Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

sveikos 4u.gif smagiai jus cia gyvenat.. smile.gif
pora merginu klause apie nago apgaubima... man ir tas pats kl.. atrodo apgaubiu, bet kita diena galiukas jau baltas, kame esme? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 15:35)
4u.gif Aciukas, vadinas viena pagunda maziau  karsta.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vadinas wish liste liko tik kokios 99 pagundos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 07, 14:35)
pries gerus du   4u.gif

maniskis irgi jaustrus mano pervargimo klausimams...  ax.gif bet sako tu dirbk, dirbk, nes nedirbdama visus uzknisi  biggrin.gif

* doh.gif O dievuleliau tada rimtai ana toj mokykloj i :pasilaidos: save lotuliukas.gif lotuliukas.gif As mokiaus ana buvo, pries man mokinantis irgi, baigus mokslus pasirodo ji dar vis ten pat buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

* thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

* ne- tik kokia 98 tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 07 vasario 2012 - 14:38
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 15:37)
* doh.gif O dievuleliau tada rimtai ana toj mokykloj i :pasilaidos: save lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  As mokiaus ana buvo, pries man mokinantis irgi, baigus mokslus pasirodo ji dar vis ten pat buvo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif pasakojo kaip per darbo kalnus sveikata ji susivare (kad pedikiurus begalejo tik atsiklauspus daryt), o mokykloj dasibaigs biggrin.gif kai jau atsiklaupt nebegales reiks pensija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 02 07, 14:36)
sveikos 4u.gif  smagiai jus cia gyvenat..  smile.gif
pora merginu klause apie nago apgaubima... man ir tas pats kl.. atrodo apgaubiu, bet kita diena galiukas jau baltas, kame esme?  blush2.gif

Man buna irgi pasitaiko, bet nuo to laikymosi trukme kiek sekiau- nepasikeicia, drasiai 3 savaites mazna vaiksciotTik va kas idomiausia taip buna ne su visais nagais, o pastebejau su storais tvirtais labai, vienai klientei- be isimties visi nagai ir visad doh.gif g.gif Bandziau as tas rankas poto ir vartyt toj lempoj ir ko tik nedaryt i vistiek tas pats g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2012 02 07, 14:40)
drinks_cheers.gif pasakojo kaip per darbo kalnus sveikata ji susivare (kad pedikiurus begalejo tik atsiklauspus daryt), o mokykloj dasibaigs  biggrin.gif kai jau atsiklaupt nebegales reiks pensija  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu mano laikais - tai da ant kedutes sededama dare, bet del pedikiuro atsiklaupus- nejuokinga, nes sitaip zymiai maziau vargsta nugariukas doh.gif nes nuo kedutes mantai pravalas doh.gif Aishku reiktu kazka patogesnio gal pagalvot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 14:40)
Man buna irgi pasitaiko, bet nuo to laikymosi trukme kiek sekiau- nepasikeicia, drasiai 3 savaites mazna vaiksciotTik va kas idomiausia taip buna ne su visais nagais, o pastebejau su storais tvirtais labai, vienai klientei- be isimties visi nagai ir visad doh.gif  g.gif Bandziau as tas rankas poto ir vartyt toj lempoj ir ko tik nedaryt i vistiek tas pats g.gif

ir as isvaikstau 3 savaites, bet vis neaisku kaip cia turi but g.gif
bet jums taip pat buna pribege to lako antroj nago pusei?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 15:42)

Nu mano laikais - tai da ant kedutes sededama dare, bet del pedikiuro atsiklaupus- nejuokinga, nes sitaip zymiai maziau vargsta nugariukas doh.gif nes nuo kedutes mantai pravalas doh.gif Aishku reiktu kazka patogesnio gal pagalvot g.gif

as tai irgi atsiklaupus buna darau, ant prabangios pagalveles biggrin.gif biggrin.gif bet pedikiuru nemyletoja as biggrin.gif turbut trauma turiu po vieno vyrisko pedikiuro atlikto doh.gif net dabar nupurto prisiminus... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 02 07, 14:43)
ir as isvaikstau 3 savaites, bet vis neaisku kaip cia turi but  g.gif
bet jums taip pat buna pribege to lako antroj nago pusei?

Kai galiukas nusivalo-po nagu nebuna pribege pacio lako:ax: dabar net mastau g.gif kad kai "uzklijuoju" lako spalva galiukus,poto pabaigoje spec dar bandziau pertepliot apacioje topu..varciau poto ir nagus, kad pilnai ten viskas uztengtu ir gale rezultate, pas mane nusivale tas apgaubtas galiukas va ir liko baltas kaip Uksne rase blink.gif ir sitaip visad su 1 kliente doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 07 vasario 2012 - 14:51
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 15:45)
Kai galiukas nusivalo-po nagu nebuna pribege pacio lako:ax: dabar net mastau g.gif  kad kai "uzklijuoju" lako spalva galiukus,poto pabaigoje spec dar bandziau pertepliot apacioje topu..varciau poto ir nagus, kad pilnai ten viskas uztengtu ir gale rezultate, pas mane nusivale tas apgaubtas galiukas va ir liko baltas kaip Uksne rase blink.gif ir sitaip visad su 1 kliente doh.gif

pas mane irgi taip yra. Ypac sunku kai ateina labai trumpais nagiukais, tai zaidziu zaidziu su tuo galiuku ir finale vistiek suds... doh.gif
o kai su ilgais tai kazkaip tokiu problemu nekyla... schmoll.gif
Atsakyti
Man taip grazu visos tos melynavos pasiziuret wub.gif http://www.mylatesto...sh-swatch-2.jpg

bet va i krepsa niekad nesidedu schmoll.gif Nezinau, kode biggrin.gif

O sita kas gyvai turit g.gif Gelish - Medieval Madness http://4.bp.blogspot...s1600/048.1.jpg

Idomu ar lengvai nusitirpina UV lakas jei i ji pridedi daaaug blizgalu http://i454.photobuc...67/photo1-3.jpg Black shadow su kalnu blizgiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 07 vasario 2012 - 15:26
Nepykit bet as apie ta pati... nejaugi niekas nenaudojat nsi lako ir neturit atsiliepimu unsure.gif

QUOTE(Trikse @ 2012 02 07, 13:34)
Norejau klaust gal kas naudojat nsi balta geli-laka prancuzo galiukam? Gal galit pasidalint atsiliepimais  4u.gif  kiek bandziau tai jis lyg ryskesnis nei HG. bet kaip realiai naudojasi?  g.gif

as paie toki tik balta
user posted image

Atsakyti
Skaiciau jusu temel ir kazkiek puslapiu atgal diskutavot is kur pigiau.. Kiek knisau visur bet pigiausiai cia radau, uz maziau ner tai ir uzsisakiau http://www.nailxpres...amp;path=85_105
bet cia jau reik tarpininkes.
Atsakyti