Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Nu šakės kiek Jūs čia mergaitės priplepėjot......
Teko pasidaryti kavos, beje vaišinu ir Jus visas
user posted imageir skaityti apie 12 puslapių doh.gif

QUOTE([B)
Jolkuce[/B],2012 02 07, 16:14]
Man taip grazu visos tos melynavos pasiziuret  wub.gif  http://www.mylatesto...sh-swatch-2.jpg

bet va i krepsa niekad nesidedu schmoll.gif  Nezinau, kode biggrin.gif

O sita kas gyvai turit  g.gif Gelish - Medieval Madness http://4.bp.blogspot...s1600/048.1.jpg

Idomu ar lengvai nusitirpina UV lakas  jei i ji pridedi daaaug blizgalu  http://i454.photobuc...67/photo1-3.jpg Black shadow su kalnu blizgiu lotuliukas.gif

4u.gif ax.gif turiu mėlyną ir pakankamai einama spalva thumbup.gif

QUOTE([B)
Trikse[/B],2012 02 07, 17:46]
Nepykit bet as apie ta pati... nejaugi niekas nenaudojat nsi lako ir neturit atsiliepimu  unsure.gif

Aš turiu tik tą vieną NSi spalvą baltą ir esu labai patenkinta tiek prancuziškui tiek dailei.

Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 08, 00:12)
https://www.nailsuperstore.com/  g.gif kazin kas cia per reikalas  g.gif niekas nebande  g.gif ryt poryt pamatysiu jais lakuotus nagus ir nuiminesiu, ziuresiu kas ten per reikalas  biggrin.gif

doh.gif Da vieni, oi as kai pasiknisu nete-tai tu UV laku ilgalaikiu kalnai kalneliai biggrin.gif nespesi visu ir isbandyt.Bet pasakiau sau, kad jei nete apie juos info mazai ir ner sukurtu forumu-vadinas anie nepaklausus ir as ju neperku biggrin.gif

ingeborgita2 aciu uz kavyte 4u.gif

O ka as siandiena- nieko toliau snargly braukiu ir pinigus i ora svilpiu doh.gif pasemiau 5 spalvas blush2.gif

tamosiuke ar tamsta pagriebet taja "High Voltage"? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 08 vasario 2012 - 09:37
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 08, 09:25)
doh.gif Da vieni, oi as kai pasiknisu nete-tai tu UV laku ilgalaikiu kalnai kalneliai biggrin.gif nespesi visu ir isbandyt.Bet pasakiau sau, kad jei nete apie juos info mazai ir ner sukurtu forumu-vadinas anie nepaklausus ir as ju neperku biggrin.gif

O ka as siandiena- nieko toliau snargly braukiu ir pinigus i ora svilpiu doh.gif pasemiau 5 spalvas

Matai, kad jau juos pačiupinėti teks tai už tai ir mąstau smile.gif
Ką ėmei?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 02 08, 10:02)
Matai, kad jau juos pačiupinėti teks tai už tai ir mąstau smile.gif
Ką ėmei?smile.gif

rolleyes.gif O tai tu uzsisakei situs naujus? bigsmile.gif
Agi ta pati ka visos turi, o as ne ..pradedant "tiger blossom", "pink smoothie","make a diference"ir t.t biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 08, 09:25)

O ka as siandiena- nieko toliau snargly braukiu ir pinigus i ora svilpiu doh.gif pasemiau 5 spalvas blush2.gif

tamosiuke ar tamsta pagriebet taja "High Voltage"? rolleyes.gif

Snargli ir as braukiu...tik pasveikau, nuejau i darba po savaitgalio ir vel doh.gif doh.gif

Nugis zinokit tamstele nejamiau as jos...mynkiaus mynkiaus...bet kad nerandu as nete jos nuotrauku, tai ir pabijojau. Bet mintyse man ji zinok stovi nors tu ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 08, 10:05)
Labas rytas,

Snargli ir as braukiu...tik pasveikau, nuejau i darba po savaitgalio ir vel doh.gif  doh.gif

Nugis zinokit tamstele nejamiau as jos...mynkiaus mynkiaus...bet kad nerandu as nete jos nuotrauku, tai ir pabijojau. Bet mintyse man ji zinok stovi nors tu ka biggrin.gif

Su manim panasiai, tik baigiau braukt, islindau savaitgali prie -20 i vel is naujo braukiu biggrin.gif
Na vadinas kai gausiu-parupinsiu daugiau nete fotkiu-pasemiau as ja, tamstos kalbomis suviliota doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 08, 11:05)
bet kad nerandu as nete jos nuotrauku, tai ir pabijojau. Bet mintyse man ji zinok stovi nors tu ka biggrin.gif

ieskojau ieskojau ir radau as biggrin.gif
http://www.nailharmo...otos/1332/2.jpg

Labas rytas mergaites 4u.gif As jau nuo vakar su dovanele - vakar buvo iki 39 uzkile, siandien nuo ryto 37,4 doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Jungiuos i ligoniu bedarbiu buri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 08, 10:07)
Na vadinas kai gausiu-parupinsiu daugiau nete fotkiu-pasemiau as ja, tamstos kalbomis suviliota doh.gif  blush2.gif

He he he devil.gif nu ka as galiu pasakyt...smagu biggrin.gif paziuresiu kaip atrodo ir tada jau zinosiu ar man jos reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 08, 11:11)
He he he devil.gif  nu ka as galiu pasakyt...smagu biggrin.gif paziuresiu kaip atrodo ir tada jau zinosiu ar man jos reikia thumbup.gif

Čiukčia ne durak biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 08, 10:11)

Grazi man ji labai kai vat taip parodyta, bet yra dar ir kitokiu sitos spalvos nuotrauku..uztat ir abejojau...
Sveik 4u.gif As praeitais metais kovo menesi visa savaite su 38 i darba ejau doh.gif kolege sirgo, reikejo kazkam dirbt, tai ejau kiekviena diena..kaip zombis..vaistu prirydavau ir pirmyn, nes darbo buvo kaip tycia, ciut spejau suktis...
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 02 08, 11:14)
Grazi man ji labai kai vat taip parodyta, bet yra dar ir kitokiu sitos spalvos nuotrauku..uztat ir abejojau...
Sveik 4u.gif  As praeitais metais kovo menesi visa savaite su 38 i darba ejau doh.gif kolege sirgo, reikejo kazkam dirbt, tai ejau kiekviena diena..kaip zombis..vaistu prirydavau ir pirmyn, nes darbo buvo kaip tycia, ciut spejau suktis...

niu man viena laime , kad apsirgau vasari kai visur viskas apstoje ir darbelio maziau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 08, 10:13)
Čiukčia ne durak  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

A va as pabandysiu, avdrug ana labai tiks kokioms ruzavoms uzdengt, ar blizgalus megstancioms cool.gif
Atsakyti