baikit, tiesiog isssakiau ka galvoju ir tiek, siandien tokia diena matyt issikalbeti...
o paie kitas klinikas as kalbejau tik apie tas, kuriose as pati buvau..negaliu juk guldyti galvos, kad tik ten tai daro...neodentoje tikiu, kad daro, nes kaina daug pasako..jei iki 800, tai jau nebus paprasta plomba..as nesakau, kad kiti blogai dirba, ginkdie, nes ir mano mazame miestelyje visa gyvenima taisiausi dantis ir 15 metu priekyje nekeistos plombos buvo..ir isvis, iki dabar nesu buvusi apie 10 metu pas stomotologe, tai , matyt, dirbo irgi neblogai, jei tik plomba tamsejo , bet neskaudejo kolkas..aisku, velnias daresi po jomis ten, kai pajudino
as kalbu tik apie tai, ka girdziu is mano aplinkos, sis zingsnis mano ilgai galvotas, 5 metus brandintas, kaupta informacija, ieskota kliniku, eita i konsultacijas ir pries 5 metus neodentoje buvau, pasiule sutaisyti tik 6 virsutinius..isivaizduoju kaip buciau atrodziusi dabar, nes kitiems nieko nebutu dare..aciudie, kazkaip pristabdziau save..o kai jau nutariau velei- vel ejau per klinikas, ir velei i ta pacia vieta net kaip ir pries keleta metu...bet pasirinkau sia,nes padare gera ispudi..tik tiek...
o kad apie kitokias blombas, tai kalbu tik tai, ka kas man yra sakes, drauges kelios taisesi tokiu budu, bet tikrai zinau, kad su paprastom plombom, nes negalejo skirti daugiau nei 300 dantukui..
tikrai nereguoju asmeniskai..bet pasakiau ka galvoju..
siaip tai butu idomu, jei aks imestu dantuku foto, nesvarbu, ar tai butu pries ir po, ar tik po...kad galetume siaip, susidaryti vaizda, kai baigsis mano gydymas - imesiu ir as kokybiskas foto