Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas

O privaloma balintis dantis pries estetini? Idomu, mano draugei net liepe ta padaryti gydytoja.. g.gif idomu kaip cia yra, man visai nesinori balinti lazeriais ir pan, kazkaip visada uztenka pastu arba juosteliu, ir gerai...

Uzsiregistravau pas Morkuviene Prodente, ziuresim kas gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 11, 19:13)
laminates naujove nebent tik pas jusu odontologe, nes siaip cia anokia naujiena smile.gif

as ir nesakau,kad tai butent laminates,nes nelabai sutampa pagal kaina.

QUOTE(Blogytė @ 2012 03 11, 19:17)
Kurioje klinikoje tvarkysite dantukus? Balinti reikia prieš, nes po to plomba nepakeis spalvos, jei balinti sugalvosite.

Aisku ,aciu 4u.gif as Telsiuose tvarkytis planuoju,pas savo gydytoja,ji siaip tik protezuoja dantukus arba gydo,bet va pasiule toki buda,nes sake,pas mane ten labai paprasta viska sutvarkyti,tai bandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karolinar2 @ 2012 03 12, 02:00)
Uzsiregistravau pas Morkuviene Prodente, ziuresim kas gausis smile.gif

O jum jau kainyte paskiaciavo su visais darbais? g.gif Kada pas ja vaziuojate? Man paskaiciavo ir gaunasi 3000lt uz 4 priekinius dantukus ... Du priekiniai vos pasisuke, o is sonu du dar reikia tik pagrazint biggrin.gif

luckyme as tai siaip bijociau patiket paprastai dantistei toki reikala schmoll.gif ... Nes ner tos praktikos, kaip pas gera "skulptoriu", vis del to tai priekiniai dantukai....
Atsakyti
QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 03 12, 15:11)

luckyme  as tai siaip bijociau patiket paprastai dantistei toki reikala schmoll.gif ... Nes ner tos praktikos, kaip pas gera "skulptoriu", vis del to tai priekiniai dantukai....

na mano apatiniu dantuku kai kalbu ir sypsausi nesimato,tik tie tarpai,mane pacia labai erzina,tai bandysiu ant ju,jei nepatiks,tada virsutiniu nepatikesiu.
Atsakyti
QUOTE(karolinar2 @ 2012 03 12, 02:00)
O privaloma balintis dantis pries estetini? Idomu, mano draugei net liepe ta padaryti gydytoja..  g.gif  idomu kaip cia yra, man visai nesinori balinti lazeriais ir pan, kazkaip visada uztenka pastu arba juosteliu, ir gerai...

man balino tik viena danti priekini sonini, bet jis ir siaip buvo pusiau su plomba ir toks papilkejes, isgreze is vidines puses skylute ir idejo balikli, vaiksciojau pora savaiciu, likusiems nieko nedare pries estetini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2012 03 12, 15:39)
man balino tik viena danti priekini sonini, bet jis ir siaip buvo pusiau su plomba ir toks papilkejes, isgreze is vidines puses skylute ir idejo balikli, vaiksciojau pora savaiciu, likusiems nieko nedare pries estetini  smile.gif

MaGre, o kur darete estetini? Ka galite rekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2012 03 12, 16:50)
MaGre, o kur darete estetini? Ka galite rekomenduoti?  4u.gif

dariausi Ovidentoj pas Sonata Kralikaite, tikrai galiu rekomenduoti, kruopsti, tik gan ilgai dare, bet siaip viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 03 03, 03:33)
O dareisi pas gydytoja Morkuviene? g.gif

bet sios gydytojos dantukai, as apakus, grozis, tokiu gyvenime nemaciau, na maciau bet tik paveiksliuke...lygus , balti, tiesiog atrodo paimta ir nupiesta ir pati gydytoja grazi, jauna, maloni...
Atsakyti
[quote=...spinduliukas...,2012 03 12, 15:11]
O jum jau kainyte paskiaciavo su visais darbais? g.gif Kada pas ja vaziuojate? Man paskaiciavo ir gaunasi 3000lt uz 4 priekinius dantukus ... Du priekiniai vos pasisuke, o is sonu du dar reikia tik pagrazint biggrin.gif

Na dar neskaiciavo, nes kovo gale eisiu tik i konsultacija.. bet zadu tvarkytis 2 dantis viena iltini ir salia jo, tai kainos sake vieno dancio iki 450 lt...hm..tai kaip ten uz 4 gaunasi 3000???
hmm.. kad man tik keliu tukstanciu nepaskaiciuotu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karolinar2 @ 2012 03 13, 21:45)
Na dar neskaiciavo, nes kovo gale eisiu tik i konsultacija.. bet zadu tvarkytis 2 dantis viena iltini ir salia jo, tai kainos sake vieno dancio iki 450 lt...hm..tai kaip ten uz 4 gaunasi 3000???
hmm.. kad man tik keliu tukstanciu nepaskaiciuotu biggrin.gif

Kadangi estetinis plombavimas (truputeli tiesinimas) tai reikalingi stiklo pluosto kaisciai, mano atveju 2 smile.gif , nuskausminimas, burnos higiena ir balinimas... Viso ir gaunasi tiek smile.gif Uhhh kaip laukiu liepos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 03 14, 01:16)
Kadangi estetinis plombavimas (truputeli tiesinimas) tai reikalingi stiklo pluosto kaisciai, mano atveju 2  smile.gif , nuskausminimas, burnos higiena ir balinimas... Viso ir gaunasi tiek smile.gif Uhhh kaip laukiu liepos  bigsmile.gif

aaa tada tikriausiai normaliai, jei su tiesinimais ir balinimais..man tiesinimo nereikia, siaip kazkokie netvarkingi du dantys, vienas i isore pakiles, kitas siek tiek i vidu.. zodziu nenormalus smile.gif tai reikia vien tik estetinio (as taip tikiuos)
pasiseke persiregistruot, tai einu rytoj pas Morkuviene smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karolinar2 @ 2012 03 14, 22:19)
aaa tada tikriausiai normaliai, jei su tiesinimais ir balinimais..man tiesinimo nereikia, siaip kazkokie netvarkingi du dantys, vienas i isore pakiles, kitas siek tiek i vidu.. zodziu nenormalus smile.gif tai reikia vien tik estetinio (as taip tikiuos)
pasiseke persiregistruot, tai einu rytoj pas Morkuviene smile.gif

tai mano ir ciut vienas tik pasisukes dantis biggrin.gif

Na tai pranesk ryt kiek tau kainuos ir ka darys mirksiukas.gif Bais idomu biggrin.gif
Atsakyti