Neįdomu žiūrėti tik į dėžutes, parodykite, kaip sudėtos atrodo

QUOTE(Twiggy @ 2012 02 13, 14:29)
Neįdomu žiūrėti tik į dėžutes, parodykite, kaip sudėtos atrodo 

tai kad tos pačios dėžutės sudėtos ir skelbimų lentoj

QUOTE(byne @ 2012 02 13, 15:39)
Ot tai

QUOTE(Edysia @ 2012 02 13, 21:20)
Štai kokią šiandien pabaigiau (1000 detalių)

graži

Klausimas, iš kokios medžiagos padarytas tas puzlės kilimėlis? Aš turiu ravensburger kilimėlį, ale man jis visiškai nepatinka

Ir dar, ar jūs mėgstat dėliot dėliones per internetą?
QUOTE(byne @ 2012 02 13, 20:46)
graži
.
Klausimas, iš kokios medžiagos padarytas tas puzlės kilimėlis? Aš turiu ravensburger kilimėlį, ale man jis visiškai nepatinka
. Kažkoks medžiagos gabalas ir tiek. Man visiškai jis nepasiteisino. Tai dabar laukiu naujo pirkinuko- dėklo puzlėms. Tikiuos, tas nenuvils 

iš tokios pat paprastos minkštos medžiagos. tik tiek, kad detalės nenuslysta.
internetu dėliodavau seniau, dabar nebe..
QUOTE(byne @ 2012 02 13, 23:46)
graži
.
. Kažkoks medžiagos gabalas ir tiek. Man visiškai jis nepasiteisino. Tai dabar laukiu naujo pirkinuko- dėklo puzlėms. Tikiuos, tas nenuvils 

O velnias jį žino tą kilimėlį, iš ko jis pagamintas, aš kažkaip nelabai moku atpažint medžiagas

O apie dėlionių dėliojimą internete aš net nesu girdėjusi

QUOTE(grange @ 2012 02 13, 22:11)
iš tokios pat paprastos minkštos medžiagos. tik tiek, kad detalės nenuslysta.
QUOTE(Edysia @ 2012 02 13, 22:17)
O velnias jį žino tą kilimėlį, iš ko jis pagamintas, aš kažkaip nelabai moku atpažint medžiagas
tai man sunku pasakyti, šiaip ta medžiaga yra tokia gan kietoka (standi), viršus šiek tiek pukuotas, šiaip man tai tas kilimėlis
, bet manau man tai netiktų (akių gaila
)

aišku, o man ant paveiksliuko pasirodė, kaip kokia guma būtų

Aš atsitiktinai belandžiodama susiradau puslapiuką, kur gali dėliones dėliot. Bet man vis tiek smagiau popierinį variantą

Ką dėliojat šiuo metu? Pasigirkit

Mano vaikai dėlioja dvipusį aviuką Šoną ( 1000 detalių.) Toks smagus paveiksliukas, kiek daug ten tų avinų

Labas. Jungiuosi ir aš, nes neišsigydau nuo lapkričio mėnesio šios ligos. Anksčiau užtekdavo vieną sudėlioti ir ramu pusmečiui, metams, o dabar vieną po kito "kremtu", jau ir mainytis su pažįstamais pradėjau, iš amazonės prisisiunčiau naujų, taip pat ir tą kilimėlį, kur pirmam puslapyje yra-tikrai gelbėja ir namai neužsigriozdina, gali paslėpti greitai, netrukdo namų ruošoj. Internetiniai puzzle man visai nepatinka. O sudėtus iškart ardau, anksčiau saviškio prašydavau, kad suardytų, nes pačiai ranka nekildavo, o dabar nufotkinu ir pati ardau, nes juk reikia naują pradėti
Sėkmės visiems ir visoms! Kada nors gal ir nuotraukas įkelsiu, tik reikės išmokt kaip visų pirma

QUOTE(byne @ 2012 02 14, 08:59)
Aš atsitiktinai belandžiodama susiradau puslapiuką, kur gali dėliones dėliot. Bet man vis tiek smagiau popierinį variantą

Mano vaikai dėlioja dvipusį aviuką Šoną ( 1000 detalių.) Toks smagus paveiksliukas, kiek daug ten tų avinų

PARODYK KOKS psl. žinau kam patinka, gal nežino tokio dar...
Aš tai savosios nebaigiau dar, jau visi metai

QUOTE(byne @ 2012 02 14, 11:59)
aišku, o man ant paveiksliuko pasirodė, kaip kokia guma būtų
. Pagalvojau, vat tas tai turbūt geresnis yra
.
. Man ir taip norisi padėliot 

O aš šiuo metu paieškose, dar nieko nedelioju, reikia naują kokią pirkt.. Ir akcijų niekur nesimato

QUOTE(grange @ 2012 02 14, 11:02)
PARODYK KOKS psl. žinau kam patinka, gal nežino tokio dar...
nu bet nėra kada

sveikos
vat čia, toks paprastutis
dėlionės internete
Turiu vieną pažįstamą, kuris žino dėlionių puslapių. Galėsiu paklaust