Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sonie @ 2012 02 09, 21:32)
Mergaites, gal aks turit ka is SIOS kolekcijos? mane domina zalia ir oranzine  blush2.gif ku manot? blush2.gif

man zalia tai nea schmoll.gif morkine irgi ne is mylimiausiu tai neturiu smile.gif turiu melyna 1600 ir ta sviesiausia 1605, tai eina eina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 10, 00:03)
man zalia tai nea  schmoll.gif morkine irgi ne is mylimiausiu tai neturiu smile.gif turiu melyna 1600 ir ta sviesiausia 1605, tai eina eina  bigsmile.gif

o gal turit foto kaip ta melyna gyvai atrodo? ax.gif
o ta sviesia ant kazko dengiat ar viena? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 09, 23:04)
o gal turit foto kaip ta melyna gyvai atrodo?  ax.gif
o ta sviesia ant kazko dengiat ar viena?  ax.gif

user posted image
o ta sviesia ivairiai, ir viena ir ant juodos ir ant passion esu dejusi, visaip labai ji man patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 09, 23:20)

o ta sviesia ivairiai, ir viena ir ant juodos ir ant passion esu dejusi, visaip labai ji man patinka  wub.gif

bigsmile.gif a cia ta pati kur tavo kolezanke per seminara buvo ? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 10, 00:20)

nu *****, labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 09, 23:24)
bigsmile.gif a cia ta pati kur tavo kolezanke per seminara buvo ? wub.gif

oj ten pas ja mixu mixas buvo, trys spalvos makaluotos, nes daresi viena, paskui dejo kita ir galiausiai melyna uzvare ant virsaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 09, 23:37)
oj ten pas ja mixu mixas buvo, trys spalvos makaluotos, nes daresi viena, paskui dejo kita ir galiausiai melyna uzvare ant virsaus  lotuliukas.gif

Nu alia bendras vaizdas panasus lyg buvo :DDD Nu nesvarbu-ma grazu, va ka supratau cool.gif
A ca ne i tema, alia vakarienei biggrin.gif http://www.youtube.com/watch?v=iYQOLeuHcVY&feature=BFa&list=FLEQDgQC12v70SJpeCogAZvw&lf=plpp_video wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 09 vasario 2012 - 23:42
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 09, 23:38)
Nu alia bendras vaizdas panasus lyg buvo :DDD Nu nesvarbu-ma grazu, va ka supratau  cool.gif
A ca ne i tema, alia vakarienei  biggrin.gif  http://www.youtube.com/watch?v=iYQOLeuHcVY&feature=BFa&list=FLEQDgQC12v70SJpeCogAZvw&lf=plpp_video  wub.gif

as buvau ant juodos uzsilakavus tai eina sau kaip grazu wub.gif bet labai jau daug sluoksniu gavosi, po savaites uzkniso ir nusiemiau rolleyes.gif dara su strukturiniu vaikstau, taip gera i bespalvius nagus ziureti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 09, 23:47)
as buvau ant juodos uzsilakavus tai eina sau kaip grazu  wub.gif bet labai jau daug sluoksniu gavosi, po savaites uzkniso ir nusiemiau  rolleyes.gif dara su strukturiniu vaikstau, taip gera i bespalvius nagus ziureti  wub.gif

Nu pala pala....tuoj kalbesi atvirksciai, kai pabos bespalviniai nagai irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 09, 23:50)
Nu pala pala....tuoj kalbesi atvirksciai, kai pabos bespalviniai nagai  irnesakyk.gif  biggrin.gif

savaitgaliui raudonas lakas eis i trasa, ale paprastas smile.gif CG revoliution noriu uzsilakuoti wub.gif
beje Exhale kaip graziai ant nagu atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 09, 23:53)
savaitgaliui raudonas lakas eis i trasa, ale paprastas smile.gif CG revoliution noriu uzsilakuoti  wub.gif
beje Exhale kaip graziai ant nagu atrodo  wub.gif

O pas mane ana labai sunkiai eina ax.gif na gal bus silciau i bus anuo lakuotis, norinciu daugiau smile.gif
Atsakyti
http://www.buyincoin...oduct-1362.html

Sita lempa tiktu geliniui lakavimui? blush2.gif
As tik del saves, tik sau ir tik geliniam lakavimui.
Atsakyti