Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Rinacatwoman @ 2012 02 09, 15:17)
Sveiki,

Gal kas galetu pasakyti kur galima butu pigiau nusipirkt rinkini geliniam lakavimui ( harmony gelish ). ir laku Harmony gelish ? domina prancuziskam manikiurui smile.gif esu naujoke siame reikale, todel nelabai dar susigaudau smile.gif gal pas kokia SM nare pigiau yra ?
buciau labai labai dekinga uz info smile.gif

Yra tema viskas nagams, pasidairykite ten. Ten Teneraz (arba kažkoks panašus nicas) pardavinėja priemones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 09, 12:13)
P
Merginos,

dar noriu paklausti, kas dirba su HG baze... ar jus nuimat bazes pertekliu teptuku ar ne? nes siandien kalbejau su viena "eksperta" tai ji man aiskino, kad reikia tept labai labai plonai ir nieko nenuiminet... doh.gif atseit kai ji bande nuimt, tai to sluoksnio liko tik del lipnumo (atseit jau taip mazai) ir nelaike jos klientems nagai..  doh.gif
Papildyta:

Taip - nuimu, kartais teptuku, kartais parlono gabaliukais(labai patogu, greita ir nesivelia plaukeliai ).KOdel yra noras isvedzioti savaip, jeigu tiek moksluose, tiek gamintojo nurodymais reiktu daryti taip kaip reik, o ne is galvos islauzti savo"expertes" experimentus biggrin.gif Itariu savamoksle g.gif ania?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 09 vasario 2012 - 17:06
Labas mamytes smile.gif As gal labai be'temos paklausiu bet cia kazin mano problema ar manikiuristes g.gif 4 kartus lakavausi geliniu laku ir pirma diena viskas buna super bet ant rytojaus is po nakties man buna atskile lakas doh.gif kosmasmaras.... Pirma karta galvojau gal del darbo smile.gif nuejau persilakavau atrodo laiko laiko bet apsiziuriu kad vel baisu smile.gif Nusilakavau treciu kartu ejau i baliu nu ir gerai viska bet vel... nuejo... ketvirta karta ta pati daina... doh.gif matyt gal man lakas netinga schmoll.gif arba paprasciausiai as netikus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ar jums mamytes kada taip nutike? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(betemos @ 2012 02 09, 17:18)
Labas mamytes smile.gif As gal labai be'temos paklausiu bet cia kazin mano problema ar manikiuristes  g.gif  4 kartus lakavausi geliniu laku ir pirma diena viskas buna super bet ant rytojaus is po nakties man  buna atskile lakas doh.gif  kosmasmaras.... Pirma karta galvojau gal del darbo  smile.gif  nuejau persilakavau atrodo laiko laiko bet apsiziuriu kad vel baisu smile.gif Nusilakavau treciu kartu ejau i baliu nu ir gerai viska bet vel... nuejo... ketvirta karta ta pati daina... doh.gif  matyt gal man lakas netinga schmoll.gif  arba paprasciausiai as netikus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Ar jums mamytes kada taip nutike? smile.gif

Suprast kaip? Ar atsokes lakas nuo nago , ar suskilinejes pavirsius lako?
Kokios firmos lakais lakuoja jums?Jei atsoka nuo nago laisvojo krasto-tai gal negerai apgaubia nago galiuka lakuojant? unsure.gif Ar nuo odeliu atsoka?
Atsakyti
Sveikos,merginos,iskilo klausimas man ;DD
ar butina tureti ta HARMONY Gelish Cleanser Valomasis gelio nagų skysti ir PH Bond?;DD nes uzsisakiau nuriebalinamaji skysti buteliuke paprastam,na ta prasme ne lako,be teptuko ;D ir dabar galvoju ar tiks ;D
o tas cleanser reikalingas? ka jis daro? kas ji atstot galetu?;]]
buciau belekaip dekinga uz atsakymus ;]
Atsakyti
Laba,

1-mame psl. yra nuoroda kaip padaryti grazu pranzuza, gal galit pasakyt koki teptuka naudoja.

dekui
Atsakyti
QUOTE(Cle0 @ 2012 02 09, 19:40)
ar butina tureti ta HARMONY Gelish Cleanser Valomasis gelio nagų skysti ir PH Bond?;DD nes uzsisakiau nuriebalinamaji skysti buteliuke paprastam,na ta prasme ne lako,be teptuko ;D ir dabar galvoju ar tiks ;D

Naudok viso to pakeitumui sau namie Cutasept is vaistines ir bus rami galva biggrin.gif O tai daba makaluojies nezinai ko reik ir kam ir t.t
Cutaseptas tau bus ir vietoj nuriebalinimo ir dehidravimo ploksteles ir tiks nuvalyt lipnuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cle0 @ 2012 02 09, 19:40)

niu kaip ir pirmam puslapy parasyta, kam jis reikalingas mirksiukas.gif o jei bonde nera teptuko, tai isigyk, kad turetum kuo tepti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2012 02 09, 20:44)
Laba,

1-mame psl. yra nuoroda kaip padaryti grazu pranzuza, gal galit pasakyt koki teptuka naudoja.

dekui

Toki pati kaip nuorodoj biggrin.gif kvadrata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 09, 18:03)
Taip - nuimu, kartais teptuku, kartais parlono gabaliukais(labai patogu, greita ir nesivelia plaukeliai ).KOdel yra noras isvedzioti savaip, jeigu tiek moksluose, tiek gamintojo nurodymais reiktu daryti taip kaip reik, o ne is galvos islauzti savo"expertes"  experimentus biggrin.gif Itariu savamoksle g.gif  ania?

oj kiek ji pabaigus visko doh.gif doh.gif doh.gif ir pastoviai po mokymus vazineja ir pati jau turbut nebezino ko ji galetu nezinot... doh.gif todel ir suabejojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 09, 21:44)
Naudok viso to pakeitumui sau namie Cutasept is vaistines ir bus rami galva  biggrin.gif O tai daba makaluojies nezinai ko reik ir kam ir t.t
Cutaseptas tau bus ir vietoj nuriebalinimo ir dehidravimo ploksteles ir tiks nuvalyt lipnuma smile.gif

Didelis didelis aciu jums ;D drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 09, 21:44)
Naudok viso to pakeitumui sau namie Cutasept is vaistines ir bus rami galva  biggrin.gif O tai daba makaluojies nezinai ko reik ir kam ir t.t

bet pala... ar as kazkur girdejau ar jau sapnuojas man, kad ir paprastas spiritas tinka? g.gif
Atsakyti