Įkraunama...
Įkraunama...

Puzzle gerbėjos IV

QUOTE(plium-bum @ 2013 04 04, 17:24)
Neblogai pasidarbavai thumbup.gif  Kada sugrįši prie 2000 dėlionės mirksiukas.gif ?

nerandu 2000 deliones.... naujos pirkti nesinori, nors jau buvau pasirizus pirkt, bet kad vaizdelio patinkancio nebuvo. is vis pasirinkimas is 3 doh.gif
matyt as jau tik kitais metais bedalyvausiu, gal per metus rasiu ka tinkamo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2013 04 04, 18:27)
nerandu 2000 deliones.... naujos pirkti nesinori, nors jau buvau pasirizus pirkt, bet kad vaizdelio patinkancio nebuvo. is vis pasirinkimas is 3  doh.gif
matyt as jau tik kitais metais bedalyvausiu, gal per metus rasiu ka tinkamo biggrin.gif

jo, pasirinkimas pas mus nekoks schmoll.gif
Atsakyti
žiūriu tas mados angaras tai stebuklas ten, daug galima rasti, net pavydu biggrin.gif

aš šiandien gavau vieną puzliuką, nerandu pigiau tokių, kokių tikrai noriu, tai biški kitokį padėliosiu, iš anne geddes serijos smile.gif
Atsakyti
Visus, kuriems puzzlių dėliojimas ne šiaip vienkartinis užsiėmimas, bet hobis ir pamėgtas laisvalaikio praleidimo būdas, siūlau prisijungti prie grupės facebooke https://www.facebook...47016695476732/
Prisijunkite ir būkite aktyvūs 4u.gif
Atsakyti
prisijungiau, lakiu patvirtinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 04 07, 16:51)
prisijungiau, lakiu patvirtinimo  smile.gif

Patvirtinta 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jungiuos ir aš į jūsų būrį. savo pomėgį atradau visai nesenai prieš gerus metus smile.gif Mano mėgstamiausios puzlės apie 1000 detalių, dėl vietos stokos auginant mažamečius biggrin.gif Nesu labai daug sudėjusi bet azartą ir malonumą dėdama jaučiu didelį bigsmile.gif

Dabar iš ebay nusipirkau tokių įdomių puzlių, lauksiu kol gausiu siuntinį ax.gif
Prisijungiau į FB grupę smile.gif Inga tu tikra manjakė, net nufotkinai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2013 04 08, 20:06)
Sveikos  4u.gif

Jungiuos ir aš į jūsų būrį. savo pomėgį atradau visai nesenai prieš gerus metus smile.gif Mano mėgstamiausios puzlės apie 1000 detalių, dėl vietos stokos auginant mažamečius biggrin.gif Nesu labai daug sudėjusi bet azartą ir malonumą dėdama jaučiu didelį  bigsmile.gif

Dabar iš ebay nusipirkau tokių įdomių puzlių, lauksiu kol gausiu siuntinį  ax.gif
Prisijungiau į FB grupę smile.gif Inga tu tikra manjakė, net nufotkinai  thumbup.gif

Šaunu - mūsų būrys vis didėja thumbup.gif Virgutej, ir tavęs lauksime su nuotraukomis (labai smalsu, kas tame siuntinyje ax.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Tai man buvo smagu surasti kad aš ne viena tokia "keistuolė" biggrin.gif Visi į mane kreivom akim žiūri kai pasakau savo pomėgį.

Va tokios ax.gif
user posted image

Dar tokia nesenai parvežė brolis, ruošiuos kibti į darbus biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
nu su fotomozaika bus veikti bigsmile.gif
thumbup.gif pirkinukas

as dar truputeli pavydziu zmonems kurie gali daugiau pinigu ant sios aistros isleisti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2013 04 08, 21:31)
Tai man buvo smagu surasti kad aš ne viena tokia "keistuolė" biggrin.gif Visi į mane kreivom akim žiūri kai pasakau savo pomėgį.

Va tokios  ax.gif
user posted image

Dar tokia nesenai parvežė brolis, ruošiuos kibti į darbus biggrin.gif
user posted image

Turėsi gražaus darbelio thumbup.gif
Aš irgi prieš gerą pusmetį galvojau, kad aš čia viena tokia pačiuožus lotuliukas.gif Net neturėjau kam puzzlės sudėtos parodyti, nes draugai ir pažįstami vos ne su panieka į tai žiūri, tipo, užsiimi kažkokiais vaikiškais žaidimais fool.gif Užtat labai smagu rasti kitų tokių pačiuožusių, su kuriais gali apie savo pomėgį pakalbėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2013 04 08, 21:46)
as dar truputeli pavydziu zmonems kurie gali daugiau pinigu ant sios aistros isleisti 

nepavydėk. aš neišleidžiu daug, aišku vyrui dar nesakiau kad nusipirkau biggrin.gif

Aš ieškau kuo pigiau ir Lietuvoje. Vienąsyk radau dvi 1000 puzles už abi 15Lt. Sakau vyrui davai parduodam ar mainomės, o jis visas ant sienos nori kabinti biggrin.gif nes ir jis man padeda bigsmile.gif

O Uk kiek prisižiūrėjau grožybių, širdis alpsta biggrin.gif
Ir kiek kažin kilimėliai kainuoja LT? aš neįsivaizduoju ar jie patogūs?
Atsakyti