Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Sveikos, rodausi ir aš. Užsipirkau keleta spalvyčių biggrin.gif

Nežinau net, nelabai patiko man ši spalva...Reikėjo tepti 3 sluoksniais, bet vis tiek vietomis persišviečia nelygus padengimas...O gal per plonai tepiau g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*rutialia* @ 2012 02 07, 13:58)
Labas moteros, laku maniakes  tongue.gif

Skaitau skaitau as jus is pasalu, turiu tris spalvikes savo nagenom, skaitant jumis baisi treba yra dar spalvu uzsitavarint  ax.gif

Dabar jus man pasakykit, ar as durna, ar neocen, labiausiai dabar noriu triju laku vegas nights aisku, tiger blossum ir seafoam. Va apie sita spalva is jusu absoliut nieko negirdet, o as jos noriu nors krisk zemen, matet kas ja realiai? Turit, naudojat?

bigsmile.gif Rutkinai ir tave paverge jie? blink.gif Kaip fainai..sveika prisijungus thumbup.gif thumbup.gif
Man "seafoam " fotkese daili http://28.media.tumb...cuvb0o1_500.jpg , neturiu realiai josios, bet idomu ar butu va norinciu ja lakuotis.. g.gif Bet va ant jos uzvozus tavo ta vega night , blexa mazu net pati nusilakuociau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Uksnė @ 2012 02 07, 14:00)

Nežinau net, nelabai patiko man ši spalva...Reikėjo tepti 3 sluoksniais, bet vis tiek vietomis persišviečia nelygus padengimas...O gal per plonai tepiau g.gif

Obanaski i da viena sekle morka rodosi- nu fantastika thumbup.gif lako spalva tai superine wub.gif wub.gif Bet va tas marmuras - zudo.man kelis kart su blach sherry berry tas pats velnias lakuojant buvo doh.gif
Na na ka ten dar uzsipirkus turi? lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 07 vasario 2012 - 14:06
QUOTE(*rutialia* @ 2012 02 07, 14:58)
Labas moteros, laku maniakes  tongue.gif

Skaitau skaitau as jus is pasalu, turiu tris spalvikes savo nagenom, skaitant jumis baisi treba yra dar spalvu uzsitavarint ax.gif

Dabar jus man pasakykit, ar as durna, ar neocen, labiausiai dabar noriu triju laku vegas nights aisku, tiger blossum ir seafoam. Va apie sita spalva is jusu absoliut nieko negirdet, o as jos noriu nors krisk zemen, matet kas ja realiai? Turit, naudojat?

nu bet jau jusu slengas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif dar ne is pirmo karto suprasi biggrin.gif

O seafom gyvai daug cia:
http://mentalforpoli...ag/nail-design/

nors man tai ji netgi labai nelabai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 14:02)
bigsmile.gif Rutkinai ir tave paverge jie? blink.gif Kaip fainai..sveika prisijungus thumbup.gif  thumbup.gif
Man "seafoam " fotkese daili http://28.media.tumb...cuvb0o1_500.jpg , neturiu realiai josios, bet idomu ar butu va norinciu ja lakuotis.. g.gif

4u.gif
Nu gi as pora kart pas Klau pasilakavau, ir viskas truks plys paciai prireike lotuliukas.gif Tai as cia dar ir savas moteras papuosiu mirksiukas.gif
Nu vat itariu as kad man paciai asmeniskai vasarai butu ziauriai einama spalva, ir va reikia man jos, naktim sapnuoju, tai jei nei viena neisigis, tai jauciu imsiu as vasarai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2012 02 07, 15:00)

nu grazu grazu 4u.gif galvojau ir as apie sita spalva, bet susilaikiau.. o dabar mastau kad veltui biggrin.gif

ku dar grazaus turit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 14:03)

*Man "seafoam " fotkese daili http://28.media.tumb...cuvb0o1_500.jpg , neturiu realiai josios, bet idomu ar butu va norinciu ja lakuotis.. g.gif
Papildyta:

**Obanaski i da viena sekle morka rodosi- nu fantasika  thumbup.gif  lako spalva tai superine wub.gif  wub.gif  Bet va tas marmuras - zudo.man kelis kart su blach sherry berry tas pats velnias lakuojant buvo doh.gif

*man tai ta spalva biški pobaisiai atrodo....Rūčiau, ar tikrai jos nori???? ax.gif biggrin.gif biggrin.gif Juokauju, jei patinka, tai ir imk smile.gif
**Ja ja, seku jus liežuvį pakabinus, bet dabar gavau naujų spalvų, tai esu laimyngs biggrin.gif biggrin.gif

Ir dar, kaip kažkuri rašė iš jūsų, galiuką rodos apgaubiu, net nusidažo nago kita pusė, bet dabar žiūriu, kad ant tų galiukų nieko nėra - šviečia baltai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutialia* @ 2012 02 07, 14:05)
4u.gif
Nu gi as pora kart pas Klau pasilakavau, ir viskas truks plys paciai prireike  lotuliukas.gif Tai as cia dar ir savas moteras papuosiu  mirksiukas.gif
Nu vat itariu as kad man paciai asmeniskai vasarai butu ziauriai einama spalva, ir va reikia man jos, naktim sapnuoju, tai jei nei viena neisigis, tai jauciu imsiu as vasarai  tongue.gif

va va, va sitaip ir susigundoma lotuliukas.gif Tuoj ne tik sios noresi, bet ir begales kt spalvu, kai uzsikreti-tai cia pasveikt neimanoma, ir antibjotikai nepadeda doh.gif dar dar i dar noris...
Atsakyti
QUOTE(*rutialia* @ 2012 02 07, 15:05)
4u.gif
Nu gi as pora kart pas Klau pasilakavau, ir viskas truks plys paciai prireike  lotuliukas.gif Tai as cia dar ir savas moteras papuosiu  mirksiukas.gif
Nu vat itariu as kad man paciai asmeniskai vasarai butu ziauriai einama spalva, ir va reikia man jos, naktim sapnuoju, tai jei nei viena neisigis, tai jauciu imsiu as vasarai  tongue.gif

o man ji tokia kaiptik nevasarine atrodo blush2.gif nu tokia demisezonine lotuliukas.gif
speju, kad norinciu ne tuntai butu jos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 07, 14:05)
nu bet jau jusu slengas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif dar ne is pirmo karto suprasi  biggrin.gif

O seafom gyvai daug cia:
nors man tai ji netgi labai nelabai  doh.gif  biggrin.gif

4u.gif Persiprasau, kad teko mano kalba sifruoti, as cia kai jus skaitineju jau ne pirma tema, tai ir jauciuos kaip pilnateise dalyve ax.gif atrodo ir pazistu jau visas rolleyes.gif leidau sau ramiai taip...pasistengsiu kad eitu suprast mirksiukas.gif
Va butent sitam pavyzdy tai spalva tikrai nekaip atrodo, aisku ir dizainas "beprotiskai fantastiskas" nezinau nezinau...

Uksne liuks spalva, nagai tavo tai kaip visada...nerealus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 07, 15:07)
va va, va sitaip ir susigundoma lotuliukas.gif  Tuoj ne tik sios noresi, bet ir begales kt spalvu, kai uzsikreti-tai cia pasveikt neimanoma, ir antibjotikai nepadeda doh.gif dar dar i dar noris...

antibijotikai nepadeda, bet mane tai superiniai kolkas veikia vyro zudantis zvilgsnis biggrin.gif vis pasiziuro i mano laku kolekcija, atsidusta, pasiziuri i mane, pasukioja pirsta... kazi ka tai galetu reikst? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 07, 14:05)
O seafom gyvai daug cia:
nors man tai ji netgi labai nelabai  doh.gif  biggrin.gif

jetaus kokie žiaurūs nagai doh.gif blink.gif Musmirės, pyragėliai, dryžiai.... ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 07, 14:10)
antibijotikai nepadeda, bet mane tai superiniai kolkas veikia vyro zudantis zvilgsnis  biggrin.gif vis pasiziuro i mano laku kolekcija, atsidusta, pasiziuri i mane, pasukioja pirsta... kazi ka tai galetu reikst?  biggrin.gif

Nu kazin kaaa. lotuliukas.gif lotuliukas.gif raktelio neranda vo i rodo, gal kur padejai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti