Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(nila_ks @ 2012 02 09, 13:32)
man su parsiuntimu gavos kazkur 47 lt o per tarpininke 53lt, kazi ar verta siustis  g.gif

o kur jus matot, kad atkeliavo i pasta (gal yra koks siuntos nr), nes 13 diena isvykstu is LT ir grisiu 24, tai bijau, kad kur nenuklystu mano siuntinukas  unsure.gif

na jeigu siustas neregistruotu ir nuklys tai ebay iskelsit byla ir jums arba pinigus grazisn arba issius nauja smile.gif Is pasto pranesimas turi ateit 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, o nebaugina sąlyginai žemas reitingas to pardavėjo? Nes aš jau seniai siunčiuosi iš Ebay, bet pasižiūriu atsiliepimus ir kai pamatau, kad dauguma neigiamų feedback'ų dėl to, kad negavo prekės, tai baidausi doh.gif Nes yra tekę patampyti nervus su paypal, kol susigražinau pinigėlius dėl negauto siuntinio ax.gif Ir prekės neturi, ir laiko užima... g.gif

Beja, nagas tikrai nekvėpuoja per plokštelę - visas naudingas medžiagas gauna iš gyvuonies, kuris yra už antnagio (kurį karpom, kai darom manikiūrą ax.gif ), o sluoksniuotis pradeda, kai per daug šiaušdami ir sausindami nuimame hidrolipidinę plėvelę 4u.gif Atsiknoja raginės ląsteles ir t.t. Bet tada padeda riebalas 4u.gif Tam ir rekomenduojame lakuojant ilgalaikiu kuo dažniau teplioti odeles aliejuku blush2.gif

QUOTE(Ingosiukas1122 @ 2012 02 09, 12:07)

Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 02 09, 12:52)
Sakykit, o nebaugina sąlyginai žemas reitingas to pardavėjo? Nes aš jau seniai siunčiuosi iš Ebay, bet pasižiūriu atsiliepimus ir kai pamatau, kad dauguma neigiamų feedback'ų dėl to, kad negavo prekės, tai baidausi  doh.gif  Nes yra tekę patampyti nervus su paypal, kol susigražinau pinigėlius dėl negauto siuntinio ax.gif  Ir prekės neturi, ir laiko užima... g.gif

čia yra aukšti reitingai, nes pasižiūrėkite kiek prekių per mėnesį parduoda 4u.gif O tų negatyvų visada turėjo pardavėjai ir turės. Va buvo laikai, kai pardavėjas galėjo negatyvą palikti, tada tų "nepatenkintų" pirkėjų mažiau buvo, dabar ebay pakeitė savo politiką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 02 09, 14:02)
čia yra aukšti reitingai, nes pasižiūrėkite kiek prekių per mėnesį parduoda 4u.gif  O tų negatyvų visada turėjo pardavėjai ir turės. Va buvo laikai, kai pardavėjas galėjo negatyvą palikti, tada tų "nepatenkintų" pirkėjų mažiau buvo, dabar ebay pakeitė savo politiką  4u.gif

drinks_cheers.gif
ziurekit, kad reitingas nebutu zemesnis nei kokie 95% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 02 09, 14:02)
čia yra aukšti reitingai, nes pasižiūrėkite kiek prekių per mėnesį parduoda 4u.gif  O tų negatyvų visada turėjo pardavėjai ir turės. Va buvo laikai, kai pardavėjas galėjo negatyvą palikti, tada tų "nepatenkintų" pirkėjų mažiau buvo, dabar ebay pakeitė savo politiką  4u.gif

na, aš idealistė, ieškau su 100 % bigsmile.gif

beja, jaučiu, pabandžiau su žemesniu ir pasimetė mano prekė iš čia:

http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649

O tų, daug parduodančių, irgi baidausi, nes jiems nelabai svarbus klientas esi - palikai neigiamą atsiliepimą ar ne - čia tik lašas jūroje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 02 09, 14:13)

beja, jaučiu, pabandžiau su žemesniu ir pasimetė mano prekė iš čia:

http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649

O tų, daug parduodančių, irgi baidausi, nes jiems nelabai svarbus klientas esi - palikai neigiamą atsiliepimą ar ne - čia tik lašas jūroje doh.gif

Tai sis pardaves tik 200 suvirs feedback'u turi. Tokie daznai prigrybauja. Na nezinau, as is ebay siunciuos metu metus, ne viena preke buvo pasimetus, bet nekart nelikau nuskriausta - visalaik ar pinigai grazinti buvo ar nauja preke gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 09, 14:17)
Tai sis pardaves tik 200 suvirs feedback'u turi. Tokie daznai prigrybauja. Na nezinau, as is ebay siunciuos metu metus, ne viena preke buvo pasimetus, bet nekart nelikau nuskriausta - visalaik ar pinigai grazinti buvo ar nauja preke gavau  4u.gif

na, aš irgi dėkinga Paypal'o politikai - nė sykio nelikau nuskriausta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 02 09, 14:34)
na, aš irgi dėkinga Paypal'o politikai - nė sykio nelikau nuskriausta 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 02 09, 13:13)

biggrin.gif 100 proc. turi kurie iš JAv siunčia tik į JAV, kurie iš UK siunčia tik į UK, nes tes siuntinių tracking numeriai matosi online ir siuntinys nepasimeta arba pirkėjas pavogti negali biggrin.gif
mano draugai ebay gintaru prekiavo. Tai neįsivaizduojat kiek ten nachalų pirkėjų yra. Pasakojo visus prekybos ebay "ypatumus", kad pvz.: pirkėjas nusiperka, išsiunti, praeina savaitė ir iškelia bylą per paypal. Logiška - siuntinys net nespėjo nueiti, o pirkėjas į kalbas nesileidžia. Mūsų pašto registracijos Nr. nieko nereiškia, paypal'ui reikia, kad tracking number matytųsi online. Arba dar variantas jiems buvo - pirkėjas parašė - grąžink pinigus arba palisiu negatyvą, kad prekiauji plastmasiniais gaminiais blink.gif Nu ir ką daryti??? Pirktum iš tokio pardavėjo gintaro gaminius kur negatyvas "Tai plastmasė ir pardavėjas nesutinka grąžinti pinigų"? Vo taip va.

Teisingai Sonie rašė, visada gali atgauti pinigus iškėlus bylą per paypal 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 09, 13:13)

Merginos,

dar noriu paklausti, kas dirba su HG baze... ar jus nuimat bazes pertekliu teptuku ar ne? nes siandien kalbejau su viena "eksperta" tai ji man aiskino, kad reikia tept labai labai plonai ir nieko nenuiminet... doh.gif atseit kai ji bande nuimt, tai to sluoksnio liko tik del lipnumo (atseit jau taip mazai) ir nelaike jos klientems nagai..  doh.gif
Papildyta:

As naudoju HG baze, pertekliu nuimu arba su teptuku arba su paroloniukiu stipriau nubraukiu ir laiko tikrai gerai, kaip ir priklauso smile.gif Jei nenuimu pertekliaus tada sunkiau spalva man tepasi, net buna kad nuo galiuku pabega ta spalvyte.. Siaip visada nuimu, cia sau kartais pamirstu bedarydama ir skubedama doh.gif ,bet laikymas del to nepablogeja..
Atsakyti
QUOTE(jusku @ 2012 02 09, 15:02)
As naudoju HG baze, pertekliu nuimu arba su teptuku arba su paroloniukiu stipriau nubraukiu ir laiko tikrai gerai, kaip ir priklauso  smile.gif  Jei nenuimu pertekliaus tada sunkiau spalva man tepasi, net buna kad nuo galiuku pabega ta spalvyte.. Siaip visada nuimu, cia sau kartais pamirstu bedarydama ir skubedama  doh.gif  ,bet laikymas del to nepablogeja..

o man jau cia prikarksejo ryte... kad atseit nuemus nebelieka visai tos bazes, su teptuku viskas nusiema ir t.t. doh.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas galetu pasakyti kur galima butu pigiau nusipirkt rinkini geliniam lakavimui ( harmony gelish ). ir laku Harmony gelish ? domina prancuziskam manikiurui smile.gif esu naujoke siame reikale, todel nelabai dar susigaudau smile.gif gal pas kokia SM nare pigiau yra ?
buciau labai labai dekinga uz info smile.gif
Atsakyti