As vel su savo spalvom
mergaites, o kaip Jums allure HG spalvyte? ar turit kas?
Sveikutes
ilgokai pametusi jus buvau ale prilpepsejot kiek ir eksperimentu pridaret
as va brestu nauju spalvu uzsipirkimui va perskaitytsiu praeita temuke, susirinksiu graziausias spalvytes ir papirksiu
ir pasistengsiu dazniau uzsukti
ilgokai pametusi jus buvau ale prilpepsejot kiek ir eksperimentu pridaret
as va brestu nauju spalvu uzsipirkimui va perskaitytsiu praeita temuke, susirinksiu graziausias spalvytes ir papirksiu
ir pasistengsiu dazniau uzsukti
[quote=endriuka,2012 02 06, 16:25]
sveika,
as uzsakinejau per "rudaplauke", "laureta" irgi yra dar kuri uzsakineja.
Aciu
sveika,
as uzsakinejau per "rudaplauke", "laureta" irgi yra dar kuri uzsakineja.
Aciu
Sonie, ko paduodi Orly gelinio lako nuemeja?
Nepatiko
Man tai tiesiog superinis Nobility
Nepatiko
QUOTE(Pentarda @ 2012 02 08, 00:30)
Sonie, ko paduodi Orly gelinio lako nuemeja?
Nepatiko
Nepatiko
nepatiko... pabandziau, uzsukau ir uzsisakiau dar butelaiti HG
o kokia kaina to Nobility? ir kur perki?
QUOTE(renkyte @ 2012 02 07, 23:46)
as nededu tik topa dedu tai Gelisho
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2012 02 08, 01:35)
nepatiko... pabandziau, uzsukau ir uzsisakiau dar butelaiti HG
kur HG uzsisakei?
As matai Nobility jau vis pasipildau (siunciuosi is JAV) liejimui ant natur nagu nu pamasciau kad jie jau natur skirti, tai ir HG tas pats, pameginau , nugis super kito net neesu bandziusi bet jau i pabaiga eina, nzn ka daryt ar ta pati siusdintis ar Nagavitoj pamegint nusipirkti kazko kito
QUOTE(Pentarda @ 2012 02 08, 00:40)
As matai Nobility jau vis pasipildau (siunciuosi is JAV) liejimui ant natur nagu nu pamasciau kad jie jau natur skirti, tai ir HG tas pats, pameginau , nugis super kito net neesu bandziusi bet jau i pabaiga eina, nzn ka daryt ar ta pati siusdintis ar Nagavitoj pamegint nusipirkti kazko kito
as siunciuos is JAV, bet stengiuos gaudyt ne pas privacius pardavejus, retai pasitaiko, bet nusiperki uz kokius 4 dolcus... (cia jau su siuntimu). O siaip cosmeticshop.lt yra normalia kaina
QUOTE(Sonie @ 2012 02 08, 01:46)
as siunciuos is JAV, bet stengiuos gaudyt ne pas privacius pardavejus, retai pasitaiko, bet nusiperki uz kokius 4 dolcus... (cia jau su siuntimu). O siaip cosmeticshop.lt yra normalia kaina
Aciu
o kur tu JAV ieskai? ebejui ar pardese?
QUOTE(Sonie @ 2012 02 08, 02:01)
tiesiogiai
pirma parasiau po to i parde ejau ziuret ziu, kad lietuviskai raso
Labas vakaras plepes
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 15:14)
Man taip grazu visos tos melynavos pasiziuret
O sita kas gyvai turit Gelish - Medieval Madness
O sita kas gyvai turit Gelish - Medieval Madness
Grazu ir man...bet irgi kaip ir tu--neisidedu i krepsa niekad. Nelabai kas jauc pas mane jos noretu.
As panasia i sita Medieval turiu is NSI , uzsisakiau blem is interneto tookia tipo grazi buvo paveikslely..kai atejo man ji....jop..mat kokio baisumo spalva buvo Bet gi as lietuve nu, tai kaip gi ismesi daikta jei piniga kainavo..paemiau ir sumaisiau as ja su balta spalva ir gavosi vat tokia kaip sitoji Medieval, aisku su ja niekas nesilakavo pas mane, bet as su ja lakavausi ne karta ir ne du. Man ji tinkama spalva Ir kas pamato pas mane ant nagu sako-oi, kokia graziiiiii......bet niekas nesilakuoja
QUOTE(Trikse @ 2012 02 07, 16:46)
Nepykit bet as apie ta pati... nejaugi niekas nenaudojat nsi lako ir neturit atsiliepimu
As turiu tris ju spalvas. ka galiu pasakyt....tirsti, reikia atsargiai tepti ir nepadauginti, nes iseina puslem. Baltas prancuzui superinis, pati naudoju, gera balta spalva Nesiojasi gerai...tik, kad spalvu nelabai jie graziu turi ir man tas ju tepimas nervuoja....labai jau reikia nutaikyti...
https://www.nailsuperstore.com/ kazin kas cia per reikalas niekas nebande ryt poryt pamatysiu jais lakuotus nagus ir nuiminesiu, ziuresiu kas ten per reikalas