Įkraunama...
Įkraunama...

Puzzle gerbėjos IV

Sveikos dėliotojos tongue.gif ,
QUOTE(egggluttte @ 2012 02 17, 15:37)
O tų aviukų kiek daug ir aš taip įsivaizduoju,kad ne taip paprasta ją sudėti, kai iš abiejų pusių  g.gif  dar neteko man šiaip tokios dėlioti, kaip žinot kuriai pusei priklauso (gal durnas klausimas čia)  4u.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2012 02 17, 15:59)
thumbup.gif  kokia nematyta,jaučiu sunkiai ėjosi  doh.gif  kol atrenki kas kuriai pusei  g.gif

gan nesunku atrinkt, nes viena pusė lyg tokia išgaubta yra, o kita lygi ax.gif
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 02 17, 17:02)
doh.gif  drinks_cheers.gif  pasidėjau prieš akis ir kaupiuosi  lotuliukas.gif

na, jau prisikaupei biggrin.gif ?gal pradėjai dėliot g.gif
Atsakyti
Skubu girtis savaitgalio darbuku bigsmile.gif 1000 detaliukų mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cirikalka @ 2012 02 17, 19:02)
Laba smile.gif
maniškių pora smile.gif
5000 detalių

labai grazi, jauciu, daug vargo buvo su ja  biggrin.gif

Ne itin daug vargo, tik daug vietos užima blink.gif ir pačio puzlio kokybė man nepatiko, paimi dvi detales ir jos nesusijungia, o tiesiog priglunda viena prie kitos... verysad.gif
ir dar pastebejau, kad tas paveiksliukas padalintas i tokias kaip ir 8 skirtingas dalis, ty tarkim paimam detalę iš dangaus ir medžiuose ar pievoje tikrai raščiau kur ją įdėt ir ji ten kuo puikiausiai tiktų... dėl to kartais medžiuose ar danguje detalės lyg ir puikiai tinka, bet pasirodo jog būvo vietų kur jos dar geriau tiko tiesiog reikėjo pažiūrėt per ~25 detales į kairę ar į dešinę...
ir dar kas nepatiko, tai kad visos detalės yra tokios, kurių du kaštai yra su skylutėm šonuose, ir du su atsikišimais, ty nebuvo tokių detalių kur yra trys atsikišimai ir skylutė... jei čia supratot apie ką aš unsure.gif žodžiu educos puzlio nebepirksiu unsure.gif

QUOTE(egggluttte @ 2012 02 18, 01:13)
Aš netgi nulėkiau i Norfą, ieškoti to žalgirio mūšio  lotuliukas.gif  bet aisku ta puzlė kainavo 21,49 lt šiaip irgi nebrangu, bet gal ir pas mus atsiras po 10lt  ax.gif

Perskaitęs apie tai aš irgi užsukau į norfą, bet radau tik tuščią lentyną verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belekaz: 20 vasario 2012 - 11:32
[quote=egggluttte,2012 02 20, 13:22]
Skubu girtis savaitgalio darbuku bigsmile.gif 1000 detaliukų mirksiukas.gif

Labai gražu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egggluttte @ 2012 02 20, 12:22)
Skubu girtis savaitgalio darbuku  bigsmile.gif  1000 detaliukų  mirksiukas.gif

thumbup.gif wub.gif

As ir siandien norfoj uzmeciau aki i puzzles tai 21.49lt zalgirio musis ir tik 1000detaliu
Atsakyti
kur Kaune yra didelis puzzliu pasirinkimas? ax.gif

Papildyta:
arba nete Lietuvoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2012 02 23, 18:05)
kur Kaune yra didelis puzzliu pasirinkimas?  ax.gif

Papildyta:
arba nete Lietuvoj smile.gif

Aha ir man įdomu būtų sužinoti, nes šiaip kol kas tik akropolyje mačiau Limpopo parduotuvėj ir Maximoj ax.gif
Atsakyti
Jorinte istrynkite AZ dezute negalima jum parasyti
Atsakyti
QUOTE(egggluttte @ 2012 02 23, 19:16)
Aha ir man įdomu būtų sužinoti, nes šiaip kol kas tik akropolyje mačiau Limpopo parduotuvėj ir Maximoj  ax.gif

girdejau kad Urme yr bet nzn kokiam sandely g.gif
Atsakyti
mastau cia koki paprasta buda prilijuoti delionei, sove tokia mintis, kad surinkti ant storo kartono, paskui perversti ant kito storo kartono, paskui pirmaji kartona istepti piestukiniais klijais ir vel atversti atgal ir prispausti g.gif
Kazin ar priliptu gerai? g.gif gal kas taip daret? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2012 02 29, 05:04)
mastau cia koki paprasta buda prilijuoti delionei, sove tokia mintis, kad surinkti ant storo kartono, paskui perversti ant kito storo kartono, paskui pirmaji kartona istepti piestukiniais klijais ir vel atversti atgal ir prispausti  g.gif
Kazin ar priliptu gerai?  g.gif gal kas taip daret?  ax.gif

nesiulyciau piestukiniais klijais klijuoti, su laiku atsiklijuos ir isbyres blush2.gif
Geriau PVA klijais smile.gif (bet irgi kartais atsiklijuoja viena kita detale, bet vistiek patikimiau, negu piestukiniai smile.gif )
Atsakyti
Sveikos!

Turiu prašymą. blush2.gif Gal kuri pamatysit dėlionę su knygų lentynom.Nesvarbu kiek detalių.Ieškau jau seniai,radau tik vaikišką.
Atsakyti