QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 05 21, 10:38)
knopke, ar cia foto taip atrodo, bet salia esanciu dantuku apacioj skiriasi spalva

...bet kas liecia dantuku forma tai
taip, mano visi tokios spalvos ir buvo, taisoma 20 dantu, 10 virsuje, 10 apatnu, man jokio balinimo nereikia, nes viskas daroma estetinio pagalba, man esme buvo virsuje- nes plombu nnn, jau jos tamsejo, daresi nauji kariesai, zodziu , vaizdelis tragiskas buvo, tad viskas sutvarkyta plombavimu..man labaiusiai reikejo keisti spalva, nes buvo geltonai rudai pilki, tetraciklininiai dantys..apacia nuvalgyti, nuskilusi, siandien beliko jau tik 1 dantuka pabaigti, rytoj tai padarys ir prislifuos, viskas, bus tobula sypsena..labai dziaugiuosi, nors ir prie spalvos nepriprantu, bet daktare ramina, akd kukliom moterims taip buna, kaip nedrisau sypsotis del baisiu dantu, taip nejauku del baltu..nes kaip perliukai, kaip is katalogo

man estetiskai nepaliesti tik kruminiai giliai, kuriu tikrai nesimato sypsantis..tai tik 2 vienoje puseje, ens nera 8, ir 3 kitoje, bet jie tvarkomi is poagrindu, detas dabar stiklo enomeras, ens laai gilus kariesai buvo po senom plombom, ta keiciant plombas ir spalva siek tiek sviesesne parenka..mano visi visi dantys paleisti stomotologo...nes buvo baisu, nebuvo gumburu, kur plombos, dantys nesusikasdavo gerai, ciuozinedavo, po atstatymo gumburu- pagaliau kramtau kruminiais dantimis...atstatoma ne tik tobula sypsena, bet ir sukandimas, funkcijos danties, tai...kad butu galima normaliai kramtyti
del balinimo, atejau turedama tiekmpinigeliu., kiek turejau..sakau virsu darykit ka reikia, o apacia balinam, nes neuzteksiu

pabalinus 2 k po 15 min tapo siaubingai jautrus, nakty uzmigau su analginu + paracetamoliu

kita diena daktare jau nebeleido balinti..nes ir nieko neisbalo

per kelias dienas nutariau, akd jei daryti, tai tobulai, o ne po truputi..ir sutarem del apacios tvarkymo, ilgokai cia viskas vyksta , nuo kovo menesio man..su tarpais, teko ir su 4/5 dantim baltais vaikscioti, o paskutiniu metu ir tik su virsumi baltu, apacia siaubinga buvo- bet iskentejau