaji OPI, ant harmony bazes, be jokio nago siausimo...ziuresim kiek laikys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 11 vasario 2012 - 21:34
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 11, 21:33)
aina peklon siandiena nulauziau kanopas, teko gerokai pasitrumpint.Nusprendziau experimentuot ,bandysiu uzsilakuot naujaji OPI, ant harmony bazes, be jokio nago siausimo...ziuresim kiek laikys biggrin.gif

As, zinok paskutiniu metu siausiu jau taip minimaliai, taip minimaliai, kad beveik nieko biggrin.gif bet laiko kaip laikes lakas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 11, 21:33)
As ir plaku lakiukus, kurie turi blizgiu, nes nuseda  drinks_cheers.gif

Lauksim eksperimento rezultatu smile.gif Aš tai pat žadu užsisakyti opi laka smile.gif ten yra ruda spalva tokia , kokios as noriu drinks_cheers.gif tik galvoju ar pačiai per ebay sakytis , ar iš Amazon (per tarpininke) g.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 11, 21:45)
As, zinok paskutiniu metu siausiu jau taip minimaliai, taip minimaliai, kad beveik nieko biggrin.gif bet laiko kaip laikes lakas thumbup.gif

As kazkada klausiau nagavitoj, sake galit drasiai, tiesiog trumpiau isies nesiot.Tai va i paziuresiu kiek tas trumpiau cool.gif
Papildyta:
QUOTE(^nataly^ @ 2012 02 11, 21:48)
Lauksim eksperimento rezultatu smile.gif Aš tai pat žadu užsisakyti opi laka smile.gif ten yra ruda spalva tokia , kokios as noriu  drinks_cheers.gif tik galvoju ar pačiai per ebay sakytis , ar iš Amazon (per tarpininke)  g.gif

As emiau is ebejaus-tai man gavos apie 54 lt kazkur tais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 11, 21:54)
As emiau is ebejaus-tai man gavos apie 54 lt kazkur tais g.gif

Aga ir aš įsidėjus į krepšelį jau esu, maždaug tokia kaina matau smile.gif pigiau turbūt ir nereikia ieškot .
Ta ruda spalva kurią radau super wub.gif
Atsakyti
Norėjau jūsų pasiklausti, nuo ko priklauso - "traukiasi" splava nuo kraštelio ir volelių ar ne? g.gif Nes man jau prasidėjo paranoja su tamsiomis spalvomis - vakar su bella's vampire kankinausi, šiandien - Jet set klaikiai (net ne tas žodis doh.gif doh.gif ) bėgo į vidurį...

Atrodo viską darau gerai - ir pašiaušiu atidžiai, ir tepu pagrindą plonai, perteklių dar pavalau teptuku, plonai tepu spalvą, bet... net fiksavimas po vieną pirštuką menkai gelbsti - nepatinka man rezultatas ir vsio doh.gif Dar galiuką po trečio sluoksnio normaliai apgaubiu, bet šonai ir prie mėnuliuko - cirkas verysad.gif

Ką dar galėčiau daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 11, 21:26)

aciukas,
dar zinau, kad lyg buvomineta, bet neuzakcentavau- jessicos lakus dievinu, o kaip ju geliniai lakai?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 02 11, 22:03)
aciukas,
dar zinau, kad lyg buvomineta, bet neuzakcentavau- jessicos lakus dievinu, o kaip ju geliniai lakai?
g.gif

as dzesikos gavus ir pabandzius iskar pardaviau- nesmone man anie kazkokie buvo,nesusipratimas kazkoks doh.gif
Papildyta:
QUOTE(^nataly^ @ 2012 02 11, 22:01)
Aga ir aš įsidėjus į krepšelį jau esu, maždaug tokia kaina matau smile.gif pigiau turbūt ir nereikia ieškot .
  Ta ruda spalva kurią radau super  wub.gif

nu kazi a pigiau yra siuo metu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 12, 00:06)
as dzesikos gavus ir pabandzius iskar pardaviau- nesmone man anie kazkokie buvo,nesusipratimas kazkoks doh.gif

na kaip gaila.... sakote OPI verti tos kainos? ne tik del spalvu grazumo bet ir kt dalyku...idomu ne tik kaip nesiojasi, bet ir kaip tepasi ir nusiima... g.gif as vis krepseli koreguoju ir koreguoju...negaliu apsispresti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 02 11, 22:03)
Norėjau jūsų pasiklausti, nuo ko priklauso - "traukiasi" splava nuo kraštelio ir volelių ar ne? g.gif  Nes man jau prasidėjo paranoja su tamsiomis spalvomis - vakar su bella's vampire kankinausi, šiandien - Jet set klaikiai (net ne tas žodis  doh.gif  doh.gif ) bėgo į vidurį...

Gal nenuriebalinat? Arba baze nedatepat?
Dar varijantas gali buti, kai nagai rieciasi i virsu, turejau tokia klijente doh.gif doh.gif ant koju tepiau, lakavau be skaiciaus kartu..ir vistiek sudas kaip sakant, galiukai sviesesni ir vsio...
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 02 11, 23:03)
Norėjau jūsų pasiklausti, nuo ko priklauso - "traukiasi" splava nuo kraštelio ir volelių ar ne? g.gif  Nes man jau prasidėjo paranoja su tamsiomis spalvomis - vakar su bella's vampire kankinausi, šiandien - Jet set klaikiai (net ne tas žodis  doh.gif  doh.gif ) bėgo į vidurį...

Atrodo viską darau gerai - ir pašiaušiu atidžiai, ir tepu pagrindą plonai, perteklių dar pavalau teptuku, plonai tepu spalvą, bet... net fiksavimas po vieną pirštuką menkai gelbsti - nepatinka man rezultatas ir vsio doh.gif Dar galiuką po trečio sluoksnio normaliai apgaubiu, bet šonai ir prie mėnuliuko - cirkas  verysad.gif

Ką dar galėčiau daryti g.gif

g.gif man taip irgi yra buve....
Gal lempoje esme? g.gif Gal jau lemputes reik keisti?kada keitusi esi?
Atsakyti