Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas

na, tikrai duos, negalvokit taip 4u.gif
as labiausiai patenkinta apatiniais, kurie buvo baisiai nuvalgyti, nuskile..virus man per baltas dar..akis nepripranta nors tu ka lotuliukas.gif
Atsakyti
knopke, ar cia foto taip atrodo, bet salia esanciu dantuku apacioj skiriasi spalva g.gif ...bet kas liecia dantuku forma tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 05 21, 11:38)
knopke, ar cia foto taip atrodo, bet salia esanciu dantuku apacioj skiriasi spalva  g.gif ...bet kas liecia dantuku forma tai  thumbup.gif

kaip supratau ta tamsesne spalva tai naruralio danties, o sviesesni tai estetiniai, na tuos gal pabalint bus galima, o gal kalbant nelabai jie matos
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 05 21, 13:43)
kaip supratau ta tamsesne spalva tai naruralio danties, o sviesesni tai estetiniai, na tuos gal pabalint bus galima, o gal kalbant nelabai jie matos

O tai ne is pradziu reikia pabalint, kad paskui butu lengviau plombos spalva parinkt ... nes man tai sake, kad jei nori baltesniu tai reikia pirma pabalint, o tik tada plombuot... nes jei po visko tai kaip tu gali zinot kiek tav dantys pasiduos balinimui g.gif
Atsakyti
QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 05 21, 15:12)
O tai ne is pradziu reikia pabalint, kad paskui butu lengviau plombos spalva parinkt ... nes man tai sake, kad jei nori baltesniu tai reikia pirma pabalint, o tik tada plombuot... nes jei po visko tai kaip tu gali zinot kiek tav dantys pasiduos balinimui g.gif

Taip, be to, dantys bala iki tam tikros ribos, o kiti visai nepasiduoda balinimui.
Atsakyti
QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 05 21, 10:38)
knopke, ar cia foto taip atrodo, bet salia esanciu dantuku apacioj skiriasi spalva  g.gif ...bet kas liecia dantuku forma tai  thumbup.gif

taip, mano visi tokios spalvos ir buvo, taisoma 20 dantu, 10 virsuje, 10 apatnu, man jokio balinimo nereikia, nes viskas daroma estetinio pagalba, man esme buvo virsuje- nes plombu nnn, jau jos tamsejo, daresi nauji kariesai, zodziu , vaizdelis tragiskas buvo, tad viskas sutvarkyta plombavimu..man labaiusiai reikejo keisti spalva, nes buvo geltonai rudai pilki, tetraciklininiai dantys..apacia nuvalgyti, nuskilusi, siandien beliko jau tik 1 dantuka pabaigti, rytoj tai padarys ir prislifuos, viskas, bus tobula sypsena..labai dziaugiuosi, nors ir prie spalvos nepriprantu, bet daktare ramina, akd kukliom moterims taip buna, kaip nedrisau sypsotis del baisiu dantu, taip nejauku del baltu..nes kaip perliukai, kaip is katalogo lotuliukas.gif
man estetiskai nepaliesti tik kruminiai giliai, kuriu tikrai nesimato sypsantis..tai tik 2 vienoje puseje, ens nera 8, ir 3 kitoje, bet jie tvarkomi is poagrindu, detas dabar stiklo enomeras, ens laai gilus kariesai buvo po senom plombom, ta keiciant plombas ir spalva siek tiek sviesesne parenka..mano visi visi dantys paleisti stomotologo...nes buvo baisu, nebuvo gumburu, kur plombos, dantys nesusikasdavo gerai, ciuozinedavo, po atstatymo gumburu- pagaliau kramtau kruminiais dantimis...atstatoma ne tik tobula sypsena, bet ir sukandimas, funkcijos danties, tai...kad butu galima normaliai kramtyti

del balinimo, atejau turedama tiekmpinigeliu., kiek turejau..sakau virsu darykit ka reikia, o apacia balinam, nes neuzteksiu biggrin.gif pabalinus 2 k po 15 min tapo siaubingai jautrus, nakty uzmigau su analginu + paracetamoliu doh.gif doh.gif kita diena daktare jau nebeleido balinti..nes ir nieko neisbalo doh.gif per kelias dienas nutariau, akd jei daryti, tai tobulai, o ne po truputi..ir sutarem del apacios tvarkymo, ilgokai cia viskas vyksta , nuo kovo menesio man..su tarpais, teko ir su 4/5 dantim baltais vaikscioti, o paskutiniu metu ir tik su virsumi baltu, apacia siaubinga buvo- bet iskentejau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 21 gegužės 2012 - 15:45
O tai kas jums pries tai taip suplomabavo dantis, kad jokiu islinkimu pagal danties forma nebuvo... na kaip sakete su gumbais buvo doh.gif g.gif ? Kokia dantiste sitaip padare blink.gif Nes jau nuo labai senai yra daromos plombos pagal sukandima (lyginamos formuojamos) g.gif

Na is kitos puses pagalvojus, kad jus tik nuo kovo menesio cia visa "parada" tesiat tai ne taip jau ir daug mirksiukas.gif ... As bijau pagalvot, kaip bus mant kai viena diena higieninis ir balinimas, kita diena 4 dantu taisymas... doh.gif Jauciu kad paskui savaite nepaklabesiu biggrin.gif
Atsakyti
dantys taisyti mano mieste, senokai, priekiniai pries kokia 10 metu, kruminiai gal ir anksciau, bet jokiu gumburu nedaryta, islyginta plomba, kad nebutu auksta ir viskas, blynai tokie..cia visus gumburus turejau atstatyti..zodziu, kaip daktare sake, ne grozis pirmoje vietoje, sutvarkykim bardaka jusu burnoje, nes situacija - baisi ax.gif pertaise ir kanalus, kurie buvo nedavalyti doh.gif doh.gif zodziu, kad issisukau, tai isisukau..bet man estetinis daromas buvo po 1 danty - max po 2, kasdien vazinejau atstuma 70 km biggrin.gif tikiuosi po keliu metu galesiu pasakyti, kad tikrai viskas buvo verta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2012 05 19, 21:17)
http://s019.radikal....09cf1ad3609.jpg
salia to geltono nuskiles paistizai buvo

grazu, tik jau atrodo iskart kai netikri dantys....bet zinoma jai jau reikejo nauju tai nieko nepadarysi, atrodo graziai 4u.gif tik iskart matyti , kad nesavi...uffffff ,kad taip naturaliai atrodancius padarytu. blush2.gif
Atsakyti
na, kaip kam atrodo, man atrodo naturaliai, bet balta tik g.gif
jie tokia mano ir buvo, forma nekeista, koks buvo dantukas, toks aplietasd ir viskas, tai kaip ir savi tie dantys, nesvetimi biggrin.gif
reikejo butinai taisyti, kaip jus sakote "nauju" 4u.gif ir kai tiek investuoji i juos, tai siaip daryti tokia spalva kaip buvo - arba klad nelabai skirtusi - nu man nesinorejo, nes visgi, kalbejau su emrgina, pries 10 metu pasidariusia tokia procedura, po 7 metu dantukai gerokai tapo pilki..tad ..investicija cia ne metams..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 21 gegužės 2012 - 19:57
tai gal tada del spalvytes taip ir atrodo g.gif aisku nesidarysi tokiu pat spalvos ,kaip tikru, gal su laiku ta spalvyte biski keisis ir naturaliau bus. na ir aisku matant bendra vaizda. gal atrodo isvis liuks.

na o man reikia implanto, kruminiam dantukui sutruko ir teko istraukt, doh.gif gal kas ka rekomenduotumet Kaune? bet kai prisikaiciau, kaip atliekama procedura bijau..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sermuksnelis @ 2012 05 21, 21:10)
tai gal tada del spalvytes taip ir atrodo g.gif aisku nesidarysi tokiu pat spalvos ,kaip tikru, gal su laiku ta spalvyte biski keisis ir naturaliau bus. na ir aisku matant bendra vaizda. gal atrodo isvis liuks.

na o man reikia implanto, kruminiam dantukui sutruko ir teko istraukt, doh.gif gal kas ka rekomenduotumet Kaune? bet kai prisikaiciau, kaip atliekama procedura bijau..... doh.gif

man reikia dvieju kruminiu inplantu, bet laaaabaiii bijau blink.gif dviem pazystamiem imlantai neprigijo schmoll.gif , dabar vargsta tai vaje vaje..... doh.gif Tai dabar ir galvoju, ar geriau be dvieju dantu kruminiu, kuriu nepasigendu ir nesimato ju nei kalbant nei juokiantis (na nebent au issiziojus vaiksciociau biggrin.gif ) ar rizikuoti ir iklimpti doh.gif
Atsakyti