Įkraunama...
Įkraunama...

Puzzle gerbėjos IV

Va kokią sudėjom su vyru smile.gif
user posted image
Atsakyti
Gero darbelio turėjot smile.gif
Atsakyti
Dovana močiutei, tik kad kitaip nėjo nufotkinti sad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2013 04 09, 08:04)
Ir kiek kažin kilimėliai kainuoja LT? aš neįsivaizduoju ar jie patogūs?

aš dėlioju ant kilimėlio, man patogu. na patogu tame, kad nors ir stalas mano didelis, bet jei reikia vietos, susuku tiesiog ir iki kito karto. jei taip dėt ant stalo tai jau reikia greit sudėt, tai gal tiems ir neaktualu, kas pabaigia puzlę per kelis vakarus, man kai kelis mėn trunka, nes aš nededu po daug kasdien, tai labai tinka tas.
aš už kilimėlį kažkur apie 10 eur mokėjau... daug, kai tik už medžiagą kai pagalvoji. jei gali kur nusipirkt atskirai tokios medžiagos,tai net neverta tada pirkti, na aišku jei pigiau gaunas.

QUOTE(virgutej @ 2013 04 09, 09:10)

čia ta prasme įrėmintą kaip paveikslą dovanosi, ar močiutė dėlios? bigsmile.gif

oi tik parašius pamačiau, kad čia jau rėme...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 09 balandžio 2013 - 11:33
QUOTE(grange @ 2013 04 09, 12:32)
man patogu
jei gali kur nusipirkt atskirai tokios medžiagos

oi tik parašius pamačiau, kad čia jau rėme...

Ačiū už atsakymą smile.gif su ta medžiaga tai nežinau net kur ieškoti. Ebay irgi kaina iki 8-9 svarų naujų doh.gif Aš sudedu per savaitę panašiai ax.gif

Jau padovanotas tas paveikslaas biggrin.gif prieš metus vienas iš pirmųjų mano darbų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2013 04 09, 15:46)
Ačiū už atsakymą smile.gif su ta medžiaga tai nežinau net kur ieškoti. Ebay irgi kaina iki 8-9 svarų naujų doh.gif Aš sudedu per savaitę panašiai  ax.gif

Jau padovanotas tas paveikslaas  biggrin.gif  prieš metus vienas iš pirmųjų mano darbų  ax.gif

Kokiais klijais ir ant kokio pagrindo klijavote?
Atsakyti
QUOTE(Cocacola28 @ 2013 04 09, 14:26)

nors ne manęs klausei.. bet aš tai klijuoju su paprastais pieštukiniais, ištepu pagrindą ir dėlioju po eilutę.
o pagrindas tai kas ant rėmo jau būna, kartonas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2013 04 09, 10:04)

O Uk kiek prisižiūrėjau grožybių, širdis alpsta biggrin.gif
Ir kiek kažin kilimėliai kainuoja LT? aš neįsivaizduoju ar jie patogūs?

Aš Lietuvoj pirkau kilimėlį 2000 detalių iš vienos el.parduotuvės už 26 lt (be atsiuntimo). Dabar jie nebeturi prekyboje. Man tai labai patogūs, todėl kad aš dėliones dėlioju skirtingose buto vietose (nešuosi ten, kur geresnis apšvietimas biggrin.gif ), taip pat todėl, kad negaliu palikti jų ant stalo, nes turiu katiną, kuris mėgsta su detalėmis pažaisti smile.gif

QUOTE(Cocacola28 @ 2013 04 09, 10:50)
Va kokią sudėjom su vyru smile.gif

Graži thumbup.gif Ar čia ne Gibson firmos?

QUOTE(virgutej @ 2013 04 09, 11:10)

Dėlionė labai simpatiška thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(plium-bum @ 2013 04 09, 18:34)
Aš Lietuvoj pirkau kilimėlį 2000 detalių iš vienos el.parduotuvės už 26 lt (be atsiuntimo). Dabar jie nebeturi prekyboje. Man tai labai patogūs, todėl kad aš dėliones dėlioju skirtingose buto vietose (nešuosi ten, kur geresnis apšvietimas biggrin.gif ), taip pat todėl, kad negaliu palikti jų ant stalo, nes turiu katiną, kuris mėgsta su detalėmis pažaisti smile.gif
Graži thumbup.gif  Ar čia ne Gibson firmos?
Dėlionė labai simpatiška thumbup.gif

Kaip supratau, tai čia King firmos. Karūna ant dėžutės nupiešta.
Atsakyti
QUOTE(Cocacola28 @ 2013 04 09, 19:39)
Kaip supratau, tai čia King firmos. Karūna ant dėžutės nupiešta.

Aišku smile.gif Kiek čia detalių? 1000?
Atsakyti
QUOTE(Cocacola28 @ 2013 04 09, 16:26)

Mes 2 kartus dėjom į rėmelius ir nė karto neklijavom. Vienas yra namuose tai nėra aplink rėmų ta prasme toks plastikinis be apvadų. Nekrenta dėtalės ax.gif
Atsakyti
Kaip netikėtai užtikau skelbimuose puzlę, tema kuriios noriu, tai nusipirkau bigsmile.gif

user posted image

tik neaišku kada aš ją pasiimsiu iš namų, kol grįšiu, bet vistiek smagu, kad bus jau kažkada. skaniai dėliosis biggrin.gif
Atsakyti