Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sonie @ 2012 02 10, 10:59)

bet kazi kaip laikos?  biggrin.gif

trys savaites lotuliukas.gif o veliau persilakuoji lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 02 10, 11:01)
trys savaites  lotuliukas.gif o veliau persilakuoji  lotuliukas.gif

laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 02 10, 10:44)
a ne vaistinese yra  g.gif tikrai turi buti ir nereiks nieko siustis  4u.gif

Jus turbut ne apie tuos kalbat, jų tikrai vaistinėje nėra schmoll.gif

Trupinelis, nagavitoje jų yra, kaina ne kosminė ai aš tikrai su ebay nevargciau. Bet bent jau man tai su folija šimtą kart geriau nusiima. Tie antpirsciai krenta ir t.t. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 10, 12:39)
Jus turbut ne apie tuos kalbat, jų tikrai vaistinėje nėra  schmoll.gif

Trupinelis, nagavitoje jų yra, kaina ne kosminė ai aš tikrai su ebay nevargciau. Bet bent jau man tai su folija šimtą kart geriau nusiima. Tie antpirsciai krenta ir t.t.  doh.gif

guminiai antpirsciai , manau, kad jokio skirtumo. Gal galit foto ikelt, apie kokius konkreciai kalbat smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 10 vasario 2012 - 12:41
QUOTE(nila_ks @ 2012 02 10, 12:41)
guminiai antpirsciai , manau, kad jokio skirtumo. Gal galit foto ikelt, apie kokius konkreciai kalbat   smile.gif

Apie tokius user posted image
Papildyta:
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 10, 12:39)
JBet bent jau man tai su folija šimtą kart geriau nusiima. Tie antpirsciai krenta ir t.t.  doh.gif

drinks_cheers.gif man irgi 100kart smagiau ir patogiau folija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 10 vasario 2012 - 12:45
Oho, as pirma kart tokius matau blink.gif

as kalbejau apie tokius smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 02 10, 12:41)
guminiai antpirsciai , manau, kad jokio skirtumo. Gal galit foto ikelt, apie kokius konkreciai kalbat  smile.gif

Na Nesu girdėjusi, kad kas su tokiais guminiais iš vaistinės laka nuiminetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 10, 12:45)
Apie tokius

Eeee sitie nepatogus, nesamone kazkokia....
As turiu is Nagavitos tokius skirtingu dydziu trumpus storos gumos antpirscius, kurie panasus i tuos kur siuvejos dedasi tik metalinius. Tai man jie superiniai thumbup.gif Reiktu dar viena komplekta nusipirkti, nes buna, kad dvi klijentes ateina vienu metu ir truks plys reikia dar vieno komplekto.

QUOTE(nila_ks @ 2012 02 10, 12:48)
as kalbejau apie tokius  smile.gif

Tokie guminiai istirps nuo acetono 4u.gif Nes acetonas tirpdo guma.
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 10, 13:12)
Tokie guminiai istirps nuo acetono 4u.gif Nes acetonas tirpdo guma.

sakot g.gif reiks dar pasiklausinet, o gal net pamegint, juk jie ten centus tekainuoja ax.gif kazi ar spetu per toki trumpa laika istirpdyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 02 10, 13:20)
sakot  g.gif reiks dar pasiklausinet, o gal net pamegint, juk jie ten centus tekainuoja  ax.gif kazi ar spetu per toki trumpa laika istirpdyt  g.gif

Mes kazkada seniai per kazkokius apmokymus bandem nutirpdyt akrila. Ir neturejo ten kazkaip folgos, ar ji baigesi..zodziu nebeatsimenu kaip ten buvo, bet kazkodel pabandem su guminiais pirstukais ir istirpo skylem gana greitai...bet aisku, jei jus sau darysit tai bandykit. Klijentems man jau butu geda mauti tokius pirstukus biggrin.gif uztat as turiu daug kartinius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 10, 13:24)
Klijentems man jau butu geda mauti tokius pirstukus biggrin.gif  uztat as turiu daug kartinius thumbup.gif

o kodel geda biggrin.gif gal kai ka primena lotuliukas.gif

niu reiks pasinagrineti tuo klausimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 09, 22:32)

o kaip perkat is amazones? kaip ir is e g.gif bayjaus?
Atsakyti