Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(nila_ks @ 2012 02 10, 13:37)
o kodel geda  biggrin.gif gal kai ka primena  lotuliukas.gif

Nu ne, ne del to, kad kazka primena lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik kazkaip neprofesonaliai atrodo....uzmauni guminius pirstukus....kaip kokiam darzoviu kioske biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 10, 09:49)
Taigi kishtuka nusipirks senukuose i gerai bus, vadinama perexadnyka biggrin.gif Nu nebent aishku zmogus zioplas i tiek anam nedashunta biggrin.gif  biggrin.gif

bigsmile.gif  bigsmile.gif va kokia as biaurybe biggrin.gif Gavau OPI laka siandien, pazadino pactorka,neishpasakyto grozio spalva wub.gif
Papildyta:

as bishkeli nubraukiu atsargiai lipnuma ir smulkiai kartais papiesiu ir perdengiu topu, jei pieshinys negrubus ir ne per visa plokshtele- turi viskas su juo but gerai ax.gif

Negalejau nepakomentuoti, kistuko neuzteks, nes kistukas itampos nekeicia, keicia tik pati kistuka 4u.gif
itampai keisti yra kitas dalykas, senukuose kainuoja apie 30lt, as pati pirkau 110V, bet man MB tevas padare transformatoriu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 10, 13:59)
Na Nesu girdėjusi, kad kas su tokiais guminiais iš vaistinės laka nuiminetu  g.gif

As nusiiminejau kai folijos namie neturejau ir tingejau iki pardes eiti biggrin.gif
tik as nusipirpau vienkartiniu pirstiniu pirstus ir juos uzsitempiau ant pirstu, zinokit gal net geriau nei su forlija, tik uzsideti sau ne taip patogu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 10, 14:12)

Tokie guminiai istirps nuo acetono 4u.gif Nes acetonas tirpdo guma.

man niekas neistirpo juose biggrin.gif bet gal cia dar nuo paciu pirstiniu ir gumos priklauso wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 02 10, 17:34)
man niekas neistirpo juose biggrin.gif bet gal cia dar nuo paciu pirstiniu ir gumos priklauso wink.gif

Jei nuimineji su acetoniniu valikliu, kuriame didesnis procentas acetono-tirpsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 10, 18:39)
Jei nuimineji su acetoniniu valikliu, kuriame didesnis procentas acetono-tirpsta 4u.gif

As su acetonu uz 99ct valausi kolkas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 02 10, 17:43)
As su acetonu uz 99ct valausi kolkas wink.gif

Ir kaip jusu nagai?
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 10, 14:12)

Tokie guminiai istirps nuo acetono 4u.gif Nes acetonas tirpdo guma.

turiu guminius is Nagavitos, apie 8 lt mokejau, guminiai, rausvos spalvos, netirpsta visai.
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 02 10, 17:34)
Negalejau nepakomentuoti, kistuko neuzteks, nes kistukas itampos nekeicia, keicia tik pati kistuka  4u.gif
itampai keisti yra kitas dalykas, senukuose kainuoja apie 30lt, as pati pirkau 110V, bet man MB tevas padare transformatoriu smile.gif
Papildyta:

A

Nu as ta pati turejau mintyj, alia kai pati apie tai zinau, tai atrodo savaime suprantama,o kitas aishku gali i nugrybaut biggrin.gif Cia - sorriukas.Aciu, kad papildet mirksiukas.gif

Cia siandie kurpiau prancuza "valentinui" biggrin.gif
Baltas, littlke princes ir sweet dreams(bet sits ne kazka spalvai dave, tiesiog del tvirtumo daugiau sluokniu dejom)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 10 vasario 2012 - 17:57
QUOTE(aureku @ 2012 02 10, 17:54)
turiu guminius is Nagavitos, apie 8 lt mokejau, guminiai, rausvos spalvos, netirpsta visai.

Nu tai apie situos ir sakiau, kad superiniai. Ir taip jie netirpsta,
kalba buvo apie medicinines pirstines, kad jos tirpsta nuo acetono.

Jolkuce super Valentininiai prancuzai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamosiuke: 10 vasario 2012 - 18:14
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 10, 18:56)
Cia siandie kurpiau prancuza "valentinui" biggrin.gif
Baltas, littlke princes ir sweet dreams(bet sits ne kazka spalvai dave, tiesiog del tvirtumo daugiau sluokniu dejom)

wub.gif miela..... gražu..... tobula... mirksiukas.gif
O ten štampukai?

Aš vakar bandžiau ant kolegės tą iš vėžio linijos Take Action01526 ir štampukus uždėjau pirmą kartą ax.gif visai gražiai atrodo mirksiukas.gif

Padėkite iš kur gauti šitus visus teptukus?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 02 10, 20:15)
wub.gif miela..... gražu..... tobula... mirksiukas.gif
O ten štampukai?

taip, konad m83
Atsakyti
Žiūrėkite ką radau..... man kai kurie visai nieko.....
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
Žiaurus man šitas video doh.gif .....

http://www.youtube.c...h?v=iwZpXWR9qqc
Papildyta:
O kaip čia suprasti? g.gif tipo štampukam tinka ir paprastas lakas ir akriliniai dažai? g.gif
http://www.youtube.c...p;v=lZktL57--c0
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 02 10, 19:46)

dar bereikia kirvio testa padaryt biggrin.gif
Atsakyti