Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 09, 21:48)

Vo, kaip tik ta pacia foto radau ir ka.nezinociau kur anas panaudot, va zydra-idomu, bet irgi ka as zinau, netureciau kur lakuot schmoll.gif

cia jau specifiskai, reiktu derinti prie aprangos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 09, 22:48)

O ta 01605 as va turiu - tai rodziau kas per velnias  biggrin.gif

as kaip visada pramiegojau.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 09, 21:49)
grazi ta oranzine man ir nors tu ka  4u.gif

Nu tokia silta spalva, bet nezinau nezinau..... g.gif gal ant kokio koralo graziia ziuretusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 09, 22:51)
Nu tokia silta spalva, bet nezinau nezinau..... g.gif gal ant kokio koralo graziia ziuretusi g.gif

rizikuosiu... a vdrug einamiausia bus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 09, 21:51)
as kaip visada pramiegojau.... ax.gif

Nu laba diena- tai kol knarkdama aini i sm? biggrin.gif Ma rodos mergos dejo ta efekta i bendra albuma, pasiknisk ant tokiu tamsiu nagu uzdeta buvo mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 09, 22:52)
Nu laba diena- tai kol knarkdama aini i sm? biggrin.gif Ma rodos mergos dejo ta efekta i bendra albuma, pasiknisk ant tokiu tamsiu nagu uzdeta buvo mano smile.gif

ainu jeskot biggrin.gif
Atsakyti
o is kur perkates nuemeja lako? is Nagavitos?
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 02 09, 22:10)

tai, kad siustis , merginos sake nelabai apsimoka remuveri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 02 09, 23:10)

as is cosmeticshop.lt 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarelis,
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 09, 09:44)
Ogi padiskutuokim ar nagas kvepuoja? doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ar jusu nuomone, tokia pat kaip ir daugumos "nesimokiusiu mokykloje"? biggrin.gif

Nekvepuoja tas nagas o jam ir nereikia kvepuot, ragine atauga ir tiek 4u.gif Klausineja ir manes to pacio, kaip ir visu turbut ir sako--bet juk kaip nesveika nagam tas gelinis..juk nekvepuoja nagas biggrin.gif

QUOTE(Sonie @ 2012 02 09, 12:13)
dar noriu paklausti, kas dirba su HG baze... ar jus nuimat bazes pertekliu teptuku ar ne? nes siandien kalbejau su viena "eksperta" tai ji man aiskino, kad reikia tept labai labai plonai ir nieko nenuiminet... doh.gif atseit kai ji bande nuimt, tai to sluoksnio liko tik del lipnumo (atseit jau taip mazai) ir nelaike jos klientems nagai..  doh.gif

As anksciau nuiminejau teptuku, o dabar isvis varau chaltura biggrin.gif nuvalau su popieriniu ranksluosciu thumbup.gif nu kaip patogu-fantastika!!! Pirkdavau anksciau tuos popieriukus rulone, kur specialus, tai ***** 16lt per savaite isvarydavau, nes valai valai, jie gi greitai baigiasi...o dabar man super kaip patinka tie popieriniai ranksluosciai thumbup.gif tik as perku tuos gerus, kur brangesni, tu lietuvisku nebandziau, nes galvoju kad jie dulka..

QUOTE(Sonie @ 2012 02 09, 21:01)
as galvojau degtine dezinfekcijai is vidaus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Is vidaus reikia kol manikiura darai, o paskui jau i isore biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 09, 23:27)
as is cosmeticshop.lt  4u.gif

jei is cosmeticshop.lt perkant, tai siustis pigiau gaunasi ax.gif

Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 09, 23:37)
.... As anksciau nuiminejau teptuku, o dabar isvis varau chaltura biggrin.gif nuvalau su popieriniu ranksluosciu thumbup.gif nu kaip patogu-fantastika!!! ...

cia tie kur kirpejos galvas isplove deda blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 02 09, 22:48)
cia tie kur kirpejos galvas isplove deda blush2.gif ?

Ne ne, sitie tinka tik pedikiurui biggrin.gif as kalbu apie virtuvinius popierinius ranksluoscius, atsiplesi ta ranksluostuka ir valai kur tau reikia. Mano lipnumo nuemejas purskiamas, na as isipylus i purskiama buteliuka, tai man labai patogu-papurskiu ant nago ir nusausinu su ranksluostuku. Ko tik tos ,,senos,, raganos manikiuristes neprimasto ane biggrin.gif
Atsakyti