Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Kristalė* @ 2012 02 10, 21:32)
ingeborgita2 - aciukas  friends.gif

blush2.gif nėr už ką kad tik mačitų mirksiukas.gif gal supratot kas ir kaip;jei pabandysit įkelkit foto mirksiukas.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 10, 21:35)
taigi iskart i ebeju ir amazone variau ziuret biggrin.gif Padabok  mirksiukas.gif

ainu žiūrėt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 02 10, 20:36)
blush2.gif nėr už ką kad tik mačitų mirksiukas.gif gal supratot kas ir kaip;jei pabandysit įkelkit foto mirksiukas.gif
ainu žiūrėt blink.gif

biggrin.gif Nu i kas buvo matyti? biggrin.gif beja- saunuole 4u.gif is manes- respectuks uz foto sesijos vaizdus 4u.gif
Atsakyti
o kur geriauisa laikyti lakus?;D ar nera skirtumo? kazkur skaiciau,kad saldytuve laiko ;]
Atsakyti
QUOTE(Cle0 @ 2012 02 10, 21:53)
o kur geriauisa laikyti lakus?;D ar nera skirtumo? kazkur skaiciau,kad saldytuve laiko ;]

g.gif Kiek skaiciau- tai tamsoje labiausiai akcentuoja....
Atsakyti
QUOTE(Cle0 @ 2012 02 10, 21:53)

as laikau kosmetineje, toliau nuo radijatoriaus ir pan. Vasara nuo karscio saugojau rolleyes.gif
ingeborgita as viena turiu teptuka ta grazuji, zinok man orly labiau patiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 10, 21:58)
as laikau kosmetineje, toliau nuo radijatoriaus ir pan. Vasara nuo karscio saugojau  rolleyes.gif
ingeborgita as viena turiu teptuka ta grazuji, zinok man orly labiau patiko  blush2.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif ko nesigiri , kuri tu turi? Kodel nepatiko ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 10, 22:03)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  ko nesigiri , kuri tu turi? Kodel nepatiko ? unsure.gif

6 ovalu rolleyes.gif nu kaip, siaip isvaizda pasidejus ant stalo labai, vien del tu akuciu wub.gif bet visumoj jis man issiklaipe, issipesiojo i visas puses plaukeliai, nors as jau labai ji saugojau unsure.gif Orly toks konretus, gerai nuvalo, gerai nusivalo thumbup.gif
Atsakyti
Gal sakau kuri pritrukot ideju Valentinkei lotuliukas.gif
http://www.flickr.co...in/photostream/
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 10, 22:44)
biggrin.gif Nu i kas buvo matyti? biggrin.gif beja- saunuole 4u.gif  is manes- respectuks uz foto sesijos vaizdus 4u.gif

Jei atvirai tai nelabai aš moku tais visais ebeajiais ir amazonėm naudotis doh.gif kažką radau ax.gif
blush2.gif ax.gif ačiū

QUOTE(Indrushka @ 2012 02 10, 22:58)
as laikau kosmetineje, toliau nuo radijatoriaus ir pan. Vasara nuo karscio saugojau  rolleyes.gif
ingeborgita as viena turiu teptuka ta grazuji, zinok man orly labiau patiko  blush2.gif

Svarbiausia kad nestovėtų ant tiesioginių saulės spindulių thumbup.gif

Aišku, bet mane jie taip vilioja, ypač tie dailės teptukai..... Aš kai piešiu tai amn jie labai rūpi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 02 11, 09:03)
Jei atvirai tai nelabai aš moku tais visais ebeajiais ir amazonėm naudotis  doh.gif kažką radau ax.gif
blush2.gif  ax.gif ačiū
Svarbiausia kad nestovėtų ant tiesioginių saulės spindulių  thumbup.gif

Aišku, bet mane jie taip vilioja, ypač tie dailės teptukai..... Aš kai piešiu tai amn jie labai rūpi  blush2.gif

As isvis nemoku, tai ebejuje prasau draugu pagalbos, o amazon.com tik per tarpininkus, nes jie i LT nesiuncia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 10, 23:50)
Gal sakau kuri pritrukot ideju Valentinkei lotuliukas.gif
http://www.flickr.co...in/photostream/

lotuliukas.gif gal tiek to jau.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 02 11, 09:03)
Aišku, bet mane jie taip vilioja, ypač tie dailės teptukai..... Aš kai piešiu tai amn jie labai rūpi  blush2.gif

bet tu zinok pasiciupinek juos gyvai, ar tikrai verta g.gif nes man tai jie bent jau tokiu pinigu verti tik del isvaizdos pacio kotelio rolleyes.gif
Atsakyti