Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sonie @ 2012 02 07, 14:20)
kazkada padariau didziausia kvailyste, kad prie jo savo ebay account'a atsidariau su kalnu visokiu nesamoniu  biggrin.gif paziurejo ir sako "aaaaaa... tai va, kur tavo pinigai"...  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

surask vyra, kuris bus suzavetas  biggrin.gif  biggrin.gif o vat jeigu prisidetum ratlankiu, tepalu prisistaytum tada eitu ir kaskart is pasitenkinimo dusautu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

mano pinigai- mano reikalas cool.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nebent is ano kishenes jami ? rolleyes.gif lotuliukas.gif

A Elizoj vis dar Nijole mokina? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 07 vasario 2012 - 14:21
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 14:16)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  "simple sheer" - tai noresiu padabot gyvai  cool.gif Nu vo prasidejo nuo 1,2 laku , a daba bus nepasisotinamas jausmas, nes prie ju da +3 i da+3 ir t.t lotuliukas.gif

Joliau ta "simple sheer" turiu ir as, nu galiu pasakyt, kad uzlakavus absoliuciai naturalus nagas atrodo, ji tokia skaidri vos vos rozine, net tris kart uzlakavus atrodo kaip naturalus nagas mirksiukas.gif

QUOTE(Sonie @ 2012 02 07, 14:16)
bet susilaikymas per sveikata smarkiai kerta  lotuliukas.gif

Va reiks man vyrui taip ir pasakyt, kai jis prades skaiciuot kiek ideta pinigu i lakus.. o jis juk tikrai nori kad as buciau sveika ir dar laiminga lotuliukas.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 14:17)
Kazin a ilgai dora busi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Itariu siek tiek dora, tada nedora labai, paskui vel dora... nu ir taip bangom bangom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutialia* @ 2012 02 07, 14:18)
VA va vyro zvilgsniai ir skaiciavimai kiek daugmaz yra pinigu tuose lakuose labiausiai ir stabdo isijaust  ax.gif

Mano V kai nežino tų lakų kainos, tai ir galvos neskauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutialia* @ 2012 02 07, 14:21)
Joliau ta "simple sheer" turiu ir as, nu galiu pasakyt, kad uzlakavus absoliuciai naturalus nagas atrodo, ji tokia skaidri vos vos rozine, net tris kart uzlakavus atrodo kaip naturalus nagas  :

g.gif Ania?apsoliut emaline, ne kiek neblizga, ne perlamutras? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(*rutialia* @ 2012 02 07, 14:21)

Itariu siek tiek dora, tada nedora labai, paskui vel dora... nu ir taip bangom bangom wink.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2012 02 07, 14:21)
Mano V kai nežino tų lakų kainos, tai ir galvos neskauda biggrin.gif

Nu va mano V labai smalsus ir e-bay naudotis moka lotuliukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 15:21)

A Elizoj vis dar Nijole mokina? bigsmile.gif

as dar pas nijole mokiaus blush2.gif man atrodo ir numirs ji toj elizoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 07, 14:20)
k

surask vyra, kuris bus suzavetas  biggrin.gif  biggrin.gif o vat jeigu prisidetum ratlankiu, tepalu prisistaytum tada eitu ir kaskart is pasitenkinimo dusautu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Manishkis suzavetas buna tik tada, jei isleisti pinigai gryzta dvigubai lotuliukas.gif Alia kai mato , kad poto nejauciu nei kojyciu nei rankyciu, sako gal gana biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2012 02 07, 14:23)
as dar pas nijole mokiaus  blush2.gif man atrodo ir numirs ji toj elizoj  doh.gif

bigsmile.gif O pries kiek metu mokinais?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 14:23)
g.gif Ania?apsoliut emaline, ne kiek neblizga, ne perlamutras? unsure.gif
Papildyta:

thumbup.gif

varna tu, tau bile blizgėtų biggrin.gif biggrin.gif Neblizga ir perlamutro nėr, sakyčiau bus švarus šlapias blizgezys smile.gif

QUOTE(*rutialia* @ 2012 02 07, 14:23)
Nu va mano V labai smalsus ir e-bay naudotis moka  lotuliukas.gif ...

tai tau nepasisekė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uksnė: 07 vasario 2012 - 14:26
QUOTE(Uksnė @ 2012 02 07, 14:25)
varna tu, tau bile blizgėtų biggrin.gif  biggrin.gif Neblizga ir perlamutro nėr,  sakyčiau bus švarus šlapias blizgezys smile.gif
tai tau nepasisekė biggrin.gif

ne man tongue.gif O mano mergom, nors kodel..kartais i man biggrin.gif Vadinas nepirksiu, nes panashus velnias "sweet dreems " tadu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 14:29)
ne man tongue.gif O mano mergom, nors kodel..kartais i man  biggrin.gif Vadinas nepirksiu, nes panashus velnias "sweet dreems " tadu  g.gif

tikrai labai panaši spalva, neverta pirkti tau jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 15:25)

bigsmile.gif O pries kiek metu mokinais?

pries gerus du 4u.gif

maniskis irgi jaustrus mano pervargimo klausimams... ax.gif bet sako tu dirbk, dirbk, nes nedirbdama visus uzknisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2012 02 07, 14:34)
tikrai labai panaši spalva, neverta pirkti tau jos smile.gif

4u.gif Aciukas, vadinas viena pagunda maziau karsta.gif
Atsakyti