Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Cle0 @ 2012 02 10, 21:53)
o kur geriauisa laikyti lakus?;D ar nera skirtumo? kazkur skaiciau,kad saldytuve laiko ;]

aš laikau tamsioje komodoje, kur ir visą kosmetiką laikau 4u.gif
Atsakyti
Alia rimts nieko gero is tu magnetiniu schmoll.gif Ir spalvos kazkokios kaip cia pasakius..
http://forum.pursebl...mp;d=1328909017
http://forum.pursebl...mp;d=1328908950
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 11 vasario 2012 - 13:01
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 11, 14:00)
Alia rimts nieko gero is tu magnetiniu schmoll.gif  Ir spalvos kazkokios kaip cia pasakius..

niu man ta samanine visai nieko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 11, 12:54)
bet tu zinok pasiciupinek juos gyvai, ar tikrai verta  g.gif nes man tai jie bent jau tokiu pinigu verti tik del isvaizdos pacio kotelio  rolleyes.gif

Tai vo paciupinciau, jei ju butu nagavitoj pirkt.Nes jie turi tik geliui skirtus, o tu plonu dailei su spalvotu geliu ar gelishui skirtu neturi.
Man pats pats mieliausias geliui skirtas ir su juo prancuzo linija taisau ir strukturini tepu, nu zodziu daug visko su juo darau, tai is rinkinio IBD geliu toks su mediniu koteliu, nu pasaka, turiu jau ji nuo pat mokslu pabaigimo, tai jau virs 4 metu ir jis kolkas kiek bandziau keist nepavyksta, nepatogus kiti ir viskas doh.gif
Atsakyti
As tai orly SITA uzsisakius turiu, bet nesulaukiu niekaip... doh.gif man atrodo kad kokybe tokia pati kaip HG tik kaina perpus mazesne... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 10, 18:56)

Cia siandie kurpiau prancuza "valentinui" biggrin.gif
Baltas, littlke princes ir sweet dreams(bet sits ne kazka spalvai dave, tiesiog del tvirtumo daugiau sluokniu dejom)
user posted image

vau wub.gif kiek ilgai su geliniu laku laiko prancūzas?
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2012 02 11, 13:48)
vau wub.gif kiek ilgai su geliniu laku laiko prancūzas?

Kiekvienam individualiai 4u.gif vienom savaite , o kitom ir tris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 11, 14:50)
Kiekvienam individualiai 4u.gif  vienom savaite , o kitom ir tris biggrin.gif

drinks_cheers.gif
as buvau nusilakavus elegant wih spalvyte tai nesupratau kodel, bet po savaites krasciukai laupytis pradejho... nors niekad nera taiop buve, kad maziau dvieju savaiciu atlaikytu... doh.gif gal ir nuo spalvos priklauso? g.gif
Atsakyti
Jolkuce, ar labai sudetinga prancūzą su geliniu laku pasidaryti? blush2.gif galvoju nusipirkti viską ir darytis sau, nes su paprastu kas trečia dieną atsibodo jau maliavotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 11, 13:48)
As tai orly SITA uzsisakius turiu, bet nesulaukiu niekaip...  doh.gif man atrodo kad kokybe tokia pati kaip HG tik kaina perpus mazesne...  ax.gif

man jis geresnis uz HG rolleyes.gif

QUOTE(lotutee @ 2012 02 11, 14:06)
Jolkuce, ar labai sudetinga prancūzą su geliniu laku pasidaryti? blush2.gif galvoju nusipirkti viską ir darytis sau, nes su paprastu kas trečia dieną atsibodo jau maliavotis doh.gif

gan paprasta 4u.gif jei su paprastu laku pavyksta, tai su geliniu netgi lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2012 02 11, 14:06)

Igudziu prancuze maciau turi-tai nemanau, kad su geliniais bus sunkiau biggrin.gif
Atsakyti
labukas, siandien lakavau su elegant wish spalvyte ir ji buvo pakeitusi spalva, tai teko pakratyti, kad pigmentas vel issiskirstytu...
viename filmuke per youtube moteriske sako kad gamintojas nepataria kratyti buteliuko, kad burbuliuku neatsirastu
gal per kokius mokymus nagavitoj sake, reikia pakratyti buteliukus pries lakuojant, ar nepataria, ar isvis neakcentavo sio dalyko. kaip jus ar ta darote? g.gif spalva svieziai pirkta, tai nzn kaip cia gaunasi...
Atsakyti