Įkraunama...
Įkraunama...

Puzzle gerbėjos IV

QUOTE(grange @ 2013 04 09, 22:53)
Kaip netikėtai užtikau skelbimuose puzlę, tema kuriios noriu, tai nusipirkau  bigsmile.gif

Sekasi mums su pirkiniais šiandien drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(plium-bum @ 2013 04 09, 19:48)
Aišku smile.gif  Kiek čia detalių? 1000?

1000 detalių.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 04 09, 22:53)
Kaip netikėtai užtikau skelbimuose puzlę, tema kuriios noriu, tai nusipirkau

Kaip skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Gal žinote kur įsigyti kilimėlį puzlei dėlioti?
Atsakyti
Aš ieškau abay parduotuvėse. bet mintis kad galiu pasidaryti pati irgi patinka. Tik gal kas turit pasakykit o kokia tai medžiaga? gal kas pirkotės? darėtės?
Atsakyti
Įdomu, iš kokios medžiagos galima pasidaryti?
Atsakyti
Veltinio kilimelis, kartono vamzdis ir 2-3 elastiniai dirželiai sutvirtinimui - štai ir visas komplektas puzzlių dėliojimui, transportavimui ir saugojimui:)
Atsakyti
man vis atrodo, kad ant to kilimelio nesistumdo patogiai detales, kad jas reikia atkelti norin padeti i kita vieta g.gif
Atsakyti
nu taip, lengvai kaip per stiklą neina. tame ir esmė, kad kai susuki, kad nenuslystų kur nerreikia.
bet juk kai dedi į vietą puzlę tai ją pakelt reikia irgi.
Atsakyti
QUOTE(plium-bum @ 2013 04 11, 14:34)
Veltinio kilimelis, kartono vamzdis ir 2-3 elastiniai dirželiai sutvirtinimui - štai ir visas komplektas puzzlių dėliojimui, transportavimui ir saugojimui:)

O kur to veltinio gauti?
Atsakyti
bandyk pasižiūrėti audinių parduotuvėse (aš ten gal 10 m. nebuvau, nelabai įsivaizduoju asortimento), googlėje paieškoti 4u.gif Originalioj pakuotėj tai toks plonytis tas veltinis, ne toks iš kurio vailokus gamina
Atsakyti
QUOTE(Cocacola28 @ 2013 04 11, 16:37)
O kur to veltinio gauti?

user posted image
Pirkau skuduryne paklodėlę, tikriausiai skirtą ligoniui patiesti į lovą, kad siusiuką sugertų lotuliukas.gif Kartono vamzdis nuo ruloninio spausdinimo popieriaus (neabejoju, kad tiktų ir elementarus plastikinis kanalizacijai skirtas), prakištas per kilpas iš siauros gumos. Kitame gale plačios, minkštos gumos kilpos ir juostelė.
Šiaip tai čia fantazijos reikalas. Nuėjus į audinių parduotuvę tikrai ką nors galima rasti pritaikomo. Bet aš tiek neišlaidavau, man prabangos nereikia ax.gif
Iš paveiksliuko matyti, kad veikia puikiai thumbup.gif

O dabar ne į temą, bet negaliu nepasigirt suprantančioms, kokią dėlionę skuduryne už 4 Lt savo vaikam nupirkau wub.gif Susideda iš didelių detalių, jose yra plyšiukai, į kuriuos įsistato stati veikėjai. Nu grožis bigsmile.gif .
user posted image
Atsakyti