Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 08, 21:28)
Vadinas patirtis nekokia, ir eilinykart pasiteisina, kad geriau pirkt , kad ir brangesni , bet kokybishkesni daikta ar produkta, nu bele dabar patenkintas smalsumas ir ramu thumbup.gif

drinks_cheers.gif va čia man su viskuom taip yra. Atrodo brangu, nusipirki kažkokį pigesnį atitikmenį ir finale vistiek tą "brangųjį" reikia pirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2012 02 09, 08:51)
Man tai nepavyksta ebay , rasti pigiau negu uz 50lt  g.gif reikia atižiau ieškoti

vakar ilgai knisaus bet uz 47lt cia su parsiuntimu radau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas ligoniukams ir nebe jiems 4u.gif

Ogi padiskutuokim ar nagas kvepuoja? doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ar jusu nuomone, tokia pat kaip ir daugumos "nesimokiusiu mokykloje"? biggrin.gif

Dermatologės komentaras:
Vilniaus Odos ir venerinių ligų dispanserio odos ligų skyriaus vedėja Neringa Valeckienė:
- <<<.... Juk nagas visai nekvėpuoja. Ir tai yra suragėjusi odos dalis....>>>

Ar sutinkat su teiginiu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 09 vasario 2012 - 09:53
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 09, 09:44)
Labas rytas ligoniukams ir nebe jiems  4u.gif

Ogi padiskutuokim ar nagas kvepuoja? doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ar jusu nuomone, tokia pat kaip ir daugumos "nesimokiusiu mokykloje"? biggrin.gif

Dermatologės komentaras:
Vilniaus Odos ir venerinių ligų dispanserio odos ligų skyriaus vedėja Neringa Valeckienė:
- <<<.... Juk nagas visai nekvėpuoja. Ir  tai yra suragėjusi odos dalis....>>>
Ar sutinkat su teiginiu ?

Mano manymu smile.gif nago pagrindas yra matrica, kuri itakoja nago augima, jo forma, stipruma ir taip toliau. Kadangi mes uzlakuoja geliniu laku nago plokstele, (o ne matrica) tai yra ja apsaugome nuo isoriniu bei cheminiu poveikiu. Nago plokstele po laku randasi siltai, o kaip zinome siluma skatina nago augima, jam tiesiog ten yra gerai smile.gif Bet cia jau yra tarpine stotele, kaip mes ta nagiuka paruosime ar jos nenugramdysime siurksciomis dildemis ar gerai dezinfekuosime ir dehidratuosime. Taip, kad manau kaip paklosi taip ir ismiegosi biggrin.gif
Papildyta:
ir kas be ko, juk pati net parase, kad tai yra suragejusi odos dalis, tai kazin kaip ji gali kvepuoti, tas suragejimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 09 vasario 2012 - 10:07
Maciau diskutavot apie ebay.com, ar atsiskaityt galima tik turint paypal? tikriausiai reikia kreditines korleles, su paprasta visa nesigaus? unsure.gif

as irgi gundausi,bet reiktu tik per tarpininke,tai dar isbrangtu lakai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 08, 22:23)
Baikit juokus. Eikit i ebay.com, o ne i ebay.co.uk smile.gif
Iveskit HARMONY GELISH ir norimos spalvytes koda, pazymekit, kad norit i LT, kurie siustu paieskoje ir pamatysit smile.gif Va as katik viena spalvytu uz 41 LT uzsisakiau smile.gif

Pasidalinkit iš kokio pardavėjo 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2012 02 09, 11:56)
Pasidalinkit iš kokio pardavėjo  4u.gif  mirksiukas.gif

sitie i LT irgi siuncia vieni is pigesniu,kiek ieskojau smile.gif

http://www.ebay.com/...1436.l2649#shId

http://www.ebay.com/...1436.l2649#shId
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 02 09, 10:04)
Mano manymu  smile.gif  nago pagrindas yra matrica, kuri itakoja nago augima, jo forma, stipruma ir taip toliau. Kadangi mes uzlakuoja geliniu laku nago plokstele, (o ne matrica) tai yra ja apsaugome nuo isoriniu bei cheminiu poveikiu. Nago plokstele po laku  randasi siltai, o kaip zinome siluma skatina nago augima, jam tiesiog ten yra gerai  smile.gif Bet cia jau yra tarpine stotele, kaip mes ta nagiuka paruosime ar jos nenugramdysime siurksciomis dildemis ar gerai dezinfekuosime ir dehidratuosime.  Taip, kad manau kaip paklosi taip ir ismiegosi  biggrin.gif
Papildyta:
ir kas be ko, juk pati net parase, kad tai yra suragejusi odos dalis, tai kazin kaip ji gali kvepuoti, tas suragejimas  biggrin.gif

Nu va aciu diev yra dar ismananciu savo darba zmoniu 4u.gif Man reikejo tiesiog palaikymo, nesuprantu, labai daug moteru ateina ir kartoja ta pati, o nagas kvepuos, o man dare ta ir ta, dejo sita ir ana ir sake nagas kvepuoja per gelius akrilus ir t.t doh.gif Tai vadinas ne visos dirbancios mokesi anatomijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2012 02 09, 11:56)
Pasidalinkit iš kokio pardavėjo  4u.gif  mirksiukas.gif

Populiariasias spalvas perku is Sito smile.gif kitu ieskaus visalaik 4u.gif
Papildyta:
Merginos,

dar noriu paklausti, kas dirba su HG baze... ar jus nuimat bazes pertekliu teptuku ar ne? nes siandien kalbejau su viena "eksperta" tai ji man aiskino, kad reikia tept labai labai plonai ir nieko nenuiminet... doh.gif atseit kai ji bande nuimt, tai to sluoksnio liko tik del lipnumo (atseit jau taip mazai) ir nelaike jos klientems nagai.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Trikse @ 2012 02 09, 11:07)
Maciau diskutavot apie ebay.com, ar atsiskaityt galima tik turint paypal? tikriausiai reikia kreditines korleles, su paprasta visa nesigaus?  unsure.gif

as irgi gundausi,bet reiktu tik per tarpininke,tai dar isbrangtu lakai  unsure.gif

na galite issimti paprasta tarkime Visa Virtuon ir susieti ja su savo korteles saskaita... ir nereiks jokiu tarpininkiu, nes perkant per jas per ebay brangokokai gausis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 09, 12:13)
Populiariasias spalvas perku is Sito smile.gif kitu ieskaus visalaik  4u.gif
Papildyta:
Merginos,

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2012 02 09, 13:19)

ner uz ka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 09, 08:53)
tikrai reikia pasiknaisiot... as nepamenu kada pirkau brangiau kaip uz 43 LT  4u.gif

man su parsiuntimu gavos kazkur 47 lt o per tarpininke 53lt, kazi ar verta siustis g.gif

o kur jus matot, kad atkeliavo i pasta (gal yra koks siuntos nr), nes 13 diena isvykstu is LT ir grisiu 24, tai bijau, kad kur nenuklystu mano siuntinukas unsure.gif
Atsakyti