Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sonie @ 2012 02 09, 20:49)
oj kiek ji pabaigus visko  doh.gif  doh.gif  doh.gif ir pastoviai po mokymus vazineja ir pati jau turbut nebezino ko ji galetu nezinot...  doh.gif todel ir suabejojau  biggrin.gif

Tai vadinas is mandrumo galva susisukus anai jau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 09, 20:51)
bet pala... ar as kazkur girdejau ar jau sapnuojas man, kad ir paprastas spiritas tinka?  g.gif

ir degtine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 02 09, 21:57)
ir degtine  thumbup.gif

cia juokaujat ar rimtai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 09, 20:57)
cia juokaujat ar rimtai?  biggrin.gif

o degtine is ko padaryta mirksiukas.gif
Atsakyti
Kalbejot kad per tarpininkes viskas labai isbrangsta siunciantis... as siunciausi du lakus HG ir nuemeja... sumokejau 115lt. na removerio neapsimokejo siustis, kita kart zinosiu... bet siaip manau visai normali kaina laku isejo...
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 02 09, 21:58)
o degtine is ko padaryta  mirksiukas.gif

as galvojau degtine dezinfekcijai is vidaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 02 09, 20:57)
ir degtine  thumbup.gif

drinks_cheers.gif ir be jokiu juoku, gelio cleanceris irgi gi sudetyje yra alkoholio mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2012 02 09, 21:01)
as galvojau degtine dezinfekcijai is vidaus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir cia profilaktishkai-labai tinka thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 09 vasario 2012 - 21:06
QUOTE(Sonie @ 2012 02 09, 21:01)
as galvojau degtine dezinfekcijai is vidaus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ne tik, viena cerka i vidu, kita ant nagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 02 09, 20:59)
Kalbejot kad per tarpininkes viskas labai isbrangsta siunciantis... as siunciausi du lakus HG ir nuemeja... sumokejau 115lt. na removerio neapsimokejo siustis, kita kart zinosiu... bet siaip manau visai normali kaina laku isejo...

nezinau kas kam subrangsta, bet as sakiaus topa, baze ir 1 spalva i man kiekvienas buteliukas gavos po 45 lt...manau liuks smile.gif O tai 100 kart vistiek pigiau nei pirkti Lietuvoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 09 vasario 2012 - 21:04
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 02 09, 20:59)

Tikrai nepermokėjot g.gif Kai gausiu lakus kuriuos esu uzsisakius , vel sakysiuos drinks_cheers.gif pabandziau - atsiuntė , dabar negaliu sustot užsakinėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 09, 22:03)
drinks_cheers.gif  ir be jokiu juoku, gelio cleanceris irgi gi sudetyje is alkoholio  mirksiukas.gif

tai vat as dabar ir mastau.. g.gif mano cleanseris baiginejas tai ar apsimoka man pirkt nauja ar uzteks spiriciuko ? blush2.gif nes dar nuo caro riuriko laiku turiu nemaza butelaiti gryno spirito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 09, 21:04)
nezinau kas kam subrangsta, bet as sakiaus topa, baze ir 1 spalva i man kiekvienas buteliukas gavos po 45 lt...manau liuks smile.gif O tai 100 kart vistiek pigiau nei pirkti Lietuvoje smile.gif

tas 45lt ar cia su atsisiuntimu ar be ?
Atsakyti