Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Jolkuce, dar nemeginai su PN nauja spalvyte niekam lakuot?
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 02 06, 18:42)
Jolkuce, dar nemeginai su PN nauja spalvyte niekam lakuot?

schmoll.gif visos kolkas i ryshkias pasinere...kiba pavasario teks laukt biggrin.gif O plius dabar ir pati pasigavau bacila - tai baiges darbeliai kuriam laikui doh.gif
Atsakyti
as kur kinietiskus turiu eksperimentui tai nieko labai blogo apie juos negaliu pasakyti uosviene be jokio suskilinejimo pravaiksciojo 3savaites,4savaite nuauge labai daug bet laikosi normaliai jie,dar jos darbas,pastoviai chemijoj rankos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingosiukas1122 @ 2012 02 06, 20:33)
as kur kinietiskus turiu eksperimentui tai nieko labai blogo apie juos negaliu pasakyti uosviene be jokio suskilinejimo pravaiksciojo 3savaites,4savaite nuauge labai daug bet laikosi normaliai jie,dar jos darbas,pastoviai  chemijoj rankos. ax.gif

pamirsau kurios firmos bandei... bet jauciu atsoko fantazija man kuriam laukui kazka bandyt
Papildyta:
stai ranku palyginimas...

desine ranka
user posted image

kaire ranka
user posted image
Atsakyti
g.gif nu buvau siand. nagavitoj ir specialiai uzklausiau, kas gali atsitikt gelishui ant nagu per tokius salcius. Taigi gavau stai toki atsakyma: kadangi nagas naturalus lankstosi, nuo salcio jis susitraukia, nuo silumos jis pleciasi, tai pasekoje to_gali prasciau laikyti, bet kad suskilinetu stipriai tai tipo nea schmoll.gif gali galiukai pasilupti g.gif
Atsakyti
Gal nelabai i tema cia,bet maciau rase kazkas apie stampukus ;] kur juos perkate?;]
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 02 06, 20:59)
pamirsau kurios firmos bandei... bet jauciu atsoko fantazija man kuriam laukui kazka bandyt
Papildyta:

desine ranka

kaire ranka

g.gif unsure.gif eina švilpt ..... kai suskilinėjo...... blink.gif

Bet tai mažiukas nagelis ir šalia jo tai jei čiki? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 06 vasario 2012 - 20:18
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 02 06, 21:18)
g.gif  unsure.gif eina švilpt ..... kai suskilinėjo...... blink.gif

Bet tai mažiukas nagelis ir šalia jo tai jei čiki?  g.gif

ziauriai... bet va paplaunu kokius indus ir tas suskilinejimas ne taip matosi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 02 06, 21:18)
g.gif  unsure.gif eina švilpt ..... kai suskilinėjo...... blink.gif

Bet tai mažiukas nagelis ir šalia jo tai jei čiki?  g.gif

mazas ir nykstys tai puikus... tas rie mazo tai toks vienas nezymus ruozelis yra... vos iziurimas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sau_lu_te: 06 vasario 2012 - 20:25
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 02 06, 20:59)
Papildyta:

desine ranka
user posted image

kaire ranka
user posted image

as sitos firmos badziau
http://www.ebay.co.u...=item870d73507b
Atsakyti
Na kaip matau tai populiariausias ar geriausias uzskaitytas gelish harmonia.As darbe su CND Shellac dirbu,bet ten mazokai spalvu . Ryt vaziuoju i viena parduotuve pasiziureti ir tikriausiai kokia 10 spalvu pirksiu.Tik va norejau jusu paklausti del uv lempos.Ar jus naudojat Harmonijos ,ar betkokia 36w ? Dar brangoka butu pirkti Harmonijos lempa £358.80 .
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 06, 14:19)
Gal dar kas turit atsiliepimu apie ORLY?  blush2.gif kas dar su jais dirbat? ax.gif

nu mano atsiliepimai tokie,
sokoladas nudaze nago plokstele
jis kietesnis uz harmony, todel dazniau nuskyla kampuciai ir t.t.

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 02 06, 17:13)
Na įkeliu šios dienos pirkinius ax.gif
user posted imageuser posted image

as pirkau sweet dream ir exhale wub.gif ir strukturini pasiemiau, ryt desiuos, pavargau nuo spalvu doh.gif

QUOTE(_Erika_ @ 2012 02 06, 21:13)
Na kaip matau tai populiariausias ar geriausias uzskaitytas gelish harmonia.As darbe su CND Shellac dirbu,bet ten mazokai spalvu . Ryt vaziuoju i viena parduotuve pasiziureti ir tikriausiai kokia 10 spalvu pirksiu.Tik va norejau jusu paklausti del uv lempos.Ar jus naudojat Harmonijos ,ar betkokia 36w ? Dar brangoka butu pirkti Harmonijos lempa £358.80 .

CND net labai praplete palete bigsmile.gif
lempa naudoju paprasta UV 36w, jus cia turbut kalbate apie LED lempa tokia kaina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 02 06, 00:51)
o kur visa ta maisyma pasidarai, kokiam nors indelyje?

ne, ant stiklines paletes, nusipirkau ja.

QUOTE(Sonie @ 2012 02 06, 00:53)
o nuo to maisymo neskyla, netrupa? Vienodai gerai lakas laikos? ax.gif

man viskas ok, tikrau daug spalvu maisiau- viskas ok. nu as zinokit sita dalyka atidirbau, man nelieka gelio, be to, nepritrunka smile.gif kazkaip is akies. juk pirma karta kai darai. 3 lasai vieno, 3 lasai kito.
pritruko- tada kita kart po 4 dejau. ir viskas ok. cia pvz, daba nezinau, pagal geli. nes kai kuris skystas, kai kuris- tirstas.
Atsakyti