Jetus na ir fotosesija as cia su tais Luggne
Lady million uzkuriau
Aciu pasisakiusioms
Luggne nepykit
Nesigaudau as originalas neoriginalas tai ir atejau i temute su jusu darytom foto konsultacijos
QUOTE(Zuze @ 2012 02 07, 23:04)
Jetus na ir fotosesija as cia su tais Luggne
Lady million uzkuriau
Aciu pasisakiusioms
Luggne nepykit
Nesigaudau as originalas neoriginalas tai ir atejau i temute su jusu darytom foto konsultacijos
Lady million uzkuriau
Aciu pasisakiusioms
Luggne nepykit
Aiškintis ir išsiaiškinti yra normalu Aš tik už tai
QUOTE(Luggne @ 2012 02 07, 22:31)
Aiškintis ir išsiaiškinti yra normalu Aš tik už tai
Laba diena,noretusi jusu pagalbos esu gavusi dovanu kvepaliukus ir man jie netinka ir noriu parduoti bet pirmiau noriu isitikinta ar tie kvepaliukai nepadielka.nesinoretu veliau patirti nepatogumu cia keleta nuotraikeliu
nuotraukeles nelabai ryskio o su blicu isvis nesipaveiksluoja
nuotraukeles nelabai ryskio o su blicu isvis nesipaveiksluoja
QUOTE(Sasuke @ 2012 02 07, 22:59)
Ne iš dangaus nukritę, bet noriu "greitų" nuomonių
50ml stiklainiukas. Rėžkit tiesą Ačiū
P.S Beje, jų kamštukai plastmasiniai turi būt?
50ml stiklainiukas. Rėžkit tiesą Ačiū
P.S Beje, jų kamštukai plastmasiniai turi būt?
Kas nors..?
QUOTE(Sasuke @ 2012 02 08, 15:54)
Kas nors..?
Mano galva, tai originalas. Kamstukas toks turi buti.
QUOTE(Sasuke @ 2012 02 08, 15:54)
Kas nors..?
Aš 50 ml nesu turėjusi, tik 100 ml, bet irgi atrodo, kad originalūs pas Jus. O kamštukas tai taip, jis plastmasinis, bet ta plastmasė tokia nelabai slidi ir primena matinį stiklą, ar kaip pavadint.
Gal galit kokia nors nare rekomenduot kuri kvepalus pigiau pardavinej? man reik Chanel de Bleu
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 02 07, 21:17)
man toks kiekis tokia kaina kelia minčių, kad klaidos nedarote visgi Na bet išradingumas pas žmones - buvo "iš tų pačių sandėlių, kur Kristė ima"...dabar "vogti iš laivo" ...kas toliau? ..."nukrito iš dangaus"
Tai jau taip, padariau tą didelę klaidą, nesįsigijau už tokią gerą kainą
Išradingi jie, nes esu girdėjus, kad iš Kristianos sandėlių vogti, ir iš Paryžiaus sandėlų (taip ir sakė: "vogti iš Paryžiaus sandėlio"), dar kad duty free parduotuvė uždarinėjama ir ko ne dykai tuos kvepalus dalino. Dabar, va, dar ir iš laivo pavogė
Is Costa Concordia.