Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(trupinelis @ 2012 02 10, 10:17)
sveikutės, gal galit paskakyt kur internete įsigti antpirštukų nusiimti gelinį laką ir kokias priemones naudoti, nes su ta folija ir acetonu man gerai nenusiima ir apskritai nagų valmas tampa košmaru doh.gif

Nusipirkit spec remuveri pvz Gelisho user posted image
Aishku ziurint kokiu laku lakuojates dar, nes ivairus kinietishki ir paprastesni is tiesu sunkiai nusema, ten ir antpirsciai nepadeda 4u.gif
Atsakyti
O as visalaik sau nusiimineju paprasciausiu acetonu, nes man geriausiai nusivalo... o klientems tai aisku su removeriu, bet daug blogiau nusiima 4u.gif

Baje labas rytas, mergaites 4u.gif
Brrrrrrr koks kieme oras... jau laaaaaaaaaabai norisi pavasario wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 10, 11:12)
Zodziu taip, kolkas O.P.I. tirshtesnis uz HG ir uz IBD ax.gif laaabai gerai pigmentuotas, puikiai vienodai dengias nedryzuoja nemarmuruoja...aishku ziuresim kaip bus realiai ant nagu, kiek laikys ir t.t Bet kolkas atrodo tikrai vertas tu visu pinigeliu-rimtas produktas ax.gif Spalva fotikas meta skaistesne raudona, bet istikruju ana tokia ryshki sodri raudona, bet negrynai, tokia lyg potamse kraujine g.gif

o man ji foto labiau i vysnia panasi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 10, 10:28)

o man ji foto labiau i vysnia panasi...  ax.gif

g.gif Zinok nesigincysiu-i ja irgi uznesha, raso-tai vyno spalva, bet va butent i vyno-man nepanasiausia kazkodel g.gif Idomu kas is HG i ja panasus butu, stant out ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 10, 11:31)
g.gif Zinok nesigincysiu-i ja irgi uznesha, raso-tai vyno spalva, bet va butent i vyno-man nepanasiausia kazkodel g.gif  Idomu kas is HG i ja panasus butu, stant out ? unsure.gif

niu nzn g.gif man stand out tokia raudonesne... ax.gif bet gal cia tik foto taip atrodo... ax.gif
nu dabar laukiam atsiliepimu apie laikymasi... nes man jie graziu spalvyciu turi tai ir as pora paimciau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 10, 10:33)
niu nzn  g.gif man stand out tokia raudonesne...  ax.gif bet gal cia tik foto taip atrodo...  ax.gif
nu dabar laukiam atsiliepimu apie laikymasi... nes man jie graziu spalvyciu turi tai ir as pora paimciau...  ax.gif

g.gif Nu palyginsiu kai gausiu ir ana..dabar sudejau salia black sherry berry - tai sita raudonesne, o HG tokia tumsi labiau bombordava biskeli g.gif

bigsmile.gif Oba, sita reiks nukopijuot thumbup.gif https://fbcdn-sphoto...367898851_n.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 10 vasario 2012 - 10:42
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 10, 12:21)
Nusipirkit spec remuveri pvz Gelisho user posted image
Aishku ziurint kokiu laku lakuojates dar, nes ivairus kinietishki ir paprastesni is tiesu sunkiai nusema, ten ir antpirsciai nepadeda 4u.gif

aciu labai, jau uzsisakiau bandysiu, gal bus geriau, lakuojuosi su harmony gelish, o dar paklausiu kur tuos antpirscius internetu isigti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2012 02 10, 11:41)
aciu labai, jau uzsisakiau bandysiu, gal bus geriau, lakuojuosi su harmony gelish, o dar paklausiu kur tuos antpirscius internetu isigti? blush2.gif

siulau ebay 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2012 02 10, 10:41)

a ne vaistinese yra g.gif tikrai turi buti ir nereiks nieko siustis 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Oba keikem tuti fruti, o va kaip smagiai ana atrodo su dizainu smile.gif
https://fbcdn-sphoto...841668956_n.jpg
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 10, 11:45)
bigsmile.gif Oba keikem tuti fruti, o va kaip smagiai ana atrodo su dizainu smile.gif

drinks_cheers.gif niu jo cia tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 10, 10:50)
drinks_cheers.gif niu jo cia tai  thumbup.gif

Tai pala, cia tik nagai, ka radau dar bigsmile.gif bigsmile.gif papuosalai su Uv lakais blink.gif https://fbcdn-sphoto...966225901_n.jpg
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 10, 11:58)
Tai pala, cia tik nagai, ka radau dar  bigsmile.gif  bigsmile.gif papuosalai  su Uv lakais blink.gif  https://fbcdn-sphoto...966225901_n.jpg

niu ce taij prikolas wub.gif
bet kazi kaip laikos? biggrin.gif
Atsakyti