Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sonie @ 2012 02 08, 10:16)
niu man viena laime , kad apsirgau vasari kai visur viskas apstoje ir darbelio maziau...  ax.gif

Nu joooo, darbai tikrai apstoje....kaip as nemegstu tokio vat laiko doh.gif darbas tik su savom klijentem ir tos kazkodel vasari nutaria nieko nesidaryt rolleyes.gif sakes....jau sakiau reikia nestis megzt i darba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 08, 11:20)
Nu joooo, darbai tikrai apstoje....kaip as nemegstu tokio vat laiko doh.gif darbas tik su savom klijentem ir tos kazkodel vasari nutaria nieko nesidaryt rolleyes.gif sakes....jau sakiau reikia nestis megzt i darba biggrin.gif

nu mna ir keista... kazkaip buvo uvo drbo, sausis palyginus su praeitais metais auksinis, o vasari pizdriks ir apstojo viskas... tai ir as einu, lipu sienom ir is to liudesio lakus uzsisakineju biggrin.gif nu tikekimes, kad kova viska spajudes (nors gal ir ne, kai ateis pas zmones saskaitos uz sildyma doh.gif ) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 08, 11:20)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

A va as pabandysiu, avdrug ana labai tiks kokioms ruzavoms uzdengt, ar blizgalus megstancioms cool.gif

zinai kas blogiausia? biggrin.gif kd ir as visai ja gundaus biggrin.gif
Atsakyti
Joooo, pas mane irgi apstojo darbai doh.gif
Panos darbe ateina ir sako ką vėl balionas kažkas neatėjo? sakau nea schmoll.gif nėra užsirašiusių. Kaip tai nėra juk tu visada dirbi sakau baigės darbai laukiam naujų thumbup.gif

Pas mane jau kelios klientės nusiemė ilgalaikį paiilsinti nagučius
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 02 08, 11:28)
Joooo, pas mane irgi apstojo darbai  doh.gif
Panos darbe ateina ir sako ką vėl balionas kažkas neatėjo? sakau nea schmoll.gif nėra užsirašiusių. Kaip tai nėra juk tu visada dirbi sakau baigės darbai laukiam naujų thumbup.gif

idomu kada vel viskas pajudes... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 08, 10:30)
idomu kada vel viskas pajudes...  blush2.gif

Pajudes, viskas bus normaliai 4u.gif Vasaris kiekvienais metais toks buna..Tuoj kovas, vel darbai i prieki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 08, 10:33)
Pajudes, viskas bus normaliai 4u.gif Vasaris kiekvienais metais toks buna..Tuoj kovas, vel darbai i prieki thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 02 08, 10:28)
J

Pas mane jau kelios klientės nusiemė ilgalaikį paiilsinti nagučius

pas man irgi yra tokiu, tame tarpe ir as pati biggrin.gif

Atneshu-grozybe, nu mane siti nagai uzbure wub.gif wub.gif Kiek matau-tai lyg ir ant priaugintu lakuota g.gif
user posted image
pink smothie, vegas night wub.gif wub.gif ir sheek white wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 08 vasario 2012 - 10:39
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 08, 11:33)

Niu pas mane praeitas kovas dar toks toks buvo, o vat nuo balandzio tai kai dejo... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 08, 11:36)

Atneshu-grozybe, nu mane siti nagai uzbure  wub.gif  wub.gif  Kiek matau-tai lyg ir ant priaugintu lakuota g.gif

tikrai labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 08, 10:04)
rolleyes.gif  O tai tu uzsisakei situs naujus? bigsmile.gif
Agi ta pati ka visos turi, o as ne ..pradedant "tiger blossom", "pink smoothie","make a diference"ir t.t biggrin.gif

nea, nepirkau, ateis drauge is UK jo nusiimti, sake tris savaites vaiksciojo, tai vaizda matysiu ir kaip nusiimineja biggrin.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 08, 10:36)
Atneshu-grozybe, nu mane siti nagai uzbure  wub.gif  wub.gif  Kiek matau-tai lyg ir ant priaugintu lakuota g.gif
user posted image
pink smothie, vegas night wub.gif  wub.gif ir sheek white  wub.gif  wub.gif

taigis as pati pirma manikiura taip lakuota idejus cia buvau blush2.gif tik ne toks dailus jis buvo kaip cia unsure.gif Buvo rankos ir kojos lakuotos tongue.gif
Atsakyti
Užsisakiau Sweet Chocolate , galvojau kad ji matinė ruda . Atidžiau internete pažiūrėjau vaizdus , ir pamačiau kad ji perlamutrinė. Gal kuri turit ir galit ja aiškiau apibūdint ? ax.gif Noriu matinės rudos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 08, 13:04)
nea, nepirkau, ateis drauge is UK jo nusiimti, sake tris savaites vaiksciojo, tai vaizda matysiu ir kaip nusiimineja  biggrin.gif
taigis as pati pirma manikiura taip lakuota idejus cia buvau  blush2.gif tik ne toks dailus jis buvo kaip cia  unsure.gif Buvo rankos ir kojos lakuotos  tongue.gif

kai tiek fotkiu jau deta-as jau nesigaudau kur kurie doh.gif lotuliukas.gif Zodz man vadinas sits variantas- grazu, tavieji tadu per seminara irgi laaabai fainei atrode wub.gif

^nataly^ ji blizganti ruda, turinti siek tiek perlamutro,bet ne perdaugiausia, panasu man kazkuom i holografini laka gal net 4u.gif Tokia rudai persimaiso su auksiniu zvilgesiu.
Atsakyti

Ačiū už atsakymą. Ne tokios noriu doh.gif galvojau maišysiu su raudona ir gausiu , tamsiai raudomą . bet manau kad šia ne tas varijantas g.gif dar galiu atsaukti pirkimą , vienoj jos užsisakyti kitą spalvą mirksiukas.gif Noriu RUDOS cry.gif
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2012 02 08, 14:02)
Ačiū už atsakymą. Ne tokios noriu  doh.gif  galvojau maišysiu su raudona ir gausiu , tamsiai raudomą . bet manau kad šia ne tas varijantas  g.gif dar galiu atsaukti pirkimą , vienoj jos užsisakyti kitą spalvą  mirksiukas.gif Noriu RUDOS  cry.gif

Tai teks atsaukt arba sukeist ant kitos spalvytes, nes si apsoliut ne emaline schmoll.gif

merginos yr klausimas, kas per velnias galejo nutikti? http://images57.fotki.com/v647/photos/6/1861096/10392526/IMG_2215-vi.jpg, http://images42.fotki.com/v1435/photos/6/1861096/10392526/IMG_2219-vi.jpg Ar tai pasekmes nekokybishko darbo, ar todel , kad buvo perdengtas prancuzas tik topu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 08 vasario 2012 - 14:12