Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas

sveikos, virsus mano baigtas, idedu nuotraukyte..neturiu kur viena, tad..aisku, labai jau balti jie man..bet daktare vis mane ramina, kad turint tokius baltus akiu obuolius- griekas nepasinaudot padetimi ir spalva tamsinti biggrin.gif
http://s019.radikal....9fc970dcbdf.jpg
Atsakyti
QUOTE(emiliute55 @ 2012 03 01, 18:53)
Dariausi estetini Kaune Prodente, tikrai labai patenkinta  lotuliukas.gif  padare taip kaip tikejausi, tpfu tpfu tpfu keturi metai praejo kolkas nei nutrupejo nei nuskilinejo. Labai irgi abejojau pradzioje baisu buvo  unsure.gif  bet su mano kantrybe metai su breketais yra misija neimanoma  blush2.gif  o sypsenos norejosi smile.gif

viskas gerai butu tam "prodente" bet DIDZIAUSIAS MINUSAS laiko suderinimas, atrodytu kad klinikai nesvarbu kad tu mokesi tukstancius, paskambinus i kita klinika derina laika kad tik patogiau klientui, nes jaucia kad tu atnesi pinigelius ir nemazus...
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 04 09, 19:47)
viskas gerai butu tam "prodente" bet DIDZIAUSIAS MINUSAS laiko suderinimas, atrodytu kad klinikai nesvarbu kad tu mokesi tukstancius, paskambinus i kita klinika derina laika kad tik patogiau klientui, nes jaucia kad tu atnesi pinigelius ir nemazus...

Nu bet tai kaip keistai g.gif As gyvenu ne LT, el.pastu derinau gal is kokiu 3 kartu jei ne daugiau ( ir tai ne del Prodento kaltes), as pati keiciau kelis kart ir data ir laika g.gif ... Bet visada taikesi prie manes thumbup.gif , tai del sito dalyko mano atsiliepimai tik geriausi g.gif ... Aisku daugiau atsiliepimu bus kai sypsena grazia turesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 04 09, 18:47)

Kaip keista, kaip tik Prodente taikosi prie asmens.. bet kokiu atveju kiekvienas yra uzimtas ir nevisada bus taip kaip norim mes. Beto pasiulo keleta laiku visada, o kiekvienas turi galimybe rinktis.
Ana savaite pasidariau Prodente estetini, tiesiog super, negaliu atsidziaugt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karolinar2 @ 2012 04 14, 17:19)

Ana savaite pasidariau Prodente estetini, tiesiog super, negaliu atsidziaugt  thumbup.gif

pas ka? ka dare, kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(karolinar2 @ 2012 04 14, 18:19)
Kaip keista, kaip tik Prodente taikosi prie asmens.. bet kokiu atveju kiekvienas yra uzimtas ir nevisada bus taip kaip norim mes. Beto pasiulo keleta laiku visada, o kiekvienas turi galimybe rinktis.
Ana savaite pasidariau Prodente estetini, tiesiog super, negaliu atsidziaugt  thumbup.gif

Ech kaip faina thumbup.gif ar balinotes pries tai dantukus?
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 04 14, 17:24)
pas ka? ka dare, kiek kainavo?

Pas Morkuviene, na kainos yra ju oficialiam puslapi paskelbtos, tad realiai skaiciavo viska pagal tas kainas. Dare pilna estetini vieno danties ir korekcija dvieju, uz viska paeme 1200, na aisku dar nuskausminami.

Papildyta:
QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 04 15, 13:01)
Ech kaip faina  thumbup.gif  ar balinotes pries tai dantukus?

Nea nebalinau, mano ir taip balti, neprivaloma balintis, bet kokiu atveju viska pritaiko prie naturalios dantu spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karolinar2 @ 2012 04 15, 19:51)
Pas Morkuviene, na kainos yra ju oficialiam puslapi paskelbtos, tad realiai skaiciavo viska pagal tas kainas. Dare pilna estetini vieno danties ir korekcija dvieju, uz viska paeme 1200, na aisku dar nuskausminami.
Papildyta:
Nea nebalinau, mano ir taip balti, neprivaloma balintis, bet kokiu atveju viska pritaiko prie naturalios dantu spalvos smile.gif

kiek laiko teko praleist kedeje g.gif
Atsakyti
2h kazkur, ir aciu dievui, kad tik dvi.. nes jau sunku pasidare issedet biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal kas galetumete patarti pas kuri gydytoja pradeti tvarkytis dantukus Prodente? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EZUIKA @ 2012 04 20, 17:55)
Sveikos mergaites, gal kas galetumete patarti pas kuri gydytoja pradeti tvarkytis dantukus Prodente? 4u.gif

nu tai ten viska pasakys, higieninis, jei norit balinimas, toliau ka reik jums, jei saknis taisyt ododente, ir estetini daro tik gyd. Sigita.
tarp kitko higieniste tikrai labai maloni, kantri, demesinga , patys geriausi atsiliepimai, taip kaip be abejo apie visa personala, sesutes ir gydytojas
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 04 20, 18:35)
nu tai ten viska pasakys, higieninis, jei norit balinimas, toliau ka reik jums, jei saknis taisyt ododente, ir estetini daro tik gyd. Sigita.
tarp kitko higieniste tikrai labai maloni, kantri, demesinga , patys geriausi atsiliepimai, taip kaip be abejo apie visa personala, sesutes ir gydytojas

Na man reikes daug protezavimo, nes keliu kruminiu nera schmoll.gif o taip pat labai domina porceliano laminates, kazin ar gerai pasirinksiu ten eidama siuo klausimu? ax.gif
Atsakyti