Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

As vel su savo spalvom biggrin.gif

mergaites, o kaip Jums allure HG spalvyte? ar turit kas? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
ilgokai pametusi jus buvau blush2.gif ale prilpepsejot kiek bigsmile.gif ir eksperimentu pridaret thumbup.gif
as va brestu nauju spalvu uzsipirkimui ax.gif va perskaitytsiu praeita temuke, susirinksiu graziausias spalvytes ir papirksiu biggrin.gif
ir pasistengsiu dazniau uzsukti smile.gif
Atsakyti
[quote=endriuka,2012 02 06, 16:25]
sveika,

as uzsakinejau per "rudaplauke", "laureta" irgi yra dar kuri uzsakineja.
Aciu 4u.gif

Atsakyti
Sonie, ko paduodi Orly gelinio lako nuemeja? g.gif
Nepatiko g.gif
Man tai tiesiog superinis Nobility thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2012 02 08, 00:30)
Sonie, ko paduodi Orly  gelinio lako nuemeja? g.gif
Nepatiko g.gif
Man tai tiesiog superinis Nobility thumbup.gif

schmoll.gif nepatiko... pabandziau, uzsukau ir uzsisakiau dar butelaiti HG 4u.gif

o kokia kaina to Nobility? ir kur perki? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 07 vasario 2012 - 23:36
QUOTE(renkyte @ 2012 02 07, 23:46)
sveikutes...
o ant priauginamu nagu lakuojant geliniu laku reikia bazes? g.gif  g.gif  g.gif

as nededu schmoll.gif tik topa dedu tai Gelisho 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2012 02 08, 01:35)
schmoll.gif nepatiko... pabandziau, uzsukau ir uzsisakiau dar butelaiti HG  4u.gif

o kokia kaina to Nobility? ir kur perki? blush2.gif

kur HG uzsisakei? bigsmile.gif

As matai Nobility jau vis pasipildau (siunciuosi is JAV) liejimui ant natur nagu ax.gif nu pamasciau kad jie jau natur skirti, tai ir HG tas pats, pameginau , nugis super thumbup.gif kito net neesu bandziusi tongue.gif bet jau i pabaiga eina, nzn ka daryt ar ta pati siusdintis ar Nagavitoj pamegint nusipirkti kazko kito g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2012 02 08, 00:40)

As matai Nobility jau vis pasipildau (siunciuosi is JAV) liejimui ant natur nagu  ax.gif nu pamasciau kad jie jau natur  skirti, tai ir HG tas pats, pameginau , nugis super thumbup.gif  kito net neesu bandziusi tongue.gif bet jau i pabaiga eina, nzn ka daryt ar ta pati siusdintis ar Nagavitoj pamegint nusipirkti kazko kito g.gif

as siunciuos is JAV, bet stengiuos gaudyt ne pas privacius pardavejus, retai pasitaiko, bet nusiperki uz kokius 4 dolcus... blush2.gif (cia jau su siuntimu). O siaip cosmeticshop.lt yra normalia kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 08, 01:46)
as siunciuos is JAV, bet stengiuos gaudyt ne pas privacius pardavejus, retai pasitaiko, bet nusiperki uz kokius 4 dolcus... blush2.gif (cia jau su siuntimu). O siaip cosmeticshop.lt yra normalia kaina smile.gif

Aciu 4u.gif
o kur tu JAV ieskai? ebejui ar pardese? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 08 vasario 2012 - 00:05
QUOTE(Pentarda @ 2012 02 08, 01:00)
Aciu 4u.gif
o tu per tarpininke siuntiesi? g.gif

schmoll.gif tiesiogiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 08, 02:01)
schmoll.gif tiesiogiai  4u.gif

pirma parasiau po to i parde ejau ziuret ax.gif ziu, kad lietuviskai raso doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Labas vakaras plepes 4u.gif biggrin.gif
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 15:14)
Man taip grazu visos tos melynavos pasiziuret  wub.gif

O sita kas gyvai turit  g.gif Gelish - Medieval Madness

Grazu ir man...bet irgi kaip ir tu--neisidedu i krepsa niekad. Nelabai kas jauc pas mane jos noretu.

As panasia i sita Medieval turiu is NSI , uzsisakiau blem is interneto tookia tipo grazi buvo paveikslely..kai atejo man ji....jop..mat kokio baisumo spalva buvo doh.gif doh.gif Bet gi as lietuve nu, tai kaip gi ismesi daikta jei piniga kainavo..paemiau ir sumaisiau as ja su balta spalva ir gavosi vat tokia kaip sitoji Medieval, aisku su ja niekas nesilakavo pas mane, bet as su ja lakavausi ne karta ir ne du. Man ji tinkama spalva biggrin.gif Ir kas pamato pas mane ant nagu sako-oi, kokia graziiiiii......bet niekas nesilakuoja biggrin.gif

QUOTE(Trikse @ 2012 02 07, 16:46)
Nepykit bet as apie ta pati... nejaugi niekas nenaudojat nsi lako ir neturit atsiliepimu  unsure.gif

As turiu tris ju spalvas. ka galiu pasakyt....tirsti, reikia atsargiai tepti ir nepadauginti, nes iseina puslem. Baltas prancuzui superinis, pati naudoju, gera balta spalva 4u.gif Nesiojasi gerai...tik, kad spalvu nelabai jie graziu turi ir man tas ju tepimas nervuoja....labai jau reikia nutaikyti...
Atsakyti
https://www.nailsuperstore.com/ g.gif kazin kas cia per reikalas g.gif niekas nebande g.gif ryt poryt pamatysiu jais lakuotus nagus ir nuiminesiu, ziuresiu kas ten per reikalas biggrin.gif
Atsakyti